Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Kalender opleiding / workshops.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
Advertisements

CONTROLE FAVV SCHAPEN - GEITEN
Financiering FAVV heffingen en retributies t. l. v
Communicatie- programma 10
Infrastructuurvereisten FAVV Quality Days 28/04/2011
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ACTUELE SITUATIE OMTRENT BLUETONGUE Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Autocontrole in België: Een voorbeeld voor Europa ?
Operationele doelstellingen Stand van zaken Bestuur Laboratoria
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Stand van zaken Bestuur Laboratoria Geert De Poorter Datum actualisatie:
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
“U bent in goede handen”
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Vaccinatiecampagne 2009 Raadgevend Comité 27 mei 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 13/09/2006 ir. Geert De Poorter Directeur-generaal Laboratoria Management en Operationeel.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 25 juni 2008.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria DIAINE SACHA 2006/09/13 DG Laboratoria FOODLIMS FAVV.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht regelgeving ter voorlegging aan Raadgevend Comité in 2009 DG Controlebeleid Federaal.
Concept Opdrachtgever: Agentschap Ondernemen (AO). In het kader van ondernemingsplanwedstrijd (OPW) Vlaanderen, dé officiële ondernemingsplanwedstrijd.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 Geert De Poorter DG LABORATORIA Analyseplan 2006 – Vooruitzichten.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Beleid i.v.m. interlaboratoriumtesten.
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
DIOXINES en DIOXINE LIKE PCB’S in Stabroek
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
De interne audit bij het FAVV Raadgevend Comité - oktober 2007
DG Controle – Sector DIS
1e jaar 2e jaar3e jaar 1e semester 2e semester 1e semester 2e semester 1e semester 2e semester = verplichte major cursus = keuze/profilerings cursus Huidige.
“Proeftuinsessie 2: Administratie Wegen en Verkeer”
Presentatie VSC,De toekomst van de technische arbeidsmarkt IV, Dossier Duyvis, 19 maart 2013 p. 01/12 Dossier Duyvis Best practice.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht verwacht wetgevend werk 2008: regelgeving ter voorlegging Raadgevend Comité (DG Controlebeleid)
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen DIS - PCE OVL Actie Geraardsbergen mei 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorlichtingscel Pierre Cassart Federaal Agentschap voor de veiligheid van de Voedselketen.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingen Raadgevend comité van 25 juni 2008 Véronique Berthot Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV 25 maart 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van.
BSE bewaking D. Berkvens SciCom FAVV Instituut Tropische Geneeskunde D. Berkvens SciCom FAVV Instituut Tropische Geneeskunde Federaal Agentschap voor de.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Tendenzen 2006 Paul MULLIER Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november 2007 tot oktober.
Auditprogramma 2007 Resultaten Raadgevend Comité - 27 februari 2008
Jaarverslag van de interne audit Raadgevend Comité 24 juni 2009
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jacques Inghelram Cel Validatie Gidsen Autocontrole en de gidsen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 24 september.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
A16 Aanmaken en communiceren van glossarium Composer un glossaire et le communiquer Comité consultatif : BPR van het Federaal Agentschap voor.
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
1 Raadgevend Comité Installatievergadering FAVV Gil Houins Voorzitter 28 juni 2006.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwerp KB tot wijziging van KB van 16/01/2006 “erkenningen, toelatingen, registraties” Paul.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Standaard Kosten Model (SKM) meting FAVV Aleydis Kestens Februari 2007 Federaal Agentschap voor.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Promotie autocontrole Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Pascal Houbaert.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de VoedselketenApril 2008 Bestuur Laboratoria Geert De Poorter Directeur-Generaal Federaal Agentschap voor de.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité van 28 september 2011 Heffingen 2011 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen NUCLEAIR INCIDENT OP HET IRE IN FLEURUS Raadgevend comité 24 september 2008 Federaal Agentschap.
FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu 1 Integratie van biodiversiteit in EMAS 2nd Stakeholders Dialogue EMAS 4 oktober 2011.
Welkom In samenwerking met de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal overleg Bisdom Mechelen - Brussel Werkgroep preventieadviseurs.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Inleiding: organisatie FAVV.
Voorstelling Juridische Dienst
AFVALSTOFFENVERDRAG WORKSHOP -13/04/2010- Antwerpen
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Omzendbrief voor de laboratoria erkend voor het uitvoeren van TSE testen FDS/Labo/ van.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Medisch toezicht van personen in de levensmiddelensector. Koninklijk besluit tot wijziging van.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen DG Algemene.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwikkeling van een barometer van de voedselveiligheid Workshop Wetenschappelijk Comité 27.
Knolcyperus – FAVV Infovergadering knolcyperus
Strategisch opleidingsplan
Operationele doelstellingen Stand van zaken Bestuur Laboratoria
Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek Eenheid Technologie & Voeding De mogelijkheden van smaaktesten en aromaonderzoek op.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN BETREFFENDE MKZ Philippe Houdart Stafdienst crisispreventie en crisisbeheer.
Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten.
Voorstelling Juridische Dienst
Risico- en crisiscommunicatie in tijden van en
Administratieve Vereenvoudiging SVZ & Campagne 2018
Federaal agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Incident fipronil: lessons learned
Directie Dierengezondheid en Veiligheid van de Dierlijke Producten
Transcript van de presentatie:

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Kalender opleiding / workshops

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 2 IV. Kalender Opleiding / Workshop  Vorming, opleiding, workshops  Essentieel in een proces,… een kwaliteitsbeleid  Van het prille begin tot de huidige ISO-normen en KB 15/04/2006  Organisatie: partnership, NRL,…  Belangrijk: flexibel, interactief,…

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 3 IV. Kalender Opleiding / Workshop  FAVV e.a.

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 4 IV. Kalender Opleiding / Workshop  Prins Leopold Instituut voor Tropische Geneeskunde, Antwerpen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 5 IV. Kalender Opleiding / Workshop  FAVV-CODA Brussel

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 6 IV. Kalender Opleiding / Workshop  Universiteit Luik - Microbiologie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 7 IV. Kalender Opleiding / Workshop  W.I.V. – V.T.I Brussel

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 8 IV. Kalender Opleiding / Workshop  W.I.V. – Fysico-chemie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 9 IV. Kalender Opleiding / Workshop  W.I.V. – Fysico-chemie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 10 IV. Kalender Opleiding / Workshop  W.I.V. – ILVO – CRA-W GGO