Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Sporten.
1 Accommodatie:Hotel Heidekönig Bestemming:Celle Nedersaksen Periode:12 t/m 19 juli 2013 Mooie foto.
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Presents: Een kijkje achter de schermen ‘Deel 2’
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Zeeklassen 2013!!. Eerst even onze voeten wassen!!!!
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Mijn sport: Majorette ‘ D.S.V Actief’ te Deventer
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Grote Rekendag 16 april 2008 De Kwikstaarten van de Leilinde & Groep 1/2 van de Fontein.
Glow.
Glow.
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Bezoekje aan de bibliotheek op dinsdag 2 maart 2010 Groep 1a.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Interpreteren van data
Inspirationpoint Valkenswaard.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Klik om verder te gaan.
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De eerste weken in groep 5. Even wennen; nieuw gebouw, nieuwe plek om je fiets te stallen.
Even voorstellen : Groep 3b
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Welkom op een dag in groep 1 Wat we allemaal doen op één dag……………..
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Juf Lisette en juf Senaiga We vonden het hartstikke leuk dat jullie hier waren We zullen meester Kees en meester Henri Jullie kant op sturen.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Show Paul van Loon & Ander Gespuis
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
7 December Agnietenhof Tiel
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
GEMEENTEMUSEUM: WONDERKAMERS Door: Manon, Julia, Iris Klas: 4H2.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Voel je wel in je vel !.
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

Presents: Een kijkje achter de schermen

29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano is dat natuurlijk hartstikke interessant! De eerste scène wordt al geoefend!

7 maart 2012 Yes, op het podium! Samen met onze dansdocent Gabrielle leren de kinderen de eerste pasjes. En met onze zangdocent Atie wordt het eerste liedje ‘Heks Karoetsie’ geoefend.

14 maart 2012 Verschillende rollen worden doorgenomen en er wordt gedanst op ‘ai se eu te pego’ (Nossa)!

21 maart 2012 Er wordt weer volop geoefend op het podium aan de dansjes!

21 maart 2012 Sterallures? ;) Even uitrusten.. Robbie Robot gaat goed!!

21 maart 2012 Rennen voor de foto, tussen het oefenen van de scènes door.. (zelfontspanner )  Op het podium wordt een nieuw liedje geoefend.

28 maart 2012 Omdat we vandaag niet in de grote zaal terecht konden, mochten we repeteren in de foyer… Dat ging ook heel goed en daardoor konden we goed naar elkaar kijken en met z’n allen oefenen.

28 maart 2012 Even lekker uitrusten met limonade en een koekje, natuurlijk wordt er dan ook even fijn gerend en gespeeld! En dan weer zingen, onder begeleiding van Atie op de piano. Luister mee door te klikken:

4 april 2012 Vandaag oefenen we ‘spotlight, camera, microfoon’ en dit liedje zit er al heel snel in, zó knap!

11 april 2012 • Een engel met vieze voeten is een muzikale familievoorstelling over vriendschap en heimwee. Over wat normaal is en wat niet, over ‘je aanpassen’ en hoe dat moet. En tot welke grens. Want voor je het weet ben je voor iedereen perfect aangepast, maar ben je zelf verdwenen. • Met meerstemmige jodelmuziek, koebellen en een koekoeksklokken- koor, nepsneeuw, dansende geiten, dirndl-jurken, lederhosen, een soort van berg en een hele dure, onhandige rolstoel. Vandaag hebben we de voorstelling ‘een engel met vieze voeten’ bezocht van theater Sonnevanck.

18 april 2012 • Vandaag oefenen we op de Superster in Zevenaar, daar hebben we een mooie theater ruimte!

25 april 2012 Ook vandaag repeteren we op de Superster in Zevenaar. Iedereen doet erg hard z’n best en daarom verdienen de kinderen wel wat extra pauze en speeltijd. Dat is natuurlijk feest want op de Superster staat een grote trampoline!  Zand op je boterham..Robbie Robot…

Even uitrusten, wat eten en drinken..

9 mei 2012 Vandaag repeteren we weer in het Musiater. Op het grote podium is dat toch ook weer erg leuk! Het beginlied van de show wordt goed geoefend. Daar gaan we dan, daar gaan we dan…

Kyra.. Een popster met een band?Fleur.. Minister-President? Toby… de beste van zijn sport? Kleine Lieke.. Koningin?