Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Stage Ankara MBO Landstede
Advertisements

1.
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
ZAPPcity Project ZAPPcity • alle evenementen onder één publicitaire paraplu • 28 augustus – 14 september • kunst, cultuur, sport, media • locaties.
Moderne stadsbibliotheek én Communicatiehuis van en voor de (Nederlandstalige) gemeenschapsvoorzieningen in Brussel Gemeenschappelijk initiatief van VGC.
Liliane de Voogd CO1K, fontys ACI Mei 2013 QDAY FESTIVAL 2013/KINGSDAY APRIL, AMSTERDAM.
Welkom bij 100% Ondernemend, workshop 8
NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees.
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
S4 – project De Telefooncentrale te Doetinchem.
BAARLO februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.
BEZOEK EEN TV-OPNAME Marc Haver & Oliver Lobhard.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Hoofdstuk 5 Werelden van verschil
De standen Door God gegeven taak:
§ 18: De stad uit, de stad in Urbanisatie: de groei van het aantal stadsbewoners (= verstedelijking) Suburbanisatie: de verstedelijking van het platteland.
Door: Saar, Victor, Lotte en Axel Maatschappelijke stage Duurzaam Eindhoven.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
JobEvent 2 okt student bezoekers (68 onbekende hogeschool) 194 BI; 143 I; 62 TI; 44 CMD; 25 ? Algemene beoordeling: 56% goed; 84% redelijk Aanbod:
Hoofdstuk 2 Aarde: Middellandse Zeegebied Paragraaf 3
Natuurpunt & bedrijven: We hebben elkaar heel wat te bieden, alleen … Natuurpunt & bedrijven: We hebben elkaar heel wat te bieden, alleen …
Zaal 3 Tijdstip 15:00 Bouwen aan de toekomst! Heleen Dura-van Oord.
H4 Aan het werk Groep 6.
EEN DAGJE naar gisteren oprichting 1941 Rijksmuseum voor Volkskunde 1991 verzelfstandiging 2000 nieuw Entreepaviljoen 2005 Europees museum van het.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Lunchpauzeconce rt Frits Philips gebouw Het Brabants Orkest.
Muziekgebouw Eindhoven
CMV Innovatie Iris de Jong.
Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.
...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.
IP en Security Het Nieuwe Werken. Zoals het nu is.
Toerisme in Zuidoost Azië
Brede School Update AV 8 juni Brede school – Waar gaat het over ? Doel: –nieuwe school –maatschappelijk engagement, integratie Middelen –PPS-structuur:
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Museum De Buitenplaats. Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur.
27 februari 2010 Een heel zware aardbeving!. 131 Teletekst za 27 feb *************************************** Doden bij zware aardbeving in Chili ***************************************
Inleiding in de Module R. Hoijtink. Met welke gevoelens associeer je deze beelden? Vrijheid, vakantie, succes, natuur, avontuur, rust. Kortom alles wat.
Belasting die je moet betalen als je een product invoert.
Door Jessica van der Leij
Presentatie ZZP-Club Huizen 13 maart 2015 Rabobank Noord Gooiland.
Stedelijk en landelijk gebied
2 vwo Ontwikkeling, arm en rijk par 7- 8
Roofvogels in Nederland...
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.
Festivals als cultuur fundament EINDHOVEN. Nieuw speelveld met gemeentelijk cultuurfonds Stichting Cultuur Eindhoven.
2 TH Hoofdstuk 3 Steden, van hier tot Tokyo §6 en 7
Tijs van Ruiten, directeur. Nationaal Onderwijsmuseum. Grootste collectie ter wereld; bezoekers in museum; bezoekers buiten museum;. Sterk.
ONZE STAD LIER Comeniusproject SGC Lier. Lier HALLO ALLEMAAL!!! Op de kaart zie je de ligging van Lier.
Openbare ruimte als trekker Pitch werkbijeenkomst “Retail in middelgrote Gemeenten” 26 juni 2015.
P1 VisitBrabant.nl. Ruimte en vastgoed Natuur en stad Opleidingen en arbeidsmarkt Gastvrijheid Events en iconen Innovatie Brabant heeft volop potentie.
POORT van Delft Voor een duurzaam bereikbare en gastvrije stad.
Waarom deze Nieuwsbrief?
Informatiebijeenkomst
Bron : VNPF 2017.
Het district Mymensingh in Bangladesh is een achtergebleven gebied
Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek
Op weg naar een ‘Healthy Region’
Hoofdstuk 3 Bronnen van energie: Brazilië
specialisatie zorgt voor welvaartswinst
Gastgemeente gezocht! | 28 Oktober 2019
Gastgemeente gezocht! | 28 Oktober 2019
Nederland en de rest van de wereld
Niet alleen op de wereld
§6.2 Een wereld vol verschillen
KWF Kankerbestrijding is nodig
Muziek.
Op weg naar een ‘Healthy Region’
Semantisatieverhaal: Kennen jullie mijn buurvrouw nog
Ondernemersfair Westerveld 2019 zien, doen én beleven
Transcript van de presentatie:

Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Missie Muziekgebouw Het is onze missie om u te inspireren en uit te dagen. Daarom vindt u in Muziekgebouw Eindhoven niet alleen een brede, zeer gevarieerde basisprogrammering, maar ook: • eigen en eigenzinnige producties • jong, muzikaal toptalent • internationale topconcerten op het gebied van klassiek, wereldmuziek en jazz • vernieuwende verbindingen in de stad

Verbouwing In de zomer van 2010 is het Muziekgebouw in een nieuw jasje gestoken. Dankzij deze enorme verbouwing worden de bezoekers nu ontvangen in een ambiance waarin de sfeer en beleving van de foyers aansluit bij de sfeer en beleving van de concertzalen.

Financiering Het muziekgebouw krijgt natuurlijk een groot deel van hun geld binnen via de kaart verkoop. Hiernaast is de horeca in het gebouw ook een belangrijke inkomstenbron. Ook krijgen ze subsidie. Verder hebben ze een aantal sponsoren waarvan de 2 grootste: Rabobank (hier is de grote zaal naar vernoemd) en De Lage Landen (hier is de foyer naar vernoemd). Tijdens de verbouwing hebben deze bedrijven veel gefinancierd.

De zalen Er zijn 2 concertzalen in het muziekgebouw: De Rabobank grote zaal: De kleine zaal :