Zeeklas Kim en Aurélie..

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe heb jij het overleefd...?
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Max en de Maximonsters.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Opvoeding.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Hoe heb jij overleefd .?.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Kerstmis.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
De sok van Lientje.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
IKL project door: Kiki Pappers
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Zeeklas *Dythe *Noor.
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v
Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla.
Zeeklas Een powerpointje van Joanna&Britney. 1 ste dag treinreis in de trein hebben we veel ge babbelt en spelletjes gespeeld. In sealife hebben we allemaal.
Terugblik op de Toermalijn
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Dit digitale prentenboek staat op
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Kroko op avontuur!. Kroko is een lieve Krokodil. Hij gaat naar school en dat vindt hij heel erg leuk! Maar soms is Kroko een beetje onhandig. Laatst,
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Een dag uit het leven van Jugat
De dag uit het leven van Maria Elena
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Wij heten jullie van harte welkom op de première van ons verhaal:
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
Het jungle feest.
De reis Om 6 uur vertrokken we met de bus naar Parijs. Het was zo’n 6 uur reiden met de bus voordat we in Parijs aankwamen. Toen de bus geparkeerd was.
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
NOG 20 keer slapen en ooo Floréal Nieuwpoort.
Wenboekje Speelzaal Humpie Dumpie. Wat fijn dat je bij ons komt spelen. Trek je jas maar uit en hang die maar op aan de kapstok..
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Nekker Gisteren ging ik naar de Nekker. Ik ging daar zwemmen en sprong in het water. We gingen ook eten in de Nekker en ik at frietjes, een gele tomaat,
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

zeeklas Kim en Aurélie.

De eerste dag. Eindelijk we zijn in duin en zee. De trein reis was heel vermoeiend. Maar toen we in duin en zee waren was iedereen heel blij. We waren daarna direct naar sealife geweest! We hebben daar mooie zeedieren gezien. Toen we terug waren gingen we lekker eten. En toen was het eindelijk zo ver DE MYSTERIEUZE AVOND! Juf Annick was verkleed als een visser, en juffrouw Veronique was verkleed als een piraat, juf Heidi was verkleed als De Lange Nelle. DAARNA LICHT UIT EN MONDJES TOE!!!!!! SLAAPWEL!

2de dag We moesten om 8u opstaan. Daarna hadden we lekker ontbeten. Toen kregen we een fijne activiteit i.s.m. Horizon Educatief. Na die activiteit gingen we lekker eten. Na het eten hadden we strandactiviteiten *Strandjutten *Strandspelletjes *Vrij spelen. Joepie zwemmen in zeezout. Mmm we hadden honger gelukkig gingen we ons avondeten eten. Daarna hadden we een rustige avond: Spelletjes tv kijken en douchen…. Mondjes dicht en lichtjes uit SLAAPWEL !!

De 3de dag We moesten om 6:15u opstaan pff zo vroeg! Om 7u al naar de vismijn het stonk er verschrikkelijk. Toen hadden eindelijk ontbeten. Daarna spijtig genoeg de koffers maken, en de kamers leeg maken. En om 13u lekker soep eten!! Toen een leuk bezoekje aan Earth Explorer Om 17:20u hadden we ons verzameld aan het station van Oostende. Van afsluit hadden we daar een groepsfoto gemaakt. Om 17:43u vertrok de trein van Oostende. Na de 3 uren waren we eindelijk in het station van Genk!

Wij vonden het leukst! EARTH EXPLORER !! Het ging allemaal rond : Water, Vuur, Aarde en lucht We waren in een raket geweest, en in de bootjes, en een aardbeving Je kon ook een tsunami maken we gingen ook in een schuilkelder. Dat vonden wij het LEUKST !!!

De herinneringen De juffen in een grappig pakje! en Earth explorer En sealife Fijn schelpen rapen

gedichtje! aan zee Wij zijn aan zee geweest. Het was zo een feest! Schelpen rapen, zwemmen, spelen dit was het leukste wat ons was bijgebleven. Spijtig genoeg stopt dat een keertje onze mama en papa missen we wel een beetje!