Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 4 Kennismaking & personage.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Moeders voorschoot.
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Waarom wij een hond willen
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 2 Kroniek.
Het Trouwfeest.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
GOD GEBRUIKT GEWONE MENSEN
Nelson Mandela Litza Van Brabant 6de leerjaar Mater Dei Centrum
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Gezonde Relaties
Anne frank.
09 september 2013 Welkom Oudervoorlichting. “help, mijn kind moet kiezen” 1.Generaties 2.Puberbrein 3.Uw rol als ouder 4.Tips voor u 5.Uw vragen.
Marieke Marion Marie Madeleine Mariella Pia Maria Jakobus
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 5 Kroniek.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 1 Kroniek.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 4 Kroniek.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 5 Kennismaking & personage.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 3 Kennismaking & personage.
Groot geloof 1.
Obama Door Fien & Ilse Samen zeggen.
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Welkom.
Werken bij Krusada op Bonaire
Thema voor vanavond is:
Goede Vrijdag 10 April 2009 Johannes 19 vers 1 en 2 Pilatus liet Jezus geselen en de soldaten vlochten een kroon van doorntakken en zetten die op zijn.
1ste Adventszondag 30 november 2008
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Alles komt door U of niet…?
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Jozef moet met Maria trouwen
Het hart van verbondenheid
Koning Boudewijn.
-- Familie --. Waarom ‘familie’? Ps. 68: “ Vader van de wezen en Rechter van de weduwen: dát is God in Zijn heilige woning; een God Die eenzamen in een.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 1 Kennismaking & personage.
Leonardo-klassen van de Kameleon en de Tweemaster
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Verlangen naar licht.
JEZUS DE RUIL JIJ.
Veroudering Door: Joep en Tim
Informatieavond Groep 7-8
Kerst 2014: een kind is ons geboren
Moeders schort.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Kaarten op tafel.
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk is uw huis, o HEER!
Columbus Door vicky en maaike.
"het woord der verzoening"
Het oude Egypte Door Robin en Kristof.
Zingen Vers 1 God, enkel licht, voor wiens gezicht
Wat moet je weten aan het einde van de les?
14de vd Tijd door het Jaar B Luisterend naar “Ad Faciem” van Buxtehude, eren we het geliefde gelaat van Jezus, verworpen door de mensen van Nazaret Regina.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
19de van de Tijd door het Jaar B Laat ons bidden bij het beluisteren van de zeer mooie muziek van het “Heer Jezus” van Th. L. De Victoria Regina.
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Reaching Out - HEART-. Hulp en netwerk bieden aan mensen die weinig of geen netwerk hebben.
40 dagen naar Pasen Preken Zelfstudieweken Gespreksavonden Onderlinge liefde overbrugt verschillen! Vanmiddag de start van het 2 e thema: Kerk met generaties.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Kies een partner in de Heer - 1 Kor.7:39b. Een partner krijg je, een partner kies je (O.T.) Wat de HEER toen zei, heeft betekenis voor nu (1 Kor.6) Houd.
Genealogie Verdonck Antwerpen - Amsterdam
Genealogie Verdonck Antwerpen - Amsterdam
Genealogie Verdonck/Verdonk aanvangende in Retie
Waardoor kom je in beweging?
Uw familie geschiedenis!!
Transcript van de presentatie:

Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 4 Kennismaking & personage

Voorouders – Gaspard Broeckx en Maria Wittelaer  Zij leefden in de (xx e ) eeuw  Gaspar verdiende zijn brood met (activiteit)  Wat zijn de namen van de 4 ‘takken’ die ontstaan zijn vanuit de huwelijken van de dochters en zoon van Gaspar?

Voorouders – Gaspard Broeckx en Maria Wittelaer  Zij leefden in de 19 e eeuw  Gaspar verdiende zijn brood met MANDEN MAKEN  Wat zijn de namen van de 4 ‘takken’ die ontstaan zijn vanuit de huwelijken van de dochters en zoon van Gaspar? BROECKX – DE KEERSMAECKER – MERCKX – SCHILTZ

Generaties  De hoeveelste generatie in afstamming zijn wij (de nichtjes en neefjes) van dit koppel (hen niet meegerekend)? De (xx e )  Geef de namen van onze voorouders, te beginnen bij de ouders van grootmoeder (Mit Brouwers), opklimmend tot Gaspar en Maria Broeckx-Wittelaer.

Generaties  De hoeveelste generatie in afstamming zijn wij ( de neefjes en nichtjes) van dit koppel (hen niet meegerekend)? De 5e  Geef de namen van onze voorouders, te beginnen bij de ouders van grootmoeder (Mit Brouwers), opklimmend tot Gaspar en Maria Broeckx-Wittelaer. MARTIN BROUWERS- ISABELLE DE KEERSMAECKER / FILIP DE KEERSMAECKER-JOANNA BROECKX

Politicus  De politicus (naam en voornaam) heeft de eer zich ook tot de afstammelingen van Broeckx-Wittelaer te mogen rekenen  In de hoeveelste graad is hij familie van ons? (xx e )

Politicus  De politicus HUGO SCHILTZ heeft de eer zich ook tot de afstammelingen van Broeckx-Wittelaer te mogen rekenen   In de hoeveelste graad is hij familie van ons? 9e

Nonkel pastoor  Hij was een (familielid) van grootmoeder, genaamd (naam en voornaam). Hij was pastoor in (parochie) in (stad) Hij is gestorven in (jaartal)

Nonkel pastoor  Hij was een NEEF van grootmoeder, genaamd AUGUST BECKER. Hij was pastoor in SINT- ANTONIUS in LEUVEN Hij is gestorven in 1977