VSO Kennedy school LC 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het Nederlandse Rode Kruis
Advertisements

De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Op reis langs de voorzieningen
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
De sonnetten van het 4de lj.
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Sporten.
Ik ben Mo.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
VSO MA Bernadetteschool Oss
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Zesde leerjaar
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
bloemendal Naam: Monique Balster Klas: 5B Jaar: 2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mijn stage bij Naam: Klas: Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage loopt.
Mijn stage bij de kruimelkring Naam:elke noordman Klas:4aJaar:2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Naam: Aylin Klas: 4a Jaar: 2010/2011
Mijn stage bij Bloemendal Naam: Burhan Yildirim Klas: *4a Jaar: *2010/2011 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Naam:Ilijse Berends Klas: 5A Jaar: 2006
Mijn stage bij; humanitas Naam: nancy Klas: 4b Jaar: 2009/2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Mijn stage bij sikkens Naam:toon voortman Klas:5b Jaar:2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Mijn stage bij * Naam: * marvin koekoek Klas: *4a Jaar: *2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
steffanie Ik voel me wel eens roze, dat is omdat ik het spannend vind bij de eendjes.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
De dag uit het leven van Maria Elena
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Door: Cameron Celestine
7/11/11 Casper. 7/11/11 MIJN FAMILIE  Bart is mijn papa  An is mijn mama  Merijn is mijn  Minte is mijn zus  Soks en Rikki zijn mijn katten.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Wat ik wil…..
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
Mijn computer is leuk! ©pharos Bij voorleesboekje + handleiding van ‘Mijn computer is leuk’
De zesde klas stelt zich voor
Onze 4 adoptiekinderen -Shrinath - Togon - Usha - Marcela SAC (Stichting Actie Calcutta) zet zich sinds 1968 in voor kansarme kinderen in India. Het doel.
Kom je bij ons wonen? WIL JE WETEN WIE WIJ ZIJN?
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Wat doe je graag/niet graag?
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
Wat doe je graag/niet graag?
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

VSO Kennedy school LC 2013

Hoi, ik ben Ralitsha Jordan. Ik ben 15 jaar en zit in klas 1a van de U.D.S.O. (Uitgebreid Doven en Slechthorend Onderwijs). Hier leer ik koken, doe ik aan landbouw, textiel, houtbewerking en huishoud, (wassen, strijken enz.) en ook I.C.T. De I.C.T. lessen vind ik leuk. Ik woon bij mijn oma en papa en ik heb 3 grote honden en 5 puppies. Mijn hobby`s zijn zwemmen, dansen, wandelen, lachen. Ik houd veel van bewegen en dansen. Ik heb niemand thuis om mee te spelen, ik ben alleen en speel met mijn puppies en honden.

Ik ben Faires Kobo. Ik ben 16 jaar en zit op V. S. O. Kennedyschool Ik ben Faires Kobo. Ik ben 16 jaar en zit op V.S.O. Kennedyschool. Ik ben van Commewijne. Ik houd van computer spelletjes , voetballen en TV kijken Verder heb ik 7 honden, 6 koeien ,veel Kippen, 4 varkens , 4 schildpadden en een aap. En ik houd ook van koken.

Ik ben Margwen. Ik ben 15 jaar en ik woon op Donderskamp Ik ben Margwen. Ik ben 15 jaar en ik woon op Donderskamp. Ik ga in Paramaribo naar school en wel op V.S.O.Kennedyschool . lk woon in het internaat en elk weekend ga naar mijn zus. Alleen in de vakantie ga ik naar Donderskamp, omdat het heel ver is. Ik houd van wandelen, zwemmen en lekker eten en ik vind het leuk om mee te doen met L.C. * Op de foto in de gele korte broek

Ik ben Natasha Sabajo. Ik ben 15 jaar en ik zit op V. S. O Ik ben Natasha Sabajo .Ik ben 15 jaar en ik zit op V.S.O. Kennedyschool. Ik ben van Nickerie en woon in het internaat en elk weekend ga ik naar Nickerie. Ik houd van iPad,computer, basketbal. Mijn ouders hebben 6 kinderen, 2 jongens en 4 meisjes. Ik wil later werken bij de bank. Ik houd van muziek. Een zus van me woont in Nederland.

Ik heet Gracia Delhorst Zit op V.S.O. Kennedy school. Ik houd van feesten en dansen, wandelen en google graag op de computer. Mijn familie is lief en ik houd van ze. Ik houd van lekker eten en de kleuren groen en wit. En ik houd ook van koken.  

Ik heet Vanity. Ik word 15 jaar en zit op V. S. O. Kennedyschool Ik heet Vanity. Ik word 15 jaar en zit op V.S.O. Kennedyschool . Ik houd van dansen en dans graag de dogiedans. Elke middag oefen ik samen met een paar vriendinnen de dogiedans. Verder vind ik het leuk op school. Ik zit in een leuke klas.

Ik heet Negefa en ik ben 14 jaar. Ik ziet op V. S. O Ik heet Negefa en ik ben 14 jaar. Ik ziet op V.S.O. Kennedyschool en houd van dansen. Ik houd van mijn moeder en ook van mijn vader. De school vind ik leuk vooral de kooklessen. Ik houd van pingen maar doe het niet op school.

Ik heet Clarence en ben 14 jaar. Ik zit op V. S. O Ik heet Clarence en ben 14 jaar. Ik zit op V.S.O. Kennedyschool - school voor doven en slechthorenden. Ik ben van het district Marowijne. Ik speel graag computerspelletjes. Op school krijg ik landbouwlessen, kooklessen, textiel en ook rekenen en taal, ICT lessen en godsdienst. Ik doe heel hard mijn best op school om later voor mezelf te kunnen zorgen.

Ik ben Narinder Sardjoe en ik ben 15 jaar. Ik zit op V. S. O Ik ben Narinder Sardjoe en ik ben 15 jaar. Ik zit op V.S.O. Kennedy shool . Hier doen wij naast taal, rekenen en leervakken ook aan landbouw,houtbewerking, huishoud vakken,textiel en I.C.T. Ik woon in Paramaribo en ik houd van zwemmen,fietsen, voetbal,t.v kijken en computer spelletjes spelen. Mijn lievelingsvak is lanbouw maar koken of bskken doe ik ook graag.

Ik ben Igsan Karijowidjojo en zit op V. S. O Ik ben Igsan Karijowidjojo en zit op V.S.O. Kennedyschool Ik ben van Nickerie en woon in het internaat. In het weekend ga ik naar Nickerie. Ik houd van voetballen en basketballen en computerspelletjes.

Wij zijn juf Marci (met bril) en juf Kathreen Wij zijn juf Marci (met bril) en juf Kathreen. Wij vinden het leuk om te werken met kinderen met een gehoor beperking omdat het ons een goed gevoel geeft om liefde te delen met anderen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze doelgroep.