MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de ingrediënten en gereedschap Klop de eigeel, voeg azijn en kruiden toe Voorbereiding: Terwijl het kloppen voeg olie in een dun straaltje toe en water is vereist. Controleer de zout en azijn en bewaard in de kou Toepassing: Als a basis voor andere sauzen Om te versieren en te begeleiden van koude gerechten Corrodible container and rod MATERIAAL
DERIVANTEN MAYONAISE Spinazie puree, waterkers, dragon, peterselie, bieslook, kervel. Brunoise augurk, kappertjes, ei, ui en peterselie Een deel van tandsteen en een Groen Ketchup, appelsiensap, cognac, tabasco, Lea & Perrins GROENE SAUS TÁRTAR SAUS VINCENT SAUS ROZE SAUS
Mayonaise Mosterd, kappertjes, augurken, kervel, peterselie, ansjovis essentie, dragon Kappertjes, augurken, kervel, dragon, peterselie en julienne van eiwitten. dragon, Peterselie. Gelatine Tomatensaus, eigeel, paprika en peterselie. DERIVANTEN RÉMOULADE SAUS Griviche sauS BONDING MAYONAISE ANDALUS SAUS Bevestigd met eigeel gekookte mayonaise, zout en peper.