Info-avond ouders en leden RKSVB

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Advertisements

Beleid vervroegd doorschuiven jeugd naar dames en heren 1 Oktober 2012.
“Smash sportief op weg naar 2020”
Informatieavond voor ouders van Groesbeeks Glorie.
Spelbegeleiding Zaalhockey Jongste Jeugd
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Dames 1 en Heren 1 in de Overgangsklasse “doel bereikt of stap gezet?”
V.O.C. info avond voor trainers, coaches en managers
Sportiviteit & Respect Just do it!
Coachavond procedure teamindeling GMHC
Hockey Technisch Beleid MHCBE
Ouderavond Jeugdafdeling DVG
Presentatie Jeugdbeleidsplan SV De Rijp. Welkom bij de presentatie van het jeugdbeleidsplan  John Meijer: voorzitter Jeugdbestuur  Peter Koster:
BIJEENKOMST MEISJES-/DAMESVOETBAL v.v. NUNSPEET: 3 juni 2013
WEDSTRIJDZAKEN ZFC ZUIDLAREN SEIZOEN SEPTEMBER 2011.
G-Voetbal bij CVV Oranje Nassau Almelo Dingt mee naar de kroonappels.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
OP DE VOORLICHTINGS-OUDER AVOND JONGSTE JEUGD HOCKEY GELDROP
L Seizoen Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen In.
Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder.
Aanpassing Selectie beleid. Waarom aanpassingen in het huidige selectie beleid?
Welkom bij de introductieclinic voor hockey-ouders Dag 3
JEUGDVOETBALDAGEN 2011 Horst.
BIJEENKOMSTEN JUNI 2012 DINSDAG 26 JUNI 2012 A-JEUGD
DHC JEUGD BIJEENKOMSTEN JUNI 2012 DINSDAG 26 JUNI 2012 B-JEUGD.
r.k.v.v. Tongelre – Normen en Waarden
Informatie presentatie Jeugd
Inspirerend Coachen - praktijkervaring - het G®ROW kader
Vrijwilligersbeleid Samen werken aan de toekomst November 2005.
Aanpassing Selectie beleid
Assistent-scheidsrechter
Seizoen Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen De schoolvakanties.
INFO AVOND OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. Agenda 1.Welkom / Even voorstellen 2.Leeftijd categorieën en trainingen 3.Begeleiding 4. Wat als je lid wordt! 5.Vrijwilligers.
Ouderavond 2012 Ouderavond 2012 Welkom Welkom. Doel van de avond Doel van de avond Nader kennis maken met elkaar. Nader kennis maken met elkaar. Reilen.
Ouderavond donderdag 12 juni Programma ouderavond Welkom Toelichting op het proces Praktische zaken Ondersteuning Afsluiting.
Voetbal is een leuk spelletje laten we het ook zo houden!
Wat nou als…? Vragen over eigen kinderen van pleegouders
Welkom bij deze mini-beurstraining.
Daar ben je op je best !. U6 speelt enkel 2V2 Verplichte vervanging na time-out Speeltijden zijn 4 X 15’ tot U13.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
KennismakingsAvond MiniCommissie HC Twente Maandag 1 september 2014 Voor alle ouders van nieuwe leden.
WELKOM! Maandag 10 november 2014 DZOH op weg naar 2020!
Zaalhockey
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
“Het beste uit de ELI-jeugd naar boven” Presentatie Jeugdcommissie Algemene Ledenvergadering Eli 17 November 2014.
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
Teambijeenkomst A-Junioren 2015 – 2016 Selectie
Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan?
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
Groesbeeks Glorie Beleid: richtlijnen teamindeling.
Informatieavond voor ouders, spelers, leiders en trainers jeugdteams BMR en SNC’14 maandag 18 juli 2016 kantine sportcomplex Noorbeek – uur.
Informatie voor nieuwe Leden
PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD
Kick off jongste jeugd MHC Ede
WELKOM.
SAMEN VERDER.
Spelbegeleiding Zaalhockey Jongste Jeugd
Jeugd Zaalhockey
WELKOM- ‘vvLEO geeft graag openheid van zaken’
SKILL GAMES JO8, JO9, JO10 & JO11.
Spelbegeleiding Zaalhockey Jongste Jeugd
Cursus assistent-scheidsrechter
Clubkampioenschap Jeugd 2018
Servia informatieavond mini’s
Samenwerking KV Vessem en KV Winty
Spellenboek buitenschoolse opvang
Transcript van de presentatie:

Info-avond ouders en leden RKSVB 13-5-2014 Samenwerking jeugdafdeling

Ons gezamenlijk doel. Onze jeugd moet met plezier kunnen voetballen !! Met een compleet team. Met leeftijdsgenootjes. Op een team van zijn / haar sterkte. Tegen teams die gewaagd zijn aan hun team. Zich positief kunnen ontwikkelen.

Ontwikkeling in jeugdvoetbal. Het aantal jeugdleden loopt terug en er zijn grote onderlinge verschillen binnen 1 team. Teams kunnen niet meer samengesteld worden uit eigen leden. Grote verschillen in leeftijd binnen 1 team. Grote verschillen in speelsterkte. Tegen teams spelen die erg afwijken m.b.t. fysieke kracht of speelsterkte.

Ontwikkeling samenwerking. 2 jaar geleden eerste stap gezet naar een samenwerkingsverband Een B-team en een meisjes-team konden niet meer samengesteld worden waardoor spelers niet konden voetballen. Voor beide teams is de samenwerking gezocht. Hierdoor toch nog 2 teams kunnen samenstellen. Ervaring opgedaan m.b.t. samenwerking.

Ontwikkeling samenwerking. Afgelopen seizoen een volgende stap gezet en de samenwerking uitgebreid. De spelers vanaf de D zijn in samenwerkende teams ingedeeld. Dit resulteert dat er van RKSVB: twee spelers in de A1, een speler in de B1, zeven spelers in de B2, drie spelers in de C1, drie spelers in de C2, vijf spelers in de D1 en vier spelers in de D4 spelen. De spelers voetballen allemaal met plezier. Ervaring m.b.t. de samenwerking is uitgebreid.

Verdere ontwikkeling samenwerking. Komend seizoen een volgende stap zetten en de samenwerking wordt uitgebreid naar de gehele jeugd. De complete jeugd van RKSVB en RKVV Voerendaal gaan samenwerken. De spelers worden weloverwogen ingedeeld zodat zij de mogelijkheid krijgen om met plezier te kunnen voetballen. De opgedane ervaring van de voorgaande seizoenen is goed geëvalueerd. Beide verenigingen zitten kort op de bal en zullen daar waar nodig direct bijsturen om de samenwerking zo optimaal te laten verlopen.

Verdere ontwikkeling samenwerking. Spelers aantallen RKSVB per categorie voor seizoen 2014-2015. Zes spelers op de A. Negen spelers op de B. Vijf spelers op de C. Vijf speelsters op een meisjes D team. Zeven spelers op de D. Veertien spelers op de E Zes spelers op de F. Vier spelers op de mini F. Onbekend aantal nieuwe aanmeldingen.

Bestuurlijk raamwerk. 2 verenigingen die samenwerken: 2 aparte verenigingen met hun eigen identiteit. 2 jeugdafdelingen werken samen op basis van gelijkwaardigheid. De jeugdcommissies van RKSVB en RKVV Voerendaal hebben geregeld nauw contact met elkaar. De grondslag voor een stabiele algehele samenwerking is de afgelopen 2 jaar gelegd. De SR-teams werken niet samen.

Praktische zaken voor iedereen belangrijk. We hebben al ervaring opgedaan. Waar wordt getraind, waar worden wedstrijden gespeeld, onder welke naam? Wie speelt op welk team, hoe wordt ingedeeld en waar wordt rekening mee gehouden? Wie zijn de trainers / leiders? In welk tenue wordt gespeeld? Hoe wordt vervoer geregeld? Hoe verloopt de communicatie, bij wie moet je zijn bij problemen? Hoe verloopt een en ander bij activiteiten? Gaat altijd alles vanzelf?

Vragen of onduidelijkheden? Blijf niet met vragen lopen, zij helpen ons om de samenwerking te perfectioneren. Zijn er vragen stel ze dan. Hebben wij niet direct een passend antwoord dan noteren wij de vraag en zullen hierop terug komen.