Bonnetjes uit 1959 Hfl. 56,50 bloemen Hfl. 32,00 leges gemeente Hfl. 42,00 taxi.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Joringel lette niet op haar en bekeek de kooien met de vogels.
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Fotoalbum door De woonboot Pps clara.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
De beloning van de dwerg
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een verhaal om te onthouden
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
Weemoed. Muziek : Floyd Cramer Hello Darling.
IKL project door: Kiki Pappers
Wanneer het maantje in het kooitje schijnt, maak los Zachiël, op het juiste moment ".
Kinderen.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wij doen onze presentatie over het boeddhisme.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Ken je me niet meer?.
De vlinder en de bloem.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Eindelijk kwam de oude vrouw terug en zei met een doffe stem :
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
Joringel ging weg en kwam uiteindelijk in een vreemd dorp.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
Toen hoorde hij ze fluiten.. Die dieren slachtte, kookte en braadde ze dan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
muizemuis was zo alleen dat hij op weg ging om ‘n vriendje te zoeken.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
Rode Rozen.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Ontbijtservice voor Sarah
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
K O E K J E S.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
De koning van de kikkers
Kinderen
Toen hij dichtbij het kasteel gekomen was, verstijfde hij niet, maar hij liep door tot aan de deur.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Wanneer het maantje in het kooitje schijnt, maak los Zachiël, op het juiste moment ".
Transcript van de presentatie:

Bonnetjes uit 1959 Hfl. 56,50 bloemen Hfl. 32,00 leges gemeente Hfl. 42,00 taxi

‘t Is lang geleden dat wij voor jullie stonden met het komende lied dat wij wel goed voor jullie vonden jong als wij toen waren, en toch al zo vindingrijk kregen jullie na afloop een fles Mateus rosé aangereikt voor je koperen bruiloft, dat werd gevierd in familiekring luister maar wat Jan Boezeroen nu weer voor jullie zing(t)!

“De Fles” Jan Boezeroen

de gezondheid van de kinders was voor ma van groot belang voor ziektes en narigheid was, en is, ze altijd nog bang ! ze zag dus al héél vroeg het nut van vitaminepillen en al moesten wij kinderen daar vreselijk van rillen slikken zóuden we ze, vooral veel vitamine B en C! maar wij werkten daar niet altijd soepel aan mee pa zei: weet je dat ik de oplossing heb ? je slikt gewoon een “Pilletje voor de Pep !”

“Pilletje voor de Pep” Jasperina de Jong

van de Vlamingen zijn pa en ma wel zeer gecharmeerd ‘t Antwerpse dialect hebben wij al jong geleerd ! met de Van Dommelen’s, de broers Frans en Piet hadden we het grootste plezier met het volgende lied ! De Strangers waren zo ongeveer onze huismuzikanten want die wisten met hun liedjes beslist van wanten “munne blauwe geschelpte”, en ook “de ziekenkas” maar we menen dat De Schele toch de favoriete was

“Schele vander Linde” De Strangers

weten jullie nog ? zaterdagmiddag met tweetjes naar Van Opstal ? om privéles te krijgen in het stijldansen, want wat was het geval ? Wim kende de pasjes nog niet, tot Thea’s grote verdriet en zij danste juist zo graag, maar dat lukte met haar man niet snel kregen jullie de kneepjes van de foxtrot onder de knie op het nummer ‘pour un flirt’, zing maar mee, tel tot drie !!

“Pour un flirt”

en dan had je nog de tango, de mooiste dans voor Théé maar daarop kreeg ze onze Wim zeker niet mee ! daarom luisterde zij vroeger keer op keer naar dit prachtige lied, dat smaakt naar meer met dit soort muziek verdwijnen al je zorgen dans maar met mij, tot in de vroege morgen!

“Tanze mit mir in den morgen”

pa heeft in zijn leven wel héél erg hard gewerkt zijn vaardigheid als speech-schrijver werd al gauw opgemerkt. hij schreef er wel honderden per jaar ! maar op zeker moment was-ie daarmee wel klaar… Van Rutten mocht hij naar het oude Indië, om afstand te nemen van E.Z. en daar, in Jakarta, heeft hij veel, en goed, werk verzet Wim heeft bij de nonnetjes nog Indonesisch moeten leren de volgende smartlap brengt hem vast terug in de Indische sferen

Bandoeng

de uitsmijter komt nu, dat viel wel te verwachten naar de Sirtaki zaten jullie allen al te smachten! want wij dansten wat af, in vroegere tijden en op familiefeestjes was de Sirtaki niet te vermijden kijk maar naar de foto, daar was het ook weer raak het was voor ons gezin een groot vermaak wie het nog kan, die danst nu maar mee leve het Gouden Bruidspaar, Hoezee! Hoezee!

“Zorbas dance, Sirtaki”

Liedjes De FlesJan Boezeroen Pilletje voor de PepJasperina de Jong Schele v.d. LindeDe Strangers Pour un flirtGilles David Tanzen mit mirGerhard Wendland BandoengWilly Derby Zorbas danceThe Sirtaki Orch.