Gemaakt door: Lisanne de Haan

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een wereld vol avontuur
Advertisements

Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Sporten.
Mijn Presentatie:skaten David 2c juli Ik hou zelf heel erg van skaten. Ik doe het zowat elke dag. Waarom vind ik het skaten nou zo leuk? Nou.
Het geheim van het 100e doelpunt
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dit is mijn diavoorstelling over
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Vlietzaal inrichten 6 september 2008
Gemaakt door Mike van Doorn
Gymnastiek.
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Maxine Mijn hobby's.
Ping Pong Christy van den Bosch.
Naam: Leonie Bakker Mijn sport: volleybal SlaaN! Klik op “Naam”.
Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport.
Is gemaakt door :Marsha Hofmeijer ! Groep 8 De Regenboog
Hey wij zijn hajar louiza . En wij maak deze meidenmagazine
Met meester Cor en meester detmer
Naam: herman Mijn sport: voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Gemaakt door: Koen en Jasper
Temperatuur en volume Uitzetten of krimpen
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een.
You’re own style.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Mijn sport: breakdance
Naam: Burak Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: Sezer Ok Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:chermaie klunder
SNOEPJES.
Olympische spelen Amin & Cheynna.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Olympische spelen. Romy & Marit.
Gemaakt door marrit de haan
Gemaakt door:Lisanne de Haan
Honden Gemaakt door : Lisa. honden Gemaakt door : Lisa.
De dikke bende van De Korenwolf
Deze power point gaat over de olympische spelen van vroeger en nu.
De Olympische Spelen.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Les 13 Presenteer jezelf (2) Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Wedstrijd zwemmen Wendy Elzinga Groep 7 De Regenboog.
Ontdek Scouting!.
Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen.
Bij Elies, Pauline, Céline, Annelore en Sien
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Turnen.
Sport in de samenleving
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Gym.
Hockey.
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
Tafeltennis quiz T.T.V. Reflex
Zo laat ik zien hoe ik ben
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Werkwoordelijk gezegde, naamwoordelijk gezegde en de werkwoorden
Spreekbeurt Handbal Door Rianne.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
De projectmakers zijn?????? David,Damien, Joyce,Firouze en Finn
Transcript van de presentatie:

Gemaakt door: Lisanne de Haan Gym Gemaakt door: Lisanne de Haan

kopjes 1. Waarom ik het hier over hou. 2. wat is gym. 3. welke onderdelen zijn er. 4. waarom ben ik op gym gegaan. 5. bij welke club zit ik. 6. hoe is gym ontstaan. 7. Gymzaal. 8. kleding 9. vragen

Waarom ik hier over hou Ik hou het hier over omdat ik gym leuk vind en omdat ik zelf ook op gym zit. En om jullie er wat meer over te vertellen

Wat is gym Gym is een sport waarbij je lenig wordt gym is voor jongens en meisjes gym heeft ook bepaalde jongens onderdelen en meisjes onderdelen gym is ook een Olympische sport

Welke onderdelen zijn er De onderdelen die ik doe en het meest voorkomen, zijn de: De balk Trampoline Rekstok Bok Lange mat Ringen Touw Brug Kast

Waarom ben ik op gym gegaan *Omdat ik op gym wou. * en omdat het me heel leuk leek *En ook nog omdat Lisa erop zat.

Ik zit in de categorie 7/8 jaar ik zit in de R1 Bij welke club zit ik Ik zit bij de club wats Ik zit in de categorie 7/8 jaar ik zit in de R1

Hoe is gym onstaan Turnen was al bekend in de tijd van de Romeinen. De basisvormen van de huidige turntoestellen en turnbewegingen werden ontwikkeld door een Duitse man In Nederland ontstond de eerste gymnastiekvereniging in 1830. Op 15 maart 1886 werd het Nederlandse Gymnastiek Verbond opgericht. Vijftig jaar later mocht dit verbond zich Koninklijk noemen en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een sportbond van meer dan een kwart miljoen leden. Later volgde een fusie met de NKGB, en gingen de beide organisaties verder als de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Bond (KNGB).

Gymzaal De gymzaal is gewoon een sportzaal de gymzaal is op allerlei verschillende grote te zien een gymzaal heeft een wat zachtere vloer om te voor komen van zere voeten

kleding Jongens: de jongens hebben een t-shirt en een broekje aan tijdens de gymwedstrijden Meisjes: de meisjes hebben een strak pakje met schoentjes tijdens de gymwedstrijden

vragen Noem drie onderdelen van gym. Hoe heet de gym zaal van mijn club. Bij welke club zit ik Waarom ben ik op gym gegaan