mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
Sporten.
Ik ben Mo.
PowerPoint presentatie groep 4A
De zesde klas stelt zich voor
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
VSO MA Bernadetteschool Oss
1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie.
Mijn familie..
Zesde leerjaar
Wij zijn Britt en Ymke !!!.
Geen of niet de negatie.
Annie M.G. Schmidt.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik ben Marlon. Ben 16 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik vind rolstoelhockey erg leuk om te doen.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
VSO Kennedy school LC 2013.
Mijn website Gemaakt door albert. Mijn pagina’s Startpagina Over ons Contact ons Nieuws Gastenboek Blog Evenement kalender Leuke sites Gave spellen Gave.
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Kevin Degry.
ik heet Michael!!!! Leeftijd: 11 JAAR Ik ben 11 jaar oud! Ik ben 11 jaar oud! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!!
Deze power point presentatie Gaat over mij.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Alyssa larijn Ik ben 8 jaar ik heb 1 poes Ik heb 2 zusjes
Thomas van de vliet Meer over mijzelf..
7/11/11 Casper. 7/11/11 MIJN FAMILIE  Bart is mijn papa  An is mijn mama  Merijn is mijn  Minte is mijn zus  Soks en Rikki zijn mijn katten.
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Gemaakt door Denise van Kreuningen
Nadia zahraoui.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
De zesde klas stelt zich voor
Onze 4 adoptiekinderen -Shrinath - Togon - Usha - Marcela SAC (Stichting Actie Calcutta) zet zich sinds 1968 in voor kansarme kinderen in India. Het doel.
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
De Titel De titel is “Bloedlief”. Inge Misschaert.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Zo laat ik zien hoe ik ben
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Van: Latoya van Hoogenhuizen Klas: J1B Docent: E. Louisse
? Wie is dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het.
Transcript van de presentatie:

mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren, Mijn huisdieren zijn een hond,kat en een konijn. Mijn hobby is Ballet. Ik heb twee zussen en een broer en nog een zusje. Ik ben negen jaar en ik word tien in November en ik ben een meisje Eindee

ik ben ricky Ik ben Ricky en ik woon in enkhuizen ik ben een jonge ik ben 10 jaar en ik zit in groep 6 ik doe aan fitness en roeien en yoga mij hobby's zij buiten spelen en computeren mij lieve links dier is een hond en een kat

Demi ndringa ik woon in enkhuizen Ik ben 10 jaar En ik heb donker bruin haar En ik ben 24 augustus jarig Mijn hobby's zijn gym, zwemmen en tennis en ballet ik heb drie katten en 1 hond Ik ben een meisje

dit ben ik ik ben kim ik ben 9 jaar En ik ben een meisje Mijn hobby's zijn tennis en gym Mijn leukste vakken op school zijn gym en rekenen En ik zit op de hoeksteen 6\7en daar van zit ik in 6b

Dit ben ik nienke Ik ben nienke ik ben 9 jaar en ik zit op de hoeksteen en ben op 28 juni geboren ik heb ook nog een zusje die is geboren op 30 oktober 2007

ik ben Elise en ik ben 11 en mijn hobby’s zijn:spellen,knutselen, hallo, ik ben Elise ik ben Elise en ik ben 11 en mijn hobby’s zijn:spellen,knutselen,

Ik ben 10 jaar. En zit op volleybal. Ik heb een zusje die heet Ilse. En ik vind dieren leuk. En ik ben een meisje. Ik ben geboren op 30 mei 1999. Ik heb een hond en een rat. En ik zit in groep 7.

Hallo, ik ben Eva ik ben 10 jaar oud En ik heb twee broertjes Robin is (11) en Owen is(6) jaar oud En mijn favoriete sport is tennis turnen

Hallo, ik ben Lisa. Ik ben een meisje. Ik zit in groep 7b. En ik ben 10 jaar oud. Mijn hobby’s zijn volleybal & tekenen. Mijn lievelingsdier is een hond & een konijn.

dit ben ik hallo ik ben bas Ik hou van computeren en ik woon op de Kavelsloot 7. $$$$En ik hou van geld!$$$$ Ik ben 9 jaar en ik word 10 op 27 januari En mijn lievelings dier is een poes En ik zit op korfbal.

Ik ben Cris blok Ik ben een jongen. Ik zit in 6b. Ik ben 10 jaar. En heb ADHD. Dit is m,n zusje

Ik ben Jillian. Ik ben Jillian Duijn. Ik woon in Enkhuizen. Dat is in Nederland. Ik ben een meisje. Ik ben 10 jaar. Ik heb 3 broers. 1 van 7, 1 van 14 en 1 van 17. Ze heten Branco(7) Luke(14) en Nick(17) Ik zit op Judo. Ik heb een huisdier,het is een hond. Ik zit op de Hoeksteen. Doei Doei.

Ik ben 10 jaar mijn hobby's zijn judo computeren en ik zit in groep7 Ik ben Kevin Ik ben 10 jaar mijn hobby's zijn judo computeren en ik zit in groep7

hoi ik ben Luka Ik ben 10 jaar ik zit in groep 6/7 en ik ben een meisje mijn hobbie is computeren mijn sport is turnen mijn lievelings dier is een kat

Ik ben een meisje Ik ben 10 jaar Mijn lievelings kleur is blauw Ik heb een broertje en een zus Mijn hobby’s zijn turnen tennis Ik zit in groep 7b op De Hoeksteen!!! Mijn favoriete dier is een konijn:P Mijn idool is Beyonce Einde!!

ik ben Shanna Groot Mijn hobby’s zijn volleybal en toneelspelen en buitenspelen. Ik ben 11 jaar. Mijn lievelingsdieren zijn een hond en poes en dolfijn. Mijn lievelingskleur is lijm groen. Ik zit in groep 7. Ik heb een broer en die heet Mathieu en mijn zus heet Macha. Mijn hond heet Toska dat is een mechelse herder mijn 2 katten heten Siepie en Lappie, Ik woon in Enkhuizen.

ik ben thyco Ik zit op boksen En mijn lievelings land is chili En ik woon in enkhuizen In nederland Ik ben 9 jaar en ik heb een broer van 18 jaar En een zusje van 8 jaar Mijn trainer komt uit chili En ik ga als ik 16 ben dan ga ik met me trainer Naar chili

IK BEN ZENO! IK BEN !) JAAR EN IK ZIT IN GROEP 7b Mijn hobby’s zijn computeren en voetballen ik hou van cola en wapens

isabel oudakker Dit ben ik Ik woon in Enkhuizen ik word bijna 9 mijn hobby’s zijn dansen en koken ik heb 1 broertje Robin en 1zusje Charlotte en mijn vader en moeder hete Rob en Silvia ik ben goed in dansen ik zit in 6b en ben een meisje

Naam:Jordi Schoonhoven enkhuizen 9 jaar Voetbal bij v.v.dindua Jordi_Ajax@quicknet.nl Ik ben een jongen Ik zit in 6b Mijn hobby's zijn voetbal en tennis en beach soccer Messi op zijn sokken de held op sokken Messi toen hij de champions league had gewonnen toen ging die met Inesta met de beker langs de supporters Dit zijn ronaldinho messi en etoo met allemaal een prijs

Ik zit op de school Hoeksteen. Ik ben Kaeye. Ik woon in Enkhuizen. Ik zit op de school Hoeksteen. Ik ben 10 jaar. Mijn bijnaam is schaap

hallo dit ben ik Nienke... Ik ben tien jaar Ik ben 21 april jarig Dan word ik 11 Mijn lievelings kleur is kiwi groen Ik woon in enkhuizen Dat ligt in noord holland Mijn hobby‘s zijn buitenspelen en volleybal Mijn sport is volleybal Mijn lievelingsdier is poes en hond Die is 9 september jarig `ik ben een meisje ik heb ook een broertje van 7 Mijn vader werkt bij de brandweer en me moeder bij de graaf kaas Groetjes Nienke

Ik ben Pascal Muller en ik woon in Enkhuizen ik ben een jongen en ik wil jullie graag ontmoeten ik zit in groep 6b IK ben 9 jaar