Zeeklassen Noor Fie alicia.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze.
Wij maakten een uitstapje naar: Het Centraal Station.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Opvoeding.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Gemeentelijke Basisschool Haacht Afdeling kleuterschool: 2 de kleuterklas.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
IKL project door: Kiki Pappers
Clubactiviteit 1 september 2007 Kajak, mountainbike + bezoek grotten van Hotton Dubbelklik om verder te gaan (als liedje nog speelt)
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Zeeklas *Dythe *Noor.
Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v
Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla.
Zeeklas Een powerpointje van Joanna&Britney. 1 ste dag treinreis in de trein hebben we veel ge babbelt en spelletjes gespeeld. In sealife hebben we allemaal.
Sunparks Mol 1-5 Nov 2010 /deel 2
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Leven na de dood.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
HOOGTEKLASSEN! De tofste week ooit!.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Zoals gewoonlijk keken we eens in de frigo gisteravond.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
De tocht van mijn leven!!! Geschreven door Scrotum. Mijn leven kwam pas op zondag 7 april tot leven, eerst leefde ik helemaal alleen op een dode boomstam.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Voor U? Nee voor ONS! " Ons vlugge leven ".
Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Geluk(t) de Bijenkorf … Week van de buitenschoolse opvang 2015.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

zeeklassen Noor Fie alicia

Treinreis,Sea-life en mysterieuze avond Eerst even de mama’s en papa’s uitzwaaien en dan op de trein plezier maken! Na een lange reis, goed ons buikje vullen voor naar Sea-life te gaan. In Sea-life aangekomen en daarna de opdrachten uitvoeren. Terug met de tram en weer lekker eten en een toffe avond met de zotte juffen!

“buiten westen”,strandactiviteiten en zwemmen. Vandaag kregen we een koninklijk ontbijt! En dat smaakte! We gingen naar een man die ons meer uitleg gaf over een kompas. En waar we lang op hadden gewacht was om de zee te zien en leuke activiteiten te doen op het strand. Maar de dag was nog niet voorbij, want we gingen nog zwemmen maar dan wel in zout water.

Vismijn,koffers maken,Earth Explorer en terugreis We moesten vroeg opstaan voor naar de vismijn te gaan,het rook er niet zo lekker op onze nuchtere maag! Jammer maar helaas moesten we onze koffers maken. Ja, en Earth Explorer mocht er zeker niet aan ontbreken! Jammer, we moesten terug naar huis, maar toch heel veel plezier gehad op de trein!

Earth explorer Earth explorer was echt top!! De vulcano was cool, maar de raket was nog cooler! We konden meemaken hoe een aardbeving was, niet zo happy.

herinneringen

gedichtje zeeklas was echt fijn. Het was een leuk festijn. Het eten was er goed. Een pluimpje op hun hoed. We maakte veel plezier Want we waren niet hier! Het ging echt veel te snel, want we horen weer de schoolbel.