Ik ben Marlon. Ben 16 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik vind rolstoelhockey erg leuk om te doen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
1 Accommodatie:Hotel Heidekönig Bestemming:Celle Nedersaksen Periode:12 t/m 19 juli 2013 Mooie foto.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
VSO MA Bernadetteschool Oss
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .
De dag uit het leven van Mayibungi Hallo! Mijn naam is Mayibungi. Ik ben 12 jaar en woon samen met mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn kleine.
Mijn stage bij ijssel technologie
Welkom in deze kerkdienst
Godsdienst 1.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
School voor kinderen met een auditieve beperking
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Mijn stage bij Davo Naam: Ronald van der Wal Klas: 4B Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Mijn stage bij Naam: Klas: Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage loopt.
Naam: Aylin Klas: 4a Jaar: 2010/2011
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Ik ben Bob..
Dromen over Canada. Hier wil ik wonen F*ck jamm er het isniet echt.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
ik heet Michael!!!! Leeftijd: 11 JAAR Ik ben 11 jaar oud! Ik ben 11 jaar oud! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!!
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Van Merle, Juulke, Juul & Nienke
Ludieke dag 2012 Gemaakt door: Mathijs, Tycho, Mieke, Eva en Lisan.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
JUSTIN BIEBER.
Een Mailtje grapjes-CS.
RARA wie ben ik? Ik ben geel en zuur van smaak..
Niels Lelong.
 Ik ben 19jaar  Ik ben geboren op 15 Oktober 1990  Ik woon in Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen)  Thuis hebben we vijf honden en één kat  Ik heb 1.
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Nadia zahraoui.
Wat ik wil…..
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
De Beer van Bram.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Mijn presentatie!!!.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
INTERVIEW Spreken/kijken/luisteren h1. Het interview Een goede manier om ergens achter te komen is: vragen stellen! In een interview stelt iemand vragen.
Jong en oud.
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Zo laat ik zien hoe ik ben
GUUS LIVE favorieten games Ja call of duty black ops 2. Ik houd van strategie spelletjes en dat je lekker mag schieten. Ik vind het leuk dat ik met verschillende.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
SLC Assessment RUBEN SOL. Inhoud  Wie ik ben  Leerdoelen  Afsluiting.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
D E INHOUD Over de strip De personages De geschiedenis De schrijver Het jubileum Leuke hebbedingetjes weetjes Maar eerst…………… ……….
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Het 24 spel.
Doe je mee? een eigenwijs spel!
Suriname Samsam – Burgerschap in de Klas
Transcript van de presentatie:

Ik ben Marlon. Ben 16 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik vind rolstoelhockey erg leuk om te doen.

Ik ben Wanda. Ik ben 15 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam en ben geboren in Nederland. Op woensdag zit ik op judo, dat vind ik erg leuk om te doen.

Ik ben Kevin. Ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Moordrecht en Ik ben geboren in Nederland. Ik vind tafelvoetbal erg leuk om te doen

Ik ben Fernando. Ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Capelle aan de IJssel, dit ligt in Rotterdam. En mijn afkomst is Suriname. Ik dans graag.

Ik ben eva Ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Rotterdam. Ik ben geboren in Portugal. Ik vind tekenen erg leuk. Ik ben Trinidad. Ik ben 15 jaar oud. Ik woon in Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Curaçao. Ik maak graag sieraden.

Ik ben Emirham. Ik ben 15 jaar oud. Ik woon in rozenburg en ik kom uit Turkije. Ik doe aan rolstoelhockey.

Ik ben Duayne. Ik ben 15 jaar oud. Ik woon in Maasluis en ik kom uit Suriname. Ik zing graag.

Ik ben Shefaai. Ik ben 15 jaar oud. Ik woon in Rotterdam. En ik ben geboren in Suriname. Ik speel graag computerspelletjes.