De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie Nieuwe Media

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie Nieuwe Media"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie Nieuwe Media
Joyce Marrevee

2 Hoe wil ik mensen bewust maken van het belang van duurzaamheid?
- al veel geprobeerd mensen duurzamer te laten leven. - niet veel heeft aangeslagen. - Ik denk dat de beste manier is om mensen te laten shockeren. Dit wil ik doen door mensen in een situatie te brengen waarin er geen licht en elektriciteit meer is.

3 Wat wil ik gaan doen? Ik wil op een bepaalde dag, op het zelfde moment liften van grote bedrijven in Rotterdam tot stilstand laten brengen. Hierbij valt het licht uit. Het licht blijft hier 30 seconde uit! Daarna wil ik gebruik maken van beamvertising: Dit is een manier van beamen waarbij er reclame op muren van bijvoorbeeld huizen kan worden geprojecteerd, dit is bewegend beeld. Er zijn geen schermen meer nodig, alleen de projector In de liften komt aan het plafond een projector te hangen.

4 In het filmpje rijdt er een projector mee in een bestelbusje!
In de liften draait de projector echter rond waardoor er bewegend door heel de lift een tekst verschijnt. Deze tekst is in het groen. (linken naar groene stroom, groen licht etc.) Een voorbeeld van een tekst die verschijnt is:

5 Shocked? This will happen when you don’t change your lifestyle!!

6 Nadat deze tekst 3x de lift is rondgegaan, gaat het licht weer aan en gaat de lift weer in werking.
Als de mensen de lift uitgaan, krijgen ze via bluetooth een berichtje met een link naar een website. Hier staat op beschreven hoe men duurzamer kan gaan leven.


Download ppt "Presentatie Nieuwe Media"

Verwante presentaties


Ads door Google