Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze presentatie wordt u
Advertisements

Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
2 beeldschermen op één PC
De onderdelen van de pc.
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Cirkels…omtrek en oppervlakte
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Downloaden: Ad-aware. Downloaden bestaat uit 3 delen: •1. Zoeken naar de plek waar je het bestand kan vinden op het internet •2. Het nemen van een kopie.
bedieningsinstructie
Computers Door: Jelle Smits 3TG erste.
- Xeno Digital Recorder, V4 - Recorderreeks: ° 4 kanalen H.264 (500 GB, 1 TB) ° 8 en 16 kanalen (500 GB, 1 TB en 2 TB), gebruik van aparte schijven °
Kennismaking met de computerconfiguratie
Instructie AV-middelen Geavanceerde Mediakast - Grote Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services.
Tijdvolgordediagram.
Formatteren van uw harde schijf.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
TER REGISTRATIE AANBIEDEN
Doel van de nummerautomaat
Opleiding ICT © J.W. Jonker Dia 1/22 Systemen Besturingssoftware Windows XP Mark van Heck.
Dali sturing en PEHA sturing
Randapparaten.
Start.
Management Advies Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden.
ShortcutKeys Door het Start-menu scrollen of web- en adressen intypen kost altijd veel tijd. Daarom is er nu ShortcutKeys: Snel programma’s opstarten.
De vierkantjes ! Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
Lichtschakelingen.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Veilige modus F8 Presentatie door Kick de Wolff op 22 juni 2010 Bij HCC Zoetermeer Kick de Wolff
Windows wordt steeds beter … Zie hier enkele van de nieuwste features.
Dus geen andere ook belangrijke aspecten verwerkt!
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Leer de toetsen van een keyboard!
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
23 september 2014 Niels Vanmarcke
SNELGIDS HUAWEI HG655d MODEM
Even voorstellen : Groep 3b
De vierkantjes ! Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Basis Computer Gebruik
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.
Achterkant laptop. Zijkant laptop S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Online aangifte doen Deel 2: Het aangifteprogramma.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
Media Players, muziek rippen, CD`s branden, en muziek downloaden woensdag 20 januari 2016.
Bernoulliborg Nijenborgh AG Groningen Onderwijszalen
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete.
IT cursus.
Chromecast Door Google.
Uitleg voor tafeldienst U12 Novo Stars
De linkerknop van uw handzender is alleen bedoeld voor binnenrijden van de parkeergarage! Wist u dat u de rechterknop op uw handzender kunt laten activeren.
Transcript van de presentatie:

Instructie AV-middelen Standaard Mediakast - Kleine Onderwijszalen 10 juli 2013 Facility Services

Het bedieningspaneel Instructie AV-middelen 22 Zo ziet het bedieningspaneel in de mediakast eruit (bovenaan)

Apparatuur inschakelen Instructie AV-middelen 23 Druk op de toets ‘ON’ om de apparatuur in te schakelen. De beamer gaat aan en het scherm komt naar beneden. NB: wacht tot de toets ‘ON’ is uitgeknipperd voordat u op de andere toetsen drukt.

Bron selecteren Instructie AV-middelen 24 Selecteer de bron van uw keuze nadat de apparatuur is opgestart (de toets ‘ON’ is uitgeknipperd). NB: de toets van de gekozen bron moet oplichten.

Bron ‘PC’ Instructie AV-middelen 25 Zorg ervoor dat de computer ook is ingeschakeld. Bediening via een draadloze muis en toetsenbord. De collegezaal computers zijn allemaal voorzien van dezelfde software.

Bron ‘LAPTOP’ Instructie AV-middelen 26 Verbind de VGA-kabel (zijkant van de kast) aan de laptop. NB: Soms wordt het laptopbeeld niet automatisch geprojecteerd. Gebruik in dit geval de FN-toets naast uw spatiebalk i.c.m. de juiste functietoets. CompaqDellSonyPackard BellFujitsu SiemensHPAcer FN +F4F8F7F3 or F11F2 of F3F4F4 of F/5

Bron ‘DVD’ en ‘VCR’ Instructie AV-middelen 27 Als de bron ‘DVD’ of ‘VCR’ geselecteerd is kunt u de dvd- speler en videorecorder bedienen via de mediakast. NB: Zelfgebrande DVD’s worden niet altijd gelezen door de DVD- speler. Met de VLC Mediaplayer kunt u deze DVD via de computer afspelen.

Bron ‘CD AUDIO’ Instructie AV-middelen 28 Als de mediakast is uitgeschakeld kunt u via de bron ‘CD AUDIO’ de DVD-speler als cd-speler gebruiken.

Overige toetsen Instructie AV-middelen 29 PIC MUTE: er wordt tijdelijk geen beeld geprojecteerd. Lamp: wanneer de zaalverlichting brandt kunt u de voorste rij lampen aan-/uitzetten. Scherm: hiermee kunt u handmatig het scherm bedienen.

Volumeregeling Instructie AV-middelen 210 Draai rustig aan de volumeregeling om het geluidsvolume aan te passen. NB: Let op dat de toets van de gekozen bron oplicht.

Een probleem? De intercom! Instructie AV-middelen 211 Heeft u een probleem met de bediening van de apparatuur? Druk op de knop ‘HELPDESK’. U krijgt een medewerker van de Servicedesk FS aan de lijn. NB: u kunt alleen spreken als het lampje ‘MIC ON’ brandt. Werkt de intercom niet, bel dan met ( ) 7575.