Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff
Wat heb je nodig?
Eerst pizzameel afwegen
Meel, olijfolie, eieren en water mixen
Mixen: eerst lekkere smurrie
Daarna een mooie deegbal, even laten rusten en ondertussen …..
….. De bakplaat invetten
en meel erop strooien
Kom maar op, nu even lekker kneden
Beetje meel op de tafel, deeg erop en dan rollen
Maak een mooie plak deeg die op je bakplaat past
Op de bakplaat leggen
Sugo erop
Dan lekker ´schilderen´
Geraspte kaas erop
Nu het snij-werk !
Cherry-tomaatjes
Heeeel veeeel tomaatjes
Verdeel ze over de pizza
Hmmm, lekker mozzarella erbij !
Het is net een paddenstoel
Vergeet vooral de PESTO niet!
En pittige kappertjes
…..en pizza of Italiaanse kruiden!
Als laatste de olijven
Klaar is de kaaspizza
Nu in de oven (pas op je vingers !)
En natuurlijk de zooi opruimen
Ruccola is ook lekkerrrr erop
Na 15 min. helemaal klaar! Eet smakelijk !