 Is er een muziekinstallatie?  Ja, in (bijna) alle lokalen en in de bar is er een cd-speler. In verschillende lokalen is er ook een cassettedeck.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

Hoofdstuk 3A: Wonen in de stad
Drank- en Horecaverordening Gemeente Vlagtwedde 2014.
Wat moet je doen en laten wanneer er brand uitbreekt?
Sporten.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
1. Wat is het Kinderrechtenverdrag?
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Beste avonturiers, Ongeveer 14 jaar geleden heb ik, Brian Jones, een poging gedaan om met een luchtballon de wereld rond te reizen. Helaas had ik onderweg.
Woorden en tijd.....
Evacuatieoefening September – oktober 2004
Dit heerlijke vrijstaande vakantiehuis is gelegen aan een doodlopend straatje en beschikt over een grote omheinde tuin. Villa delle Pesche is opgesplitst.
Beveiliging.
Hoofdstukken 15 en 16.  als spelers meer keuze hebben kunnen nieuwe verhalen ontstaan. Hoe kan ik meer keuzes brengen?  Conflicten leiden tot meerdere.
Presentatie Plannen Cartouche Toekomst Clubhuis en terras
September2002. Kampeer/Survival Week-end 20 t/m 22 september Reinhardswald Duitsland - Vrijdag om 7.15 uur aanwezig bij het Honk vertrek 7.30 uur. - +/-
Deze schitterende villa met een riant zwembad (7x17 meter) ligt vlakbij het stadje Montalto delle Marche. De villa is voor de helft gerenoveerd. Rondom.
Schoolkamp Bergerhoeve
De stammen van Afrika Merksplas
Scoutskamp Ruiselede 12 – 18 juli. 1. Hoe gaan we op kamp? De bagage wordt verwacht op 11 juli 2007 om 9u aan het lokaal. Deze wordt vervoerd met een.
Wintersportreis 2012 Welkom op onze informatieavond!
15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Regionale zeskamp Brandweer Twente
Onderwijs en kinderarbeid
 Opdracht van de federale overheid  Georganiseerd door het OCMW  Dit in iedere stad  Gemeubelde woning  Basisbehoeften  OCMW zorgt ook voor sociale.
Presentatie: Weekje Barcelona
ASIAN PROJECT 2006 Praktische tips. Bij aankomst Ten laatste bij het ontvangen van de hotelsleutel geef je het vliegtuigticket aan het coördinatieteam.
Welkom in groep 5.
Nieuw in België Exclusief via ADMB
Lagoonia.
Informatie-avond kantinepersoneel
Kleinschalige groepswoning: In de groepswoning Schachtstraat in Sittard wonen 2 cliënten vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking, gecombineerd met.
WELKOM INFOAVOND SKI KROKUS 2014
Bosklassen 12 – 15 maart 2012 WELKOM!.
Schoolkamp Terug naar de natuur met Natuurschool Lauwersoog Landal Greenparks Anjum.
De koning en de arme violist.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
Sportklassen 2015 Bloso Centrum “Netepark”
Stichting Intermezzo Postbus AN Helmond Rekeningnr: Rabobank K.v.K Nummer Cursusleiders: Alwin (voorzitter.
Voorganger: ds. Jeroen Sytsma Voorlezer: Sari van Dixhoorn Aan de wand hangt de komende 40 dagen een gedeelte uit de kruiswegstatie, geschilderd.
Menu. home menu  visie  doelstellingen  toestemming ouders  ons bereiken  webblog juf Yamina.
S CHOOLKAMP B ERGERHOEVE mei 2015 Leerkrachten: Linda D, Linda W, Leonie en Tom Extra begeleiding: Juf Thessa en Meester Huub Kookstaf: Petra.
Heren, het makkelijkste is het om van de ouderen te pikken.
Dag van het Huren Leyenhof 12 september Programma 1.Plan Leyenhof 2.Voorzieningen algemeen 3.Producten & diensten ‘t Heem 4.Indeling huurappartement.
Info avond “De kleine Picasso” 8 oktober Welkom! Een opwarmertje: wie is wie in onze school?
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
Dag van het Huren Haarensteyn 12 september Programma 1.Plan Haarensteyn 2.Voorzieningen algemeen 3.Huurappartement 4.Huurprijzen & servicekosten.
Opvang asielzoekers. Holsbeek (60) ✚ Gaan kinderen naar school? ✚ Nee, gelet op het zeer tijdelijk verblijf in het centrum. ✚ Wel les Nederlands in noodopvangcentrum.
Community Land Trust (CLT). FILMPJE CLT BRUSSEL nieuw woonmodel bedoeld voor mensen met een laag inkomen goedkoper: door enkel de woning en niet de grond.
NOG 20 keer slapen en ooo Floréal Nieuwpoort.
van 25 februari tot 4 maart 2016vertrek: donderdag, 25 februari (‘s avonds) De lessen stoppen deze dag om uur. thuiskomst: vrijdag, 4 maart (‘s.
Verzekering vrijwilligers Verzekering vrijwilligerswerk.
BOERDERIJKLASSEN 2014 We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Neem gerust plaats op de stoelen of tafels!
Rekenen!!! cito.
WELKOM INFOAVOND SKI KROKUS 2017
INFOMOMENT BUITENLANDS KAMP 2017
Financiële werking voor studentendiensten
Een goed en veilig buurtfeest organiseren!
NATUURKLASSEN HOUTHALEN
WELKOM INFOAVOND SKI KROKUS 2018
Welkom bij Cyprotel Faliraki
JRKalendertje ALGEMENE INFO trooper.be/jrkaalter BOOMGAARD 1
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
Help want armoede is niet fijn.
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
Bosklassen 24 juni 2019– 26 juni 2019.
VIB-KAMP 2019 KLEINE-BROGEL LIMBURG
Transcript van de presentatie:

 Is er een muziekinstallatie?  Ja, in (bijna) alle lokalen en in de bar is er een cd-speler. In verschillende lokalen is er ook een cassettedeck.  Is er een internetaansluiting?  Ja, lokalen 101, 102, 103, 104, 01, 07, 001 en zaal De Put hebben een internetaansluiting.  Moeten wij zelf cd’s en cassettes meebrengen?  Ja, liefst. Zeker als je de bar uitbaat, zijn je cd’s en cassettes erg nuttig. In je eigen voordeel: vermeld je naam op al je cd’s en cassettes.  Is er een video?  Ja, in heel wat lokalen staat er videoapparatuur. Ook in de grote hal is er een video beschikbaar.  Is er EHBO?  Elke groepsverantwoordelijke moet zelf een EHBO-koffer meebrengen. In noodgevallen heeft Destelheide een beperkte EHBO in het secretariaat.  Hoe kan ik een dokter bereiken?  De lijst van dokters, apothekers, ziekenhuizen en hulpdiensten hangt bij het publieke telefoontoestel aan de ingang van het restaurant.  Hoe bereik ik dringende hulp?  Gewoon door de hoorn van het publieke telefoontoestel af te haken en het nummer 100 of 101 te vormen. Hiervoor heb je geen munten of telecard nodig.  Zijn er speciale richtlijnen in geval van brand of onheil?  Zoals overal in het land gelden de richtlijnen die ook Destelheide heeft opgehangen bij alle telefoontoestellen en op verschillende plaatsen.  Zijn huisdieren, tenten, caravans of kampeerauto’s welkom in Destelheide?  Jammer genoeg niet.  Mag ik een kampvuur maken?  Neen, het gemeentelijk reglement verbiedt dat. Er is dan ook geen kampvuurplek voorzien.  

 Waar moet ik parkeren?  Alleen op het parkeerterrein van Destelheide of op straat. Om uit of in te laden mag je dichterbij rijden. Om veiligheidsredenen eist de brandweer dat er geen auto’s bij de gebouwen staan. Op het parkeerterrein zijn er speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten.  Wanneer mag onze groep naar de slaapkamers?  Op de dag van aankomst vanaf uur. Op de dag van vertrek moet je de slaapkamers voor 9.30 uur ontruimen.  Moet ik lakens of dekens meebrengen?  Neen! Destelheide zorgt voor lakens, dekens en kussenslopen. Maar…. Als je wil spelen, oefenen of werken met lakens of dekens moet je dat materiaal (of slaapzakken) wel meebrengen!  Kunnen de slaapkamers op slot?  Ja. Er is één sleutel per kamer. Zorg er wel voor dat de sleutel op de vertrekdag op de deur zit!  Kan ik lokalen huren?  In principe voorziet Destelheide gratis lokalen volgens de grootte van de groep en de werkvorm. Alleen de polyvalente zaal De Put en paviljoen De Slekke zijn extra te betalen.  Wat is De Put?  De Put is een polyvalente zaal voor 300 personen. Ideaal voor studiedagen, congressen en theatervoorstellingen. Destelheide bezorgt je graag bijkomende inlichtingen of een speciale folder.

 Wat is De Slekke?  Paviljoen De Slekke is een zeer comfortabel verblijfsgebouw met hotelaccommodatie.  Mogen wij zelf drank of eten meebrengen?  Neen, Destelheide biedt verblijf in volpension aan. In Destelheide mag je alleen (en alleen in de bar) Destelheideproducten (ver)kopen.  Verkoopt Destelheide prentbriefkaarten?  Ja. Prentbriefkaarten zijn te koop in de bar.  Moet ik de factuur terplaatse betalen?  Neen. Destelheide zendt je factuur na je verblijf.  Biedt Destelheide activiteiten aan?  Ja, de educatieve diensten - dharts de kunst- en cultuureducatieve dienst en de NME dienst - verzorgen activiteiten met of zonder begeleiding in en om Destelheide.  Is er een sportveld?  Ja. Op het sportveld in de open lucht kan je minivoetbal, basketbal, volleybal of tennis spelen.