CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Het geheim om ouder te worden in schoonheid
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Blijf bij mij Jolink.
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Welke trends komen terug
Wat maakt het leven zinvol?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Zomaar een kaartje.
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Push for life!. Een man was ‘s nachts aan het slapen toen zijn kamer plots verlicht werd en God hem verscheen. De Heer zei hem dat hij een opdracht had.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
GEDICHT VAN HET GELUK  .
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Leven na de dood.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
WELKOM ! GEKREKEL OP DE ZOLDER SCHOOLFEEST VBS DE KREKEL ZATERDAG 23 MAART 2013.
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst...
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Een onverwacht feest Les 2
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Jezus roept de leerlingen
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Gisteren nog, was ik twintig jaar, Ik amuseerde me in het leven Ik dacht al de tijd te hebben Ik wist nog niet dat het leven Tussen onze vingers verdwijnt,
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
BONSAI Mijn Leven….
Stage: Basisschool de Klingerberg
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Jochem Schermers DE PIJN VAN GOD. JEREMIA 2: Het woord van de HEERE kwam tot mij: 2. Ga ten aanhoren van Jeruzalem: Zo zegt de HEERE: Ik denk aan.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

CULTUREEL KAPITAAL

?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was ik zo zenuwachtig …

INFORMATIE

Als je in een stad woont waar veel te doen is, moet je verschillende boekjes en folders lezen om te weten wat er allemaal te doen is. Dat is ingewikkeld en er kruipt veel tijd in.

SOCIAAL NETWERK STATUSVERLEGENHEID

Als ik dan ga, dan spreekt niemand tegen mij. Ik heb daar geen vrienden. Ik ga dan eens naar de kantine en drink twee colaatjes, maar als je dan niet meer verteert, dan kijken ze u buiten. Mensen die in armoede leven, denken dat het een luxe is, met cultuur bezig zijn. We voelen ons bijna schuldig, precies of we mogen niet genieten

€ € € € €

Als je geen geld hebt om eten te kopen of om je rekeningen te betalen dan heb je eigenlijk ook geen geld voor cultuur maar je hebt er dubbel zoveel nood aan. € INKOM10,5 DRANKJE1,75 VERVOER3,6 TOILET0,5 OPPAS12,2 TOTAAL 29

VERVOER OPVANG

Ik zou dat wel willen doen, een kinderopvang, maar die kan mijn kinderen gewoon niet de baas … … als je met de bus moet gaan, ‘s avonds, gaat al niet want er is geen bus meer terug naar huis.

PERSOONLIJKE LEVENSSITUATIE

Sorry dat ik er gisteren niet was bij het concert. Er was onverwacht iets tussen gekomen … Ik werd onverwacht ziek Mijn zoon werd onverwacht ziek Ik kreeg plots heel slecht nieuws Iets anders kostte onverwacht te veel Mijn kop zat echt vol Ik kreeg op ‘t laatste moment controle Mijn oppas belde af

“Het was een mooie, unieke ervaring. En de week erna: dan kan ik eindelijk eens meepraten want ik had de musical óók gezien. Het deed deugd om te zeggen: ja, ‘t was echt mooi, ik ben gisteren ook gaan kijken. “