Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Goedemorgen de bel gaat en wij gaan naar de klas voor het onthaal: de juf roept onze naam af! … Tingeling ik ben er!
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Die lieve katten Door Rik en Nandoz.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Gheorghe Zamfir Love Is Al Al
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Naam: ciska en funda Presentatie over dalmatiers Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Bon Biní / Welkom.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
SPREEKBEURT 3de LEERJAAR
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
Veel mensen zien de E.U. als een projekt, wat op de lange duur zal mislukken. Veel mensen zien de E.U. als een projekt, wat op de lange duur zal mislukken.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Gemaakt door : Tessa Tjepkema !
Zeeklassen 2013!!. Eerst even onze voeten wassen!!!!
Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was.
Activerende Opdrachten bij Archeologie voor pakket++s
De Tijger.
Oud en wijs.....
Donderdag 24 november 2011 waren alle wijzers gerepareerd de volgende wijzer staat al buiten om weer op de toren geplaatst te worden de andere wijzers.
Gemaakt door Mark Nijholt.
Eet smakelijk Bewerkt door Kaat, Heleen, Sien, Louise en Lennerd Niveau 7 Les 3.
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
De dag uit het leven van Maria Elena
ik heet Michael!!!! Leeftijd: 11 JAAR Ik ben 11 jaar oud! Ik ben 11 jaar oud! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!! 8 mei 2009 wordt ik alweer 12!!!!
Interpreteren van data
Luca’s spreekbeurt over Maine coons
Diapresentatie van Angel, onze jongste kleindochter!
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
01. Hier word ik bijna wakker 02. Ik doe net alsof ik slaap.
De Topklas.
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
Het hart van een mens is als een spons
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
van ei tot z…… Waar komt een ei vandaan ? Wanneer eet je een ei ?
Instructies examen 26/ Waarover gaat het? Hoofdstuk ‘Thema 2: België’ (volledig, pp. 1-12) Hoofdstuk ‘Thema 1: De Europese Unie’ (gedeeltelijk,
Subsidie individueel vervoer:
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Niets is wat het lijkt.
Duurzame fokkerij Bijdragen aan een duurzame fokkerij.
POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux. Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
Wijs me de weg ! Luchtfoto, schaal en kaart. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
VLOOIEN EN VLOOIENPROBLEMEN KLAS 3 EN 4 PARAVETERINAIR 1.
Mijn gemeente Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Voorstellen Mandy Meijers KGA Budgetgedragsadviseur en KGA Katteninterieurservice MBO paraveterinair HBO Dier en gezondheid Onderzoek gedaan naar: ◦ Specifieke.
Facility Management Blz : 1 FACILITY - MANAGEMENT SCHOONMAAK VDAB GEBOUWEN VOLLEDIG WERKSCHEMA VDAB Bijlage 8 – Schoonmaakprogramma Open offerteaanvraag.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Herfst Dieren in de tuin.
-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden
Het Industrieel Museum Zeeland Een Ouder/Grootouder – Kind
mijn papa heeft zo,n hekel aan oppassen op mij ,maar hij is ook heel
Prediker 9: 7-9 Geniet van het leven! Geniet van wat je eet
Huisvesting en Hygiëne
Duurzaamheid voedselketen.
Voortplanting KAT.
Planning Theorie kat Opdrachten kat Nakijken vogel Pauze
Antigifcentrum: de kracht van de telefoon
Voel je wel in je vel !.
Huishoudelijke zorg plannen
Hoofdstuk 1 Leeftijdgebonden diëten
Transcript van de presentatie:

Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken

Onze grote babykamer, voor mama en haar baby’s tot ongeveer 5 weken De achterkeuken, hoge krabpaal met uitzicht in de tuin

Verschillende eet- en drinkplaatsen + rustplaatsen zijn noodzakelijk in een huishouden met meerdere katten.

Wekelijks aanhalen van het kattenzand. Cattery Vlokske gebruikt voor de cattery het gewone kattenzand van de supermarkt en reinigt alle dagen volledig haar bakken. De wekelijkse ophaling van het gebruikte kattenzand liegt er niet om.

Alle kattenbakken worden dagelijks gereinigd met javel, dit middel vernietigt onmiddellijk een hele reeks microben en bacteriën. Javel ontgeurt de bakken, en katten houden van de geur van javel. Dagelijks worden de drink- en etensbakken gereinigd, een extra beurt van de afwasmachine is hier voor nodig.

Dagelijks ritueel, stofzuigen (gelukkig hebben we hier een industriële Kärcher voor) en het kuisen van alle ruimten van de poezen met Detol en zeep. Hygiëne boven alles.

Dagelijks beantwoorden van de mails, geïnteresseerden, eigenaars met vragen, eigenaars met mooie foto’s en leuke verhalen, en uiteraard ook mijn rekeningen betalen … Wekelijks een extra wasmachine reinigen van dekentjes, nestjes, kussentjes etc)

Een totaal documenten pakket wordt de nieuwe eigenaar meegegeven zijnde : officieel garantiebewijs, bewijs testen (PKD, Fip, Kattenaids, Kattenlucose), stamboom, eigendomscertificaat, Europees Vaccinatieboekje, foto album van de eerste weken van het kitten. De overschrijving in Brussel van het Chipnummer wordt nadien rechtstreeks naar de nieuwe eigenaar toegestuurd. Het in orde brengen van al deze documenten (hier het invullen van de chipformulieren)

Reeds op jonge leeftijd laten we de kleine persjes gewennen aan water en een badje nemen, en vooral de haardroger.

De kittens worden dagelijks gekamd, zo wennen ze aan het harkje.

De kittens gaan tweemaal op bezoek bij dierenarts, dit om aan de wagen en de dierenartsenpraktijk te wennen. Cattery Vlokske is onder contract bij Dierenarts Van Dessel uit Lier

In de dierenspeciaalzaak op bezoek en bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, hier op gebied van het kattenzand. Kijken welke krabpalen het best aan mijn Vlokskes eigenaars aanbevolen worden.

De kattenapotheek. Als fokker moet je onmiddellijk kunnen ingrijpen bij de minste verkoudheid, diaree, ontstoken oogjes etc. De kittens moeten voldoende ontwormd worden, en zo ook de volwassen poezen. Het kittenpakket. Bevat de nodige voeding voor enkele weken, speeltjes, harkje, accessoires van ‘t moment en natuurlijk een kittengids.

Papa Pedro met zijn kittens