Denk na over de beste zet die gespeeld kan worden Klik op de linkermuisknop Kijk of je het goed had en bekijk welke tactiek wordt gebruikt OPGAVEN STAP.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De elektrische stroomkring
Advertisements

Meten met de multimeter
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Sporten.
foto's door Casper görannsson
Maak van Dyslexie je gaven. In plaats het te zien als een handicap
Arbeidsfactor Arbeidsfactor.
Atari ! Ik speel KO, als je niets doet heb je nog maar één oog. Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen dan maar in dat kost je een hele groep Ik splits.
Op Sint-Montfort.
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Bent u goed in hoofdrekenen? Ja? We zullen zien!...
Hoog Leer noten lezen! Deel 1 Laag A - B - C - D - E - F - G
COMPETITIEREGLEMENT  De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag van 13:00 uur – 17:30 uur  Iedereen wordt 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
Een moodboard?.
Echte vrienden.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Klik op deze link om een filmpje over
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs
Huis Marga van Bommel.
De vlinder en de bloem.
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Van oud naar nieuw Begin: Christus leren kennen Nu doorgaan: nieuwe mens Begin: Christus leren kennen Nu doorgaan: nieuwe mens Vers 21 “… dit is de waarheid.
Welkom bij de ons automatisch salaris onderzoek
Klik ergens op het witte deel van deze pagina om verder te gaan
Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Verzie 2 © Treinen-cool.nl. Even alle info: Zie je dit staan, dan ga je terug naar het begin Zie je dit staan, dan krijg je meer info over de vraag Zie.
Spreekbeurt van Ole, dinsdag 4 maart 2014
Verband In Bijbel geen onderscheid tussen 'gewone' en 'bijzondere' verschijnselen van de Geest.
Lees de volgende dia’s aandachtig !
Eindexamen Nederlands klas 4 BB & 4 KB
Schaakles voor beginners
Samenvatting Havo 5.
Wat voor vriendin ben jij?
De dag vóór het examen Schrijf de data en uren waarop je examen moet doen op een groot vel papier en hang het goed zichtbaar op! Leg alles wat je voor.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Spreekwoorden, de digitale fotocamera en PowerPoint
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
2002 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2002 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Je salaris voor 2002 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Woordjes leren.
Welkom bij het Spelregelcafé!. 1. Je twijfelt of een bal van je tegenstander in of uit is. Je vraagt een teamgenoot langs de lijn of hij de bal gezien.
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
Les 1. Wat voor les krijgen we nu? Tijdens de lessen over hoofdstuk 9, 10 en 11 krijg je op een andere manier les. Het doel is om je zelfstandigheid te.
Talent in Ontwikkeling
Het maken van een toets. Inleiding Voordat je aan de toets gaat beginnen doe je er verstandig aan om aan de volgende tips te denken: 1.Goed lezen Goed.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
De vraag is je beste vriend
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Deze les hfdst 1 verbanden gegevens verwerken
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Schaken Beginnerscursus.
Beste ath 4..
Dialogen in het boek en in de film
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Sleutels, codes en aanwijzingen
Voeren en verzorgen Blok 2, Paard en ezel.
Samen op weg naar een rookvrij terrein
HET GAMEPROFIEL VAN DE GROEP
Atari ! Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen in, dat kost je zo een
opdrachtkaart opdrachtkaart wat ga je doen? wat ga je doen? stap 1:
Schaakquiz 1) Hoeveel keer mat in één?
Transcript van de presentatie:

Denk na over de beste zet die gespeeld kan worden Klik op de linkermuisknop Kijk of je het goed had en bekijk welke tactiek wordt gebruikt OPGAVEN STAP 1 OPGAVEN STAP 2 OPGAVEN STAP 3 OPGAVEN STAP 4 NIET BESCHIKBAAR HULP MAT BEELDEN NIET BESCHIKBAAR EINDE

Klik ! Klik ! 1. Lb2xe5 Tweevoudig aangevallen stuk Volgende Puzzel 1

Puzzel 2 1. … b7-b5+ 2. a5xb6ep# Mat in één / En passant slaan Klik ! Klik ! Volgende

Puzzel 3 Mag wit lang rokeren? Klik ! Klik ! Rokade Ja, sinds de koning niet aan- gevallen staat / komt te staan is het toegestaan. OPGAVEN STAP 2 Terug naar over zicht Terug naar over zicht

Puzzel 4 Klik ! Klik ! Volgende 1.Dd1-a4+ Pb8-c6 2.Da4xg4 Dubbele aanval Dame [ Koning + Hout ]

Puzzel 5 Klik ! Klik ! Volgende 1.Lf1-b5 Dc6xb5 2.Pc3xb5 Penning De dame mag niet worden weggehaald, vanwege het schaak op de koning.

Puzzel 6 Klik ! Klik ! 1. Ta1-g1Kh4-h3 2. Ta8-h8# Mat in twee OPGAVEN STAP 3 Terug naar over zicht Terug naar over zicht

Puzzel 7 NOG NIET AF, GA TERUG NAAR BEGIN Klik ! Klik ! Volgende 1.Le2-b5++Ke8-f8 2.Te1-e8# Dubbelschaak Bij dubbel- schaak moet altijd met de koning worden gezet om beide schaaks te ontlopen.

Puzzel 8 NOG NIET AF, GA TERUG NAAR BEGIN Klik ! Klik ! Volgende 1.Ta1-e1+Ke7-d7 2.Te1xe8 Röntgenschaak Dit lijkt op een penning, met ´t verschil dat hierbij het achterste stuk altijd geslagen kan worden, je kijkt dwars door de koning heen.

Puzzel 9 NOG NIET AF, GA TERUG NAAR BEGIN INFO:

 Als je het niet snapte, je moet gewoon op een van de rechthoekjes klikken, eentje waarop dit staat:  Dan ga je automatisch naar de opgaven en daar is het de bedoeling om te klikken als je het goede antwoord wilt zien.  Klik op volgende als je klaar bent met het probleem.  Om terug te gaan, klik op: Terug naar over zicht Terug naar over zicht OPGAVEN STAP X Klik ! Klik ! Volgende TERUG