Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De zeven kruiswoorden van Jezus…
Advertisements

Uitzien naar de komst van Jezus 3. De kleine dingen die het doen.
Verrassing!!.
1. Het dak naar de hemel zit dicht Laatste vers Rechters: ‘In die tijd was er geen koning in Israël: iedereen deed wat in zijn eigen ogen goed was’. 1.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
HOLLANDSE MAATJES.
Het Scheppingsverhaal.
De Tabernakeldienst Studiemateriaal : Heiligdomsleer © AGO 2013
Tussen Pasen en Pinksteren.
Een EENVOUDIGE UITLEG van HET HEILIGDOM… Een EENVOUDIGE UITLEG van HET HEILIGDOM… HET HEILIGDOM Het Hemels Heiligdom in een “modern jasje”… © AGO 2013.
De schepping.
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
De doop en de dood Lazarus ….
Stop! Sta eens even stil..
De vier kaarsen.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Dinsdag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Het Avondmaal.
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
De Heer zegt: de gruwel van de verwoesting, waarvan gesproken door Daniël, de profeet: Mattheüs 24:15.
En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen. Handelingen 1.
Zacheüs Lucas 19:1-10.
1 Samuël 16:1-13 Samuël zalft David
Pasen & Pinksteren op één dag!
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
Het laatste avondmaal... frake.nl.
Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.. Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.
…..overrompeld door verdriet
Vaders & ouwe jongens Moeders & ouwe taarten.
© 2013 AGO / Sda Pioneers Sda Pioneers Daniel 8 –De Feiten- en “Problemen” Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de.
Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens
Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
Het was een mooie avond. Jorinde was in een nachtegaal veranderd die tuwiet, tuwiet zong.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
Toen hoorde hij ze fluiten.. Die dieren slachtte, kookte en braadde ze dan.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Mijn verjaardag..
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Jezus roept de leerlingen
Plaats des delict: Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel En haalde er een aap uit: „ Dat is dan 3.000,-- €. “ De.
De dorsvloer.
{ ‘t Begin van ‘t Einde Riley Jack (the Advent Gospel Promotions, 2014)
Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel en haalde er een aap uit: ‚Dat is dan Euro‘ De klant betaalde en verliet.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Herinner je Herinnert u …(Lucas 24: 6) Toen herinnerden ze zich zijn woorden (8)
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
En terwijl hij onderweg was, gebeurde het dat hij dicht bij Damascus kwam …
Elia ontmoet God in een zachte bries
‘Mensen, bega toch geen schanddaad. Zoiets kunt u niet doen: deze mensen zijn bij mij te gast. Ik heb hier mijn dochter, die nog maagd is, en de bijvrouw.
Een zeker mens had twee zonen …. De jongste zoon wilde zijn deel van de erfenis …
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
God komt dichtbij.
1. Daniël’s gebed 2. Gabriel’s boodschap. De vier profetieën van Daniël Daniëls leeftijd? 606Dan. 2 – Nebukadnessar’s droom14 550Dan.7 – eerste jaar Belsassar.
De vier profetieën van Daniël Daniëls leeftijd? 606Dan. 2 – Nebukadnessar’s droom14 550Dan.7 – eerste jaar Belsassar (regent onder Nabonidus)70 548Dan.8.
Illustratie van Kees de Kort Marcus 10:49-52 En Jezus stond stil en zei dat men hem roepen moest. Toen riepen ze de blinde en zeiden tegen hem:
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Genesis 22:1-19 (HSV) En het gebeurde na deze dingen dat God Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie, hier ben ik. Hij zei:
HET VISIOEN VAN DANIEL 8.
1.
Daniël aan het hof van Babel (Dan.1)
Transcript van de presentatie:

Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. Sda Pioneers Het Visioen van de Ram, Geit en… ‘De Kleine Horen’ © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 …en zag bij het kanaal een RAM. Hij had twee horens; lange horens waren het, de ene was langer dan de andere, en de langste kwam het laatste op. In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 Ik zag de RAM stoten naar het westen, het noorden en het zuiden. Er was geen dier dat tegen hem standhield;… Daniel 8:4a In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 Terwijl ik ernaar keek, zag ik vanuit het westen een geitenbok aankomen, hij snelde over de uitgestrekte vlakte zonder de grond te raken. De bok had een opvallende horen tussen zijn ogen. Daniel 8:5 In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 Hij naderde de ram met de twee horens die ik bij het kanaal had zien staan, en schoot met een razende kracht op hem af. Daniel 8:6 In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 De geitenbok maakte zich bijzonder groot,: Daniel 8:8 In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 maar op het toppunt van zijn macht brak zijn grote horen af. Daarvoor in de plaats kwamen vier opvallende horens, die naar de vier windrichtingen wezen. Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 Uit één daarvan kwam nog een horen op, die eerst klein was, maar geweldig uitgroeide,… Daniel 8:9 In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. LEREN UIT DE ‘OUDE’ GESCHRIFTEN… DANIEL 8 : Visioen van de Ram, Geit en ‘De Kleine Horen’ Ik sloeg mijn ogen op en zag … Daniel 8:3 …‘Hoe lang zal het duren, wat in het visioen is gezegd over het dagelijks offer en de verwoestende overtreding, de ontwijding van het heiligdom en het vertrapte leger?’ Daniel 8:13b Hij zei tegen mij: ‘Drieëntwintighonderd avonden en ochtenden; daarna zal het heiligdom in ere worden hersteld.’ Daniel 8:14 In het derde regeringsjaar van koning Belsassar kreeg ik, Daniël,… weer een visioen. Daniel 8 : 1 Sda Pioneers © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com

Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. Het Heiligdom en 1844 – De Prophetie van de 2300 Avonden en Morgens. © 2013 AGO / Sda Pioneers e-mail : sdapioneers@hotmail.com