Me, Myself & I..

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

MODERNE TIJDEN.
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Het inzetten van social media voor het vak Duits in de tweedeklassen havo/vwo op het Candea College. M.T Roggenthien.
Sporten.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Gemaakt door Odessa koorevaar
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT voor een bewuste stap naar het hbo
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Hoe promoten we onze organisatie of bedrijf?
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
DE LAURENTIUS PRAKTIJKSCHOOL IN DELFT
LWP Portfolio Intersectoraal onderwijs
Heeft U Microsoft: Office 2000 Office XP Office 2003 Dan heeft u deze Office 2007 Plugin nodig voor de juistedeze Office 2007 Plugin weergave van deze.
Jef Stappaerts en Karin Van Dommelen VSKO
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
Presentation Of Learning
Presentation Of Learning
Antwoord op vraag SOPO1-4
MEDIA EN CREATIVITEIT MEDIA EN ONDERZOEK
Wat heb ik geleerd?  HTML/CSS/PHP Wat heb ik geleerd?  HTML/CSS/PHP  Tekenen.
In deze presentatie kijk je naar een aantal filmpjes.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Bedrijfbezoek.
Tips voor de blogger in spé.
Algemeen Tim Wiefferink Zwolle Raalte & Groningen 2 broertjes Vriendin.
Geef je vader/moeder/verzorger/… sterren voor iedere vraag.
Instructie 1. Bekijk per vraag welke foto’s er nodig zijn om de quiz persoonlijk te maken. Lees de instructie in de notitiebalk. 2. Maak en verzamel de.
Hoe kan ik mezelf verbeelden, zonder dat ik mezelf letterlijk film?
Arnaud schoenmaker 4BHZb
Gemaakt door Denise van Kreuningen
Nadia zahraoui.
Weet je wie ik ben ?.
Stagecoördinatie op De Rank
Een onverwacht feest Les 2
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Presentatie resultaten monitor INFORMATIEVAARDIGHEDEN landelijk versus lokaal maart 2014.
Het maken van een spreekbeurt
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Onze doelen en visie in beeld
Ouderavond de Bolster..
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Stage & Zakaria Oulkadi K3DA.
UVW LinkedIn Presentatie
Solliciteren: wat wil ik?
Culturele synergie.
Reguleren van motivatie: Do It Yourself! 28 oktober Deventer.
Luisteren en feedback Hoofdstuk 15 VP15 Begeleidingskunde
Persoonlijke Template
De kunst van kritiek 4.15 p & 4.18 p
Kennismaking M&O “Een eerste indruk”. Onderwerpen.  Persoonlijke ervaringen.  Motivatie  Beweegredenen.  Verwachtingen  Leervraag.
Waarom? Als je straks klaar bent met studeren ga je werken. Of je nou voor jezelf begint of in loondienst gaat, het is belangrijk om iets te doen.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
invloed van psychologische factoren op revalidatie en adaptatie
Ontwikkel je interesse Paden in de ICT. Wie ben ik? Waarom ben ik vandaag hier? ICT, wat is dat eigenlijk? Wat kun je worden en hoe?
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Voorlichting VMBO De Populier Heldring 24 maart 2016.
Wat is oud? Inleiding door: Arie Stolk redactielid Geron.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
Wat is nou D&P -Kennismaking met het bedrijfsleven -Algemene kennis en vaardigheden -Professionele kennis en vaardigheden -Loopbaanoriëntatie en –ontwikkeling.
Brood op de plank Adinda Keizer
Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen.
Transcript van de presentatie:

Me, Myself & I.

Emotionele persoonskenmerken Wel Niet Sportief Jaloers Samenwerkend Contactloos Leergierig Verstrooid Sociaal Agressief Respectvol Brutaal Behulpzaam Apart Zorgzaam Lawaaierig Verantwoordelijk Opvallend Opgeruimd Mensenschuw Gehoorzaam Spontaan

Functionele vaardigheden Welke opleiding(en) heb je gevolgd? MBO Ondernemer/manager Welke kennis heb je in huis? Adobe software. Sony vegas. Html,Css. Mijn broer. Wat is je (werk)ervaring? Bijbaantjes(krantenwijk,auto’s wassen etc). 3 jaar supermarkt. Rabobank.

Expressieve eigenschappen Stijl en uitstraling: Mijn stijl qua werken is volhoudend. Mijn stijl qua kleding en gedrag is normaal. Mijn uitstraling moet nog aan gesleuteld worden, als ik iets leuk vindt om te doen wek ik niet altijd de indruk dat dit zo is.

Enquete van moeder Wat zijn de 2 beste eigenschappen? Sociaal. Zorgzaam. Wat zijn de 2 minst goede eigenschappen? Eigenwijs. Planning. Wat is het grootste talent? ict Wat is het meest verwaarloosde/ ongebruikte talent? Voetbal Wat voor professionele carriere zou bij hem passen? Profvoetballer of ict medewerker

Enquete van broer Wat zijn de 2 beste eigenschappen? Samenwerken. Ergens voor gaan. Wat zijn de 2 minst goede eigenschappen? Begrijpend lezen. Business. Wat is het grootste talent? Ontwerpen Wat is het meest verwaarloosde/ ongebruikte talent? voetbal Wat voor professionele carriere zou bij hem passen? Ict media design

Enquete vriendin Wat zijn de 2 beste eigenschappen? Lief. Sociaal. Wat zijn de 2 minst goede eigenschappen? Koppig. Gat in zijn hand. Wat is het grootste talent? ict Wat is het meest verwaarloosde/ ongebruikte talent Wat voor professionele carriere zou bij hem passen?

Presentatie en gedrag Een paar goede eigenschappen van mij zijn doorzettingsvermogen, samenwerken en respectvol. Deze eigenschappen zijn terug te vinden op allerlei fronten. Zo zijn mijn hobby’s zijn voetballen in een vriendenteam, Snowboarden, darten en mountainbiken. Op mijn werk waren ze zeer tevreden over mijn goede inzet. Qua prive Sta ik altijd voor iedereen klaar indien nodig.

R-J de Bruine

Moodboard

Bedankt