Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Delen van apparatuur woensdag 21 maart Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en.
Advertisements

Presentatie Clubmiddag 16 december 2008
Test computertermen: Deze test gaat over de vorige les. Je krijgt steeds een vraag te zien waarop je het juist antwoord moet aanklikken. Is je antwoord.
MODERNE TIJDEN.
Muziek in de moderne tijd
Digitaliseren in de heemkundige kring
Overdracht (grote) bestanden
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Instructie voor het opnemen en bewerken van video’s
De basis: Windows Movie Maker Haal versie 2 binnen Het klassieke taakvenster: importeren, bewerken, opslaan. Voorstelling van enkele montageprogramma’s.
Probleem…… Kast vol met DVD films….. En een kapotte DVD speler.
Video Verwerking Movie Maker
Computers Door: Jelle Smits 3TG erste.
De PC bestaat uit Systeemkast Monitor of beeldscherm
Het computersysteem.
Formatteren van uw harde schijf.
Par. 3.3 Het geheugen.
Extern Geheugen Lol.
Windows 7.
Kweekverslag van de sitta europaea
Het computergeheugen.
Hardware (2) SGDB Informatica.
In het kader van “Het nieuwe leren” Wat zou je willen weten van Pinnacle? (of een ander video-editpakket)
Virtuele DVD (CD) speler
Hoe kan ik naar zo’n ding kijken?
OPSLAGMEDIA Evy Van Cleemputte.
Over computers.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Opdracht 11 Communicatiemiddelen Communicatiemiddelen © FjH.
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Elke middenklasser PC voldoet en is 128Mb geheugen voldoende. Hoewel meer wenselijk kan zijn als u veel geluid gaat bewerken. Het geluid opnemen kan met.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 2 Stichting SeniorWeb Zoetermeer Basiscursus Windows Vista Uw docenten zijn:  Peter Blansjaar 
Wat is downloaden? Bestanden op internet zetten, Bestanden van internet binnenhalen, Surfen op internet.
Filesharing via P2P Andreas Verhoeven Technische Informatica.
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
1 WEBWIJZER MEDISCHE BIBLIOTHEEK (collectie bewegingswetenschappen) DE MEDISCHE BIBLIOTHEEK: Studeren in de bieb Openingstijden Boeken lenen Kopiëren,
Werkhoudingsproblemen bij hoogbegaafde kinderen
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Wikiwijs.
MIDI Wat is het? En wat kan je er mee?. Wat het is. MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface. Het is een bestandsformaat dat als het ware.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 2 Maken van foto/video show met Moviemaker les 1.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Back-up 9 januari Back-up Wat is een back-up en waarom “back-uppen”? Wat is een back-up? Een back-up van gegevens/bestanden is een kopie van deze.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Programmeren.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
Wat is een backup? Een back-up is een reservekopie van gegevens die zich op een gegevensdrager (bv. de harde schijf) bevinden.
J. de Lange ECONOMIE HOE KUN JE DAT NOU MAKEN?. Inventarisatie: Productiefactoren Afschrijving Winstberekening Belangrijk PROGRAMMA:
Media Players, muziek rippen, CD`s branden, en muziek downloaden woensdag 20 januari 2016.
Anton van den Noort1 FOTOSHOWS MAKEN HCC DEVENTER.
Woordjes leren.
Waarom back-up (kopie) Harde schijf kapot PC vervuild (Image) Virus (Image) Verkeerde handeling waardoor Pc niet meer opstart (Image) Kopie bestanden op.
Programmeren. Wat is programmeren? Het schrijven van opdrachten voor de processor De processor “spreekt” machinetaal:
Hardware (2) SGDB Informatica.
Introductie videobewerking (basis) (dus bedoeld voor beginners)
Programmeren.
Basis videobewerking.
Soorten meststoffen test.
3 Hardware 3.4. Extern geheugen.
Waarom Google slide handig of onhandig is
Ga snel naar Wil je een embleem op kleding strijken, of een logo en/of tekst van jezelf, je bedrijf of je vereniging? En woon.
Organische meststoffen
Hardware (2) SGDB Informatica.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Toedienen meststoffen
Organische meststoffen
Transcript van de presentatie:

Opdracht 11  Ik heb de communicatiemiddelen DVD en VHS genomen.

Toelichting  Eerst zal ik de voordelen laten zien van de DVD.  Daarna zal ik de nadelen laten zien van de DVD.  Daarna zal ik de voordelen laten zien van de VHS.  Daarna zal ik de nadelen laten zien van de VHS.

DVD voordelen  De dvd is natuurlijk een zeer goed medium om grote bestanden op te plaatsen.  Je kunt zelf ook DVD’s branden, je hoeft niet een extern apparaat erop aan te sluiten.  De kwaliteit van DVD is buitengewoon goed in vergelijking met VHS.  Meerdere cd-roms kunnen op 1 DVD-schijf worden gebrand.

DVD nadelen  DVD schijfjes en DVD-apparatuur zijn redelijk duur.  DVD recordable schijven kun je niet meer gebruiken nadat er een fout is opgetreden tijdens het branden.  De DVD-schijf is gevoelig voor krassen.

VHS Voordelen  Video tapes zijn niet zo duur als DVD-schijven.  Het is een veelgebruikte manier van videomateriaal opslaan en veel huishoudens beschikken over een videorecorder.  Ook kun je programma’s opnemen die op de TV zijn te zien, je hoeft dan ook niet altijd thuis te blijven.

VHS nadelen  De kwaliteit is beduidend slechter dan dat van de DVD.  Een videoband is aardig kwetsbaar.  Je kunt zelf niet zo makkelijk een video kopiëren, dan moet je namelijk nog een videorecorder erop aan sluiten.