MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe goed is jouw keukenwoordenschat?
Advertisements

koffieextract en koffiedik
Op reis naar… Tunesië met een budget van 1500€.
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Indonesisch eten.
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
Eieren en Ei bereidingen
Spaans 24-Kitchen.
Zuivelproducten en Eieren
Presentatie Reumavereniging Reuma, en dan?
Groenten.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Marc Bremer Scheikunde Marc Bremer
Made By Amelie Nathan Kaethe En Liselore
De kleurenleer Primaire kleuren Secundaire kleuren
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
Workshop Reis door het paradijs van wijn en spijs
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
HALF-GLACE EN DERIVATEN -Bevochtig de mux met de kokende bouillon en breng het langzaam op smaak. Kook voor ongeveer 10 minuten. -Consumeer of conserveer.
BASIS BEREIDING SAUZEN Er zijn verschillende classificaties voor sauzen Door hun temperatuur Grote en kleine sauzen Door hun kleur Ze hebben gemeen It.
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Verse worstenbroodjes
Slotts..
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver  ( )
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
John & Ramonda K3DA.
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Sla PowerPoint: Sla Door L van der Meer - CT1.
DNA extractie van een ui
Toerisme Gemaakt door: kubra & Cheyenne In Japan vind je verschillende huizen en flats oud en nieuw. Vooral op het platteland wonen er nog mensen.
Om de versheid van een ei te testen: Werp het in een bak gevuld met koud water, als het boven drijft werp het weg.
PowerPoint: SlaDoor L van der Meer - CT1 Sla. Sla  Geschiedenis van sla  Productherkenning  Soorten sla  Het plukken van sla  Het wassen van sla.
Macaroni met hesp en kaassaus
EIEREN.
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
DEEl 3: De mens gebruikt wetenschappelijke principes om in zijn behoeften te voorzien. Michelle Borghers.
Groenten.
Basisstof 5: Eetbare wortels, stengels en bladeren
De zomer komt eraan!. Hoog tijd om na te denken over wat je wil met je vakantie …
Smaak.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Moestuin planten die men in het 1e ‘levensjaar’ oogst (eenjarigen)
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
TITLE Er is een kruidig idee geboren. Een Middeleeuwse Kruidentuin.
Surinaamse Gerechten.
Kreeft (450gr) Belle vue € 34,00 Noorse kabeljauw, groene pesto, jonge spinazie, puree van butternut, salsa van tomaat* € 29,50 Hartzwezerikken met.
Foto Recept Pizza rondjes
Blok 1 week 16 dag 1.
Studie vaardigheden Thema 1 : 1 blik agenda.
Maakt het lekkerder.
Alles wat je moet weten over kleur!
Trukken van Groot-Moeder.
Wortelpuree met vissticks
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Werkwoorden en woordenschat
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de ingrediënten en gereedschap Klop de eigeel, voeg azijn en kruiden toe Voorbereiding: Terwijl het kloppen voeg olie in een dun straaltje toe en water is vereist. Controleer de zout en azijn en bewaard in de kou Toepassing: Als a basis voor andere sauzen Om te versieren en te begeleiden van koude gerechten Corrodible container and rod MATERIAAL

DERIVANTEN MAYONAISE Spinazie puree, waterkers, dragon, peterselie, bieslook, kervel. Brunoise augurk, kappertjes, ei, ui en peterselie Een deel van tandsteen en een Groen Ketchup, appelsiensap, cognac, tabasco, Lea & Perrins GROENE SAUS TÁRTAR SAUS VINCENT SAUS ROZE SAUS

Mayonaise Mosterd, kappertjes, augurken, kervel, peterselie, ansjovis essentie, dragon Kappertjes, augurken, kervel, dragon, peterselie en julienne van eiwitten. dragon, Peterselie. Gelatine Tomatensaus, eigeel, paprika en peterselie. DERIVANTEN RÉMOULADE SAUS Griviche sauS BONDING MAYONAISE ANDALUS SAUS Bevestigd met eigeel gekookte mayonaise, zout en peper.