Welke vernieuwende vormen van reclame worden in de openbare ruimte gebruikt, en wat maakt deze tot een succes. Kay Lakeman.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
RECLAME OP INTERNET ASCC Clubmiddag 15 april 2014.
Advertisements

Het tweede werkstuk.
Met mannetje tijd op stap
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Welkom.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Godsdienst 1.
Woensdag, 27 juni 2007 Presentatie Snakeware New Media / MerkMakers Nieuwe Media.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Aandachtspunten voor een jeugdtraining
Hulp in de aanpak bij CyberPesten.
Men vraagt zich af waarom …??
Social Media Les 1: Wat zijn social media? Kansen voor kleine bedrijven met kleine marketingbudgetten Scoren met Les 2: Doelen en doelgroepen.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
 QI&feature=related QI&feature=related.
De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!
De Kracht van Facebook games
§4.3 Wat ik koop beslis ik zelf?
Presentatie Nieuwe Media
Steden: van hier tot Tokyo
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Je verleiding vertellen beste bloemist!
Zoek van het standbeeld “de verwoeste stad” foto’s die vanuit een hoog, een laag een dichtbij en een ver standpunt gemaakt zijn. Waar staat het beeld?
Godsdienst.
Hoofdstuk 6. Een duurzame aarde..
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over Gras Parkieten
Mijn hobby: counterstrike-cource
Glow.
Glow.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Aan de slag met weblogs Pierre Gorissen 14 juni 2005.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Lagoonia.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
Ik hou van Holland.
Wat gaan we doen?  Iets over mij  Iets over leren van tools binnen IAM  Iets over gamemaker.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
Godsdienst 1.
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Koning winter Ben jij voorbereid op extreem winterweer? Koude quiz.
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
2050: 9 miljard mensen Bevolkingsgroei.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Web 2.0 tool Khan academy Online instructie filmpjes bekijken. (
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Sport in de samenleving!
O p d r ach t B. APP. 1 Deze app's heeft de menu onderaan en blijft de hele tijd bij u als u de app. opent u kan er op klikken wanneer u dan wilt. Voorwaarden:
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Woensdag 23 maart 2011 Door: J. Tieman. Vorige les Wat hebben we gedaan?
Wat? De nightshophop is een app (voor iphone en/of Android) waar jongeren een route langs verschillende nachtwinkels moeten volgennachtwinkels Per nachtwinkel.
Men vraagt zich af waarom …
Door Arian den Hollander IT15AMO1B
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Vermoeidheid staat in de top 5 van revalidatiedoelstellingen met de hoogste prioriteit voor visueel beperkte cliënten. Daarnaast komt uit wetenschappelijk.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Communiceren in het huwelijk GB Flevoland
Kia inkoper zoeken? Gebruikte Kia snel online verkocht. Kia verkopenKia verkopen site ikwilvanmijnKIAaf.nl.
Whatsapp Hey there! I am using WhatsApp 29 januari 2017.
Transcript van de presentatie:

Welke vernieuwende vormen van reclame worden in de openbare ruimte gebruikt, en wat maakt deze tot een succes. Kay Lakeman

Inleiding Ping-Pong Winkelen Fotografie Bouncer Conclusie

Ping-pong Bij deze applicatie dien je doormiddel van het besturen van je mobiel op het scherm een tegenstander uit te schakelen door beter te pongen

Succesindicatoren Veel mensen die veel mensen trekken 3x winnen creëert competitiegevoel Gratis hamburger als je 3maal gewonnen hebt

Technieken Doormiddel van een database wordt een wachtlijst en aantal wins bijgehouden De applicatie is web based en via html 5 opgebouwd

Winkelen Bij deze app kun je doormiddel van QRcodes producten scannen en bestellen

Succesindicatoren Mensen wachten op de metro.. Dus waarom niet Omdat ze al boodschappen hebben gedaan houden ze later tijd over Alle producten worden thuisbezorgd, op het gewenste tijdstip

Technieken De app is heaas native en dus slechts beschikbaar op bepaalde toestellen Door de QRcode weet de app welk product geselecteerd is.

Fotografie ture=related Doormiddel van het maken van een foto van het juiste product kun je dat product gratis krijgen.

Succesindicatoren Dit kan zelfs gespeeld worden met oude telefoons of camera’s Doordat mensen er mee bezig zijn valt het andere mensen op wat voor drukte zorgt Omdat je iets gratis kunt krijgen wil je wel even meedoen.. Het is zo simpel dat zelfs kleuters dit kunnen spelen

Technieken Om dit te kunnen spelen heb je slechts een camera nodig

Bouncer Bij deze applicatie worden je bewegingen real-time op het gebouw geprojecteerd

Succesindicatoren Door de geweldige lichtshow ben je wel even benieuwd wat er precies te doen is. Door de vele mensen werden er al snel meer mensen naartoe getrokken

Technieken Door de lichtbalk worden de niet verlichte delen welke door mensen gevuld worden niet geprojecteerd waardoor ze zichtbaar worden Door andere lichteffecten wordt het een echte lichtshow.

Conclusie Doordat mensen iets gaan doen raken andere mensen nieuwsgierig waardoor het al snel druk wordt wat een succes is.