Wie kent BRAM?. Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten, om te zien of hij nog wat mensen kan betrappen die met een slok of twee teveel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat bedoelen we ermee? Hoe volg je dat?
Advertisements

Verkeerstraining! voor fietsers
Slagvaardige vrouwen.
oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt.
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Welkom iPad of Laptop uit. Tassen tegen de achterwand s.v.p. Ga rustig zitten en wacht tot de les begint. Tafels staan opgestapeld, blaadje met pen ligt.
Louis.
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
De ontknoping. Fabiola en Laurent keren terug uit Oostende, de koningin der badsteden. Ze hebben net een middagje petanque achter de rug.
Woorden en tijd.....
Werkloze Een werkloze solliciteert naar de post van wc-ontstopper bij Microsoft.
Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley
DE ECHO VAN HET LEVEN..
Sound on Mary lou.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Hoezó ... vrouwen zijn slimmer dan mannen !??
Onderwerp: Wie is er het rijkst ?. De schooljuffrouw vraagt in de klas wie er het rijkst is. Polleke als eerste: "Wij juffrouw! Mijn pa en ma hebben elk.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Loverboys.
Een verhaal om te onthouden
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Recht tegenover een café staan twee agenten met hun hond
             Een man zit 's avond behoorlijk
Een man klopt aan bij een hotel en vraagt bij de balie of er nog een kamer vrij is. De baliemedewerker antwoordt: "Ja, er is nog een kamer vrij, maar het.
Even verpozen en genieten... met muziek.
Een opkikkertje!.
Goed lezen en nadenken! Hierbij een raadsel, eigenlijk alleen bedoeld voor hoogbegaafden. Desondanks stuur ik 'm ook maar naar jou: Je rijdt in een auto,
Goed lezen en nadenken! Hierbij een raadsel, eigenlijk alleen bedoeld voor hoogbegaafden. Desondanks stuur ik 'm ook maar naar jou: Je rijdt in een auto,
Modern Sprookje Kikkerkoning.
De vlinder en de bloem.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
HET PEST SCHANDAAL!!!!!!. Waarom ik altijd? Haha kijk naar dat moeder skindje.
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
B C A E Balletje Met ene volte halve baan en plaats wisselen.
Ik vraag slechts één enkel minuutje van je tijd!!!
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Opstaan egeltje, het is lente!
Ieder zijn leerstijl Voor we over leerstijl spreken moeten we duidelijk weten wat leren is. ‘Leren is het verwerven van nieuwe competenties’. Dit leren.
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
Invloed uitoefenen - de weerbarstige praktijk – Karin de Geeter
loodgieter met de vraag of hij direct wil komen, want hij heeft
PPS by De ECHO....
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
…?.
ONGEVAL.
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
In de herfst op een bankje in het park
ZAND EN STEEN.
Mr Probz ’Nothing Really Matters”.
Sound on Mary Lou.
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
de Bejaarden verzorgster
Een opkikkertje ! Muziek : Will Tura Hemelsblauw.
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Deep calls to deep. 27 Waarom zegt u, Jakob, en u, Israël: ‘Mijn weg is verborgen voor de HEER, en wat mijn recht is, ontgaat mijn God.’
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Stomme hond. Zelf Klikken.
DE ECHO VAN HET LEVEN. manuela.
Transcript van de presentatie:

Wie kent BRAM?

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten, om te zien of hij nog wat mensen kan betrappen die met een slok of twee teveel op achter het stuur willen kruipen.

Op een gegeven moment strompelt er een vent zo blauw als een balletje en stom lazarus de kroeg uit, struikelt over de drempel, schopt de kat, hangt enige tijd aan een paal, zwalkt dan rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto's uit in alle gaatjes vooraleer hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het deurslot te krijgen.

Alle overige bezopen bezoekers zijn intussen al lang en breed zwalkend vertrokken, maar de agent heeft enkel oog voor deze ene dronkelap. Eindelijk lukt het hem om in de auto te komen.

Als hij uiteindelijk al startend, hortend en stotend met de auto wil wegrijden, laat de agent de bestuurder stoppen om een blaastest te ondergaan. Zelfs na meerdere pogingen en andere batterijen geeft het apparaat nog steeds 0,0 promille aan.

De agent vraagt stom verbaasd aan de man hoe dat in 's- hemelsnaam mogelijk is, waarop de man antwoordt: "Vanavond was ik Bram" Agent: "Bram??????"

Man: "Bewust Rijdende Afleidings Manoeuvre "