Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
24 h Zolder the Corvette Village De echte racefans toonde hun kunsten op de playstations.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Hallo allemaal! Ik ben Bert Bever! Ik ben de wereldreiziger van De Verre Naasten. Ik wil graag iets vertellen over Benin.
De werkgroep duurzaamheid wenst u een groene kerst……..
Spreuken en Gezegden Louis Welters 2014
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Rusland Kennisquiz.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
KFAC Waarschoot Plan 2018 JP Juli KFAC Waarschoot Onze doelstelling is: “ KFAC Waarschoot is het voorbeeld van een provinciale voetbalploeg, waar.
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
Les 5 Nieuwe Media Lab: Hoe veranderen nieuwe media sport? 1. Actieve sportbeleving: Nieuwe manieren om te meten wat je doet, nieuwe manieren om sport.
Bezoek een sportief evenement:
Mijn sport: Motorcross
Psv stadion Pyman waissi.
Gemaakt door Kaj Hansen
Locatie Ontstaan als landelijke gemeente aan de Zenne Ontstaan rond Romeins legerkamp Hoofstad van verschillende landen geweest. Naam “Brussel” is afgeleid.
Naam: herman Mijn sport: voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Wanneer een rijke valt zegt men: het was een ongeval,
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Ervaringen stewards Tobias Storme.
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over Gras Parkieten
Mijn hobby gaat over:vrachtwagen tuning
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Presentatie over Tijgers.
Naam: jan battels Presentatie over jackrussels Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en.
De nieuwe reizigerspassage van Centraal Station Rotterdam is zaterdag 10 november 2012, officieel geopend. De nieuwe passage is zes keer breder dan.
Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Muse in Londen 8 e EMEG ITEM Mathijs van Zantvoort.
Lagoonia.
Deze PowerPoint gaat over de website leukedingetjes1.weebly.com!
Sport in de samenleving
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
2 vmbo-T/havo 4 steden, §2 en 3
Paragraaf 1.2 De Renaissance.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Verenigd Koninkrijk Door Robbe en Valerie.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
 Zijn die…  A rondjesvorm A rondjesvorm  B vierkantjesvorm B vierkantjesvorm  C driehoekjesvorm C driehoekjesvorm  D schoenen D schoenen Voor
WISKUNDE IN DE TWEEDE FASE (Bovenbouw) HAVO Profiel: Vak: C&M Wi A (niet verplicht E&M Wi A N&G Wi A of Wi B N&T Wi B.
+ FC GRONINGEN De trots van het Noorden Hier je naam.
VoetbalQuiz. Vraag 1. Uit welke jeugdopleiding komt Ivan Rakitic ?
VoetbalQuiz. Vraag 1. Uit welke jeugdopleiding komt Ivan Rakitic ?
Start voetbalquiz 1. Vraag 1 Vanaf welk jaar draagt Petr Čech een helm?
Wat weet jij over groente en fruit? Test jezelf!.
Basketbal Powerpoint Isa en Rand. De bal van basketbal Je hebt verschillende kleuren. Zoals oranje met zwarte strepen of blauw met witte strepen. Soms.
Ik doe mijn presentatie over verf
Hoofdstuk 7.2 Les 1.
WINTERSE GEDACHTEN.
Psalm 139: 1-18 en 23,24 Heer, u weet alles van mij, u kent mij.
Natuur speurtocht Genesis 2:1 Opdracht:
Zelfherstellende materialen
Genesis 37:3-11 Vader Jakob was al oud. Toen kreeg hij een zoon, Jozef. Jozef werd verwend door zijn vader. Hij maakte een heel mooie jas voor Jozef. De.
Architectuur.
Escher in het Paleis.
Het hele verhaal Genesis 2:1
Zuid Afrika en het wereldkampioenschap voetbal
Dit was Piet Mondriaan. Hij is een hele beroemde Nederlandse schilder
Informatieavond Schoolreis Londen mei 2017
volgende bladzijde terug
Karpata Restaurant-Hotel
Rijkswaterstaat als wegbeheerder
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo

Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend en kon het voetbal club Arsenal er gebruik van maken. De capaciteiten van de stadion zijn toeschouwers. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt. De stadium zelf heeft 430 miljoen euro gekost.

locatie Het gebouw staat in Londen. In de stadsdeel gemaand Arsenal. Het gebouw staat in een woonwijk. Het is makkelijk te bereiken met de metro waardoor de toeschouwers er makkelijk heen kunnen. Het is te vergelijken met die van PSV die staat ook in een woonwijk.

Functie/doel De functies van dit gebouw zijn heel veel. Natuurlijk op plaats nummer 1 er moet er in kunnen gevoetbald worden. Maar doordat dit een nieuwe stadion is, is het aantrekkelijk voor de supporters om een wedstrijd te komen kijken en voor sponsors waardoor er inkomsten binnenkomen, het is goed voor de imago zo laat je zien dat je een nette en een gezonde verenging bent. Het is ook heel belangrijk voor het land Engeland. Doordat dit een nieuw Stadion is die er goed uitziet komen er Toeristen er naar toe en dat zorgt weer voor inkomen voor het land Engeland.

De schoonheid Ik vind het een prachtige gebouw het straalt iets nieuws uit en tegelijker tijd ook weer iets ouds. Het past bij de omgeving het staat in een nette wijk. Het mooie eraan vind ik dat je naast de stadion ook een gebouw hebt met een museum over wat de club Arsensal al niet heeft gewonnen en historische monumenten. Langs en om de stadion heen zie je standbeelden, foto’s en hand afduken van oud voetballers die het club groot hebben gemaakt. Het kleurgebruik past goed bij de club rood dat zijn ook de club kleuren.