De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was."— Transcript van de presentatie:

1 Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was het maar iedere dag zo vredig en mooi. Dit is toch prachtig, hier wil je toch iedere morgen voor wakker worden, toch. Met een lange warme vest en mijn 1e kopje koffie zit ik in de tuin te genieten van het uitzicht en de planten. Ondertussen dwalen ook mijn gedachten naar mijn dierbaren die ergens achter de regenboog op mij wachten. Och, wat mis jullie dat het gewoon pijn doet.

2 Goedemorgen planten en ochtendgloren van mij riep ik zachtjes. Bedankt lieve natuur dat ik dit prachtige aanblik in de vroege ochtend te mogen aanschouwen.

3 Morning has broken, time for coffee

4 Boven is een Hebe die in het najaar bloeit. Onder is een Zantedezia, helaas nog geen bloemen.

5 Rijkelijk bloeien deze skimmia in het najaar en eindigt pas in het voorjaar.

6 De Rainbow Bird House een toepasselijk naam voor een vogelhuisje vond ik zelf. Een aantal vogels hebben al goedgekeurd, hopelijk nemen zij volgend jaar hun intrek hier.

7 Stttt niet storen zij genieten van het prachtige weer.

8 Met de muziek meezingen of fluitend loop ik bijna dagelijks langs deze prachtige omgeving.

9 Snel maakte ik een foto de mooie zwaan. De eendjes waren te snel voor mij. Bedankt voor het poseren lieve gevederde vrienden en tot ziens zei ik en zong “alle eendjes zwemmen in het water” een aantal wandelaars begonnen te lachen, en met een glimlach wandel ik verder. Genieten van al het pracht die ik mag ontvangen.

10 Boven de blauwe druifjes en foto onder Ceanothus is een winterharde plant.

11 De Toscaanse Jasmijn en de boerenhortensia een prachtige kleuren contrast.

12 Geurende rosé sering. Clematis die maar heel even bloeit, heel jammer.

13 Al mijn liefde geef ik aan de planten, zowel in de winter als in de zomer. En kijk wat ik voor al mijn werk en liefde er voor terug krijg. Een magnifieke geurende rosé lelie.

14 Een oase van hortensia bloemen.

15 De Japanse hortensia met zijn aparte bloemenstructuur die voor bewondering in de zomer bloeien.

16 Afrikaanse lelies met op de achtergrond de Annabelle familie van de hortensia

17 De rosé Camelia en witte margrieten prachtig gewoon.

18 De lelie die verscholen staat achter een laurierplant. Een bloemenoase van Annabelle

19 Mijn geurende Annabelle met een formidabel formaat van 45 bij 33 diameter, en is 180 hoog. Is hij niet prachtig, je kunt mijn arm zien hier onder de bloem.

20 Ook de winter heeft zijn charme. En koud dat het is brrrrrrrrrrr. Hoop dat de winterkoning snel gaat slapen en dat de lentekoningin heel snel van zich laat zien.

21 Zowel in de vroege ochtend als in de late avond is het uitzicht beautifull. Zo rustig en kalm komen zij je verwelkomen. Heel zachtjes zodat de buren het niet kunnen horen, zei ik, ik houd van jullie!! Hiermee bedoel ik natuurlijk mijn planten en het uitzicht hi hi hi. Iedere dag geniet ik van al mijn planten. Iedere moment van de dag geef ik mijn planten complimenten voor de bloemen die zij mij geven. Welterusten allemaal en tot morgen.


Download ppt "Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was."

Verwante presentaties


Ads door Google