woordpakket nummer 8 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Test computertermen: Deze test gaat over de vorige les. Je krijgt steeds een vraag te zien waarop je het juist antwoord moet aanklikken. Is je antwoord.
Advertisements

WELKOM BIJ DIT SPEL VOOR HET EERSTE!!! DIT GAAT OVER: + en – tot 20 KLIK OP DE MUIS OM DE SPELREGELS TE LEZEN!!!
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
foto's door Casper görannsson
Loading... START.  Overleef door op de weg te blijven: probeer naar het donkergroene vak te gaan met je muis.  Als je het groene vak hebt gehaald dan.
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
Hoog Leer noten lezen! Deel 1 Laag A - B - C - D - E - F - G
Voorbereidende les Praat je Plaatje
Omtrek is er omheen. lengte breedte breedte lengte
woordpakket nummer 12b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 4 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 13b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 13e Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 9 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 6 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 12d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 5 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 3 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 11 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 10 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14a Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 15 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 1 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 12c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
In deze presentatie ga je kijken hoe het DNA wordt
Snelheidstest Vorm het woord opnieuw door op de letters in de juiste volgorde aan te klikken met de muis. Indien eenzelfde letter tweemaal voorkomt, klik.
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
Basis Computer Gebruik
woordpakket nummer 13c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Als je veel problemen hebt die je hoofdpijn bezorgen... Als je veel problemen hebt die je hoofdpijn bezorgen...
Een kerstverrassing maken
Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
1 van 3 41 Waar denk je aan? (1) 1 Werk in tweetallen. Waar denk je aan bij...? Vertel om beurten waar je aan denkt. Schrijf het op één blaadje. Ieder.
Woordenschat groep 5 Thema 9 Les 2
3 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 8 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Als je veel problemen hebt die je hoofdpijn bezorgen...
3 DE LEERJAAR VERSIE 2 Woordpakket 8 Luister goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Basisstof 1 Orgaandonatie Wat vind jij ervan?
Digitale portfolio´s Volgende. Waarom? Heb je ook niet zo vaak gehad dat een kind in de klas zoiets moois maakte dat je dacht, het is wel jammer als we.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Naam: 1 Werkwoord: Type je naam in het vak en druk op de play knop Beantwoord de vragen en kijk hoeveel je er goed had succes.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Creatief schrijven.
Zoekfilter instellen Handleiding
Opgelet: de woorden zijn aangeduid (gemakkelijker kan niet...)
Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen.
Psalm 8 Heer, wat bent U goed! U ziet alles en iedereen op de aarde.
Mol en beer.
Week 1, les 5.
Wie denk je wel niet wie je bent???
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Opgelet: de woorden zijn aangeduid (gemakkelijker kan niet...)
DFX Laren stappen.
HOREN.
Transcript van de presentatie:

woordpakket nummer 8 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven. Klaar? Druk met de linker muisknop op deze knop. woordpakket nummer 8

kettinkje 1

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 donkere 2

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 denken 3

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 drank 4

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 anker 5

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 dronken 6

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 zinken 7

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 hij denkt 8

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 gedronken 9

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 bedenken 10

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 slanke 11

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 gezonken 12

woordpakket nummer 8 Je schrijft nu het woord op.

woordpakket nummer 8 Het is nu tijd om je groene balpen te nemen en je werk te verbeteren. Je krijgt een overzicht van de woorden.

woordpakket nummer 8 kettinkjedonkere denkendrank ankerdronken zinkenhij denkt gedronkenbedenken slankegezonken Hierop klikken als iedereen klaar is.

woordpakket nummer 8 Je steekt nu je blad in je map hoekenwerk. Als je opnieuw wilt beginnen, klik je hierop.