Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Over Taal Blok 2.
gaan we als je hiervoor de tijd hebt, wat container schepen bekijken.
Ontdekkingsreizigers
Het ijs- en sneeuwfestival van Harbin
Windmolenpark Thorntonbank.
Situering van het molenpark op zee. 2007/2008 Demonstratiefase: 6 windturbines - 1ste windmeetmast - 1ste aanlandingskabel 150kV (40km) Bouw.
Edeltronics: • Een nieuw soort elektronicawinkel • Stelt de klant centraal en straalt luxe en innovativiteit uit • Biedt de klant een nieuwe winkelbeleving.
Deze schitterende villa met een riant zwembad (7x17 meter) ligt vlakbij het stadje Montalto delle Marche. De villa is voor de helft gerenoveerd. Rondom.
Bas van der Lans Sanne Schumacher Henno van de Hee “The BIGGER picture” Public design – concept 3.
GUINNESS BOOK OF WORLD RECORDS BOUWKUNDIGE CONSTRUCTIES
Waar is mijn Bulldozer naartoe ?
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen AUTOTRON ROSMALEN.
Achtergrond Informatie Grootste stad in Vereinigde Staten Meest bekent 5 boroughs in New York 47% van populatie over 5 jaar oud spreken 2 talen. Central.
DEZE PRESENTATIE LOOPT AUTOMATISCH.
Zeilweekend 14 & 15 juni 2014 Zeilschip ‘De Vrijheid’ 1.
gemaakt door: Patrick en Ben H3B
de planeten Inhoud: 1.De zon 2.Mercurius 3.Venus 4.Aarde 5.Mars
Vertaald uit het SpaansFreddy Storm 01/2010 De metro van Stockholm wordt beschouwd als “de grootste kunstgalerij ter wereld". Er zijn 3 hoofdlijnen:
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
De Antonov 225 Het is Russisch....rustiek in zijn geheel, maar kwetsbaar.
Ken je werkelijk de grootste WATERVALLEN van onze wereld?
Illusies Door Maarten De meest opzichtige illusies samengebracht in een flitsende PowerPoint.
 Ontmoetingavond. Een tijd en een plaats om als Christenen de Drie-enige God in verscheidenheid te aanbidden.
OASIS OF THE SEAS het grootste cruiseschip ter wereld.
WB Powerpoint Automatische PPS Presentatie met muziek
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
De temperaturen in Harbin bereiken vaak –40°C en blijven onder het vriespunt gedurende een half jaar. Deze stad bevindt zich ten noorden van het gekende.
Workshop Spectaculaire Bouwtechniek Door: Theaterbureau Kapok Ewout Bomert Hannie Uiterwaal Cor de Ridder Landelijke Dag Platform vmbo Bouwtechniek, 6.
China Project 2009 Didi: kleine introductie en dan filmke tonen
Groepje van: Marieke, Lars, Tobias, Anouk N, Maritha & Lisa
wonen in the White Gilbert Deley Managing Director
Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 01/2010
In deze presentatie laten wij u een kijkje nemen in ons gebouw.
Pps van Clara.
Klikken voor vervolg Op 24 juni is in Singapore het Marina Bay Sands Hotel geopend. Dit architecturale hoogstandje ontworpen door de eigenzinnige architect.
Ongelijke verdeling 2 Als de som en de verhouding gegeven zijn.
Brei een mutsje voor Centraal-Azië
De Titanic !!......
Titanic in getallen.
DeHiet Veel plezier Auto - start.
Automatische PPS Presentatie met muziek
van MICRO tot MACRO cosmos
Beste klasgenootjes,vandaag doe ik mijn spreekbeurt over:
Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten.
Gecijferdheid 2 (Meten 1 – ME144X) week 3
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
L ONDEN Even Samenvatten: -Vertrek maandagochtend (heel vroeg) Met Bus en Boot rond in Londen -Slapen in Safestay Holland Park (superluxe.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Spreekbeurt Stena Line >. Inhoud Introductie Algemeen Geschiedenis Stena Line Nederland Stena Line schepen Bemanning Wegwijs op het water.
De Titanic.
Welkom Voorganger: Ds. J.M. Rohaan Ouderling van dienst: G. Lindenberg Organist: P. Buijnink Schriftlezingen: Genesis 3: 1 t/m 13.
Short ski 2017 AZH Bad Hofgastein in Ski Amadé. Wie en wanneer? Voor medewerkers en artsen van AZH Er zijn 40 plaatsen beschikbaar Van 16 – 20 maart 2017.
Aruba Druif Beach.
Amerikaanse Maagdeneilanden
Spreekbeurt Stena Line
Stedentrip Alicante.
23 maart 2017 profilering.
Nieuw wereldwonder geopend
Mijn kind, je kent Mij misschien niet, maar Ik weet alles over je.
. AFDELING Datum Welkom op de Campus! Eric Holtman.
Ongelijke verdeling 2 Als de som en de verhouding gegeven zijn.
Afsluiting: Hoe zit jij in je kippenvel?
Kwadrateren ..is een getal vermenigvuldigen met zichzelf. Dus ⨯ zichzelf. Je kunt en mag ook zeggen: een getal tot de tweede macht. Of : tot de macht.
God spreekt! Ik heb je gevormd recht uit Gods hart je bent van Mij
Transcript van de presentatie:

Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD

De verbeelding van de innovatieve rederij Royal Caribbean International kent geen grenzen. De Oasis of the Seas, het eerste schip van de gedurfde Genesis-klasse komt eind 2009 in de vaart en is met een capaciteit van ongeveer 5.400 passagiers en een gewicht van 220.000 ton het grootste schip ter wereld. Met grensverleggende faciliteiten en technische hoogstandjes zal de dit schip zelfs de meest ervaren cruiser versteld doen staan. Aan boord van de Oasis of the Seas wordt het onmogelijke mogelijk en wordt het ondenkbare realiteit.

----------------------------------------------------------- S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N ----------------------------------------------------------- Schip : Oasis of the Seas ****+ Rederij : Royal Caribbean International Tonnage : 222.900 ton Lengte : 360,88 meter Breedte : 46,93 meter Ingebruikname : dec 2009 Aantal passagiers : 5.400 Aantal passagiersdekken : 16   

Central Park In een park wandelen terwijl je midden op zee bent Central Park In een park wandelen terwijl je midden op zee bent ? Dit is geen utopie maar werkelijkheid aan boord van de Oasis of the Seas. In het hart van het schip bevindt zich immers een 6 dekken hoog en immens lang openlucht atrium met diverse thematische tuinen, diverse al fresco eetgelegenheden en enkele boetieks. Meer dan 300 hutten waarvan drievierde met balkon bieden een prachtig zicht op deze prachtige publieke ruimte.

Boardwalk Deze publieke ruimte is gewijd aan plezier en nostalgie Boardwalk Deze publieke ruimte is gewijd aan plezier en nostalgie. Naast het AquaTheater en een heuse caroussel biedt Boardwalk voldoende attracties om dagenlang zoet mee te zijn. Overdag is het AquaTheater een waar zwemparadijs en 's avonds wordt het een heus theater met plaats voor 600 passagiers. Dankzij de talrijke informele eetgelegenheden is Boardwalk "the place to be" voor families met kinderen. Vanuit de 235 hutten met zicht op het AquaTheater of Boardwalk, waarvan 221 met balkon kunt u de spectaculaire shows in alle privacy gadeslaan.

Youth Zone Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven en al spelend leren in The Workshop en het Adventure Science Labs. In de Imagination Art Studio staat creativiteit centraal. Alle faciliteiten zoals o.a. het fitness center, de spa, de disco, het interactief waterpark, de dekruimte en de winkels zijn "kids only". Onder de overige faciliteiten bevinden zich de uitgebreide Vitality at Sea Spa & Fitness, de Pool & Spots Zone met meer mogelijkheden dan u zich kan indenken (zoals o.a. 2 surfsimulators en de Zip Line, een kabel waaraan u op een hoogte van 9 dekken van de ene kant van het openlucht atrium naar de andere getransporteerd wordt),en nog veel meer…………………..

THE END Pps by Vercoutter.m 2009