onhygiënisch werken en de gevolgen Dreamteam
Als kok zorg je voor je eigen werkplek Als bediende help je af en toe in de keuken met schoon maken en elke keer dat je terug komt in de keuken je handen desinfecteren Iedereen helpt met het schoonmaken van de keuken en het schoon houden ervan
Producten die de vriezer in gaan worden altijd afgedekt en gelabeld Dat houd in dat we kunnen zien wanneer het in de vriezer is gelegd en tot wanneer het dus goed is
Eten bereiden Drie dingen waar je aan moet voldoen: 1 was goed je handen voordat je ergens aan begint. 2 zorg dat je werkplek goed schoon is. 3
snijplanken LET OP!!!! Elke snijplank heeft een andere kleur en elke kleur staat voor een andere soort vlees als we alles op dezelfde snijplank zouden doen krijgen we vergiftigingen en dat willen we natuurlijk niet ! Rood: rundvlees Geel: vis Groen: varkensvlees etc.
Dit was het hoop dat jullie het goed begrepen hebben Dreamteam