De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Amerikaanse Maagdeneilanden

Verwante presentaties


Presentatie over: "Amerikaanse Maagdeneilanden"— Transcript van de presentatie:

1 Amerikaanse Maagdeneilanden
Verre reizen Amerikaanse Maagdeneilanden

2 Inleiding: Informatie over de Amerikaanse Maagdeneilanden
Cruiseschepen naar de Amerikaanse Maagdeneilanden Dagprogramma’s van de cruiseschepen

3 Informatie over Amerikaanse Maagdeneilanden:
De Amerikaanse Maagdeneilanden liggen in het Carabische gebied De hoofdstad van de Amerikaanse Maagdeneilanden is Charlotte Amalie Tijdsverschil met Nederland: (Zomertijd, 6 uur vroeger dan in NL) (Wintertijd, 5 uur vroeger dan in NL) Je dient over een paspoort te beschikken Er wordt links gereden op de Amerikaanse Maagdeneilanden Taal: Engels

4 Cruiseschepen naar de Amerikaanse Maagdeneilanden:
12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral

5 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami

6 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami:
1 nacht in het vliegtuig Ideaal voor families met oudere kinderen Ideaal voor families met jonge kinderen Ideaal voor natuurliefhebbers Ideaal voor senioren Ideaal voor stellen Vliegreis Amsterdam – Miami zit inbegrepen 3 overnachtingen in Miami (1 voorafgaand aan de cruise en 2 na afloop)

7 Kaart & route: Miami Charlotte Amalie Road Town Nassau

8 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami:
Dag 1: Amsterdam - Miami Dag 2: Miami Dag 3-4: Op zee Vandaag vlieg je vanaf Schiphol naar Miami. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel voor de eerste overnachting. Rond het middaguur staat er een transfer voor je klaar die jou naar de haven brengt voor de inscheping aan boord van Norwegian Escape, jouw thuishaven voor de komende week. Twee heerlijke dagen op zee. Geniet van een tropische cocktail aan het zwembad of ga naar de spa voor een ontspannende massage. Liever actief? Beklim dan het spectaculaire touwparcour of leef je uit in het enorme fitnesscentrum met de meest moderne apparaten. Een aanrader is visrestaurant Bayamo met een Amerikaans- Latijnse twist. Dineer hier lekker buiten en geniet van dit culinaire moment.

9 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami:
Dag 6: Road Town Dag 7: Op zee Dit gebied bevat fascinerende steenformaties en intrigerende onderwatergrotten. Koraalriffen komen er in overvloed voor, dus voor duik- en snorkelliefhebbers een walhalla. Zonaanbidders vinden de mooiste stranden in het noordwesten van het eiland. De cruiseschepen meren af in de hoofdstad Road Town, op ongeveer tien minuten loopafstand van het centrum. Kun je niet genoeg krijgen van het varen op zee? Maak dan een korte boottocht naar het buureiland Virgin Gorda. Bewonder hier de Baths, een fascinerende verzameling keien en grottenstelsels, gevormd door vroegere lavastromen. Geniet van de talloze faciliteiten die het schip te bieden heeft. Vind je het tijd voor verkoeling? Geniet van het waterpark aan boord. En ga de uitdaging aan op de spectaculaire glijbanen. Er is er zelfs één met een vrije val! Geniet van een drankje op een gezellig terras van de promenade The Waterfront. En na een avond dansen in de discotheek haal je nog een late night snack voordat je je bed induikt. Quality time met het gezin? Ga dan de strijd met elkaar aan en sla een balletje op de 9-hole Ninja Turtle mini golfbaan. Dag 5: Charlotte Amalie vandaag kun je heerlijk genieten van de zon en de prachtige witte zandstranden. De onderwaterwereld van dit eiland is prachtig. Na één van de duiklessen op het schip ben jij klaar om de zee in te gaan.

10 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami:
Dag 9-10: Miami In de ochtend kom je weer terug in de haven van Miami. Na de ontscheping volgt een transfer naar het hotel waar je de komende twee nachten zult verblijven. Vandaag en morgen heb je alle tijd om de bruisende stad Miami te verkennen. South Beach is ‘the place to be’ en zeker een bezoekje waard.  Wil jij de meest geliefde activiteit van ons Nederlanders voortzetten in Miami? Dat kan! Fietsen is enorm populair in deze stad. Tuf langs Ocean Drive, waar je de meest spectaculaire auto’s voorbij ziet komen. Of cross naar Miami’s bekendste wijk ‘Art Deco District’. Miami Beach mag zeker niet op je ‘to do list’ ontbreken. Echte winkelliefhebbers leven zich helemaal uit in het shop walhalla ‘Dolphin Mall’. In dit grote overdekte winkelcentrum vind je niet alleen honderden bekende winkels, maar ook sfeervolle restaurants en een bioscoop. Ontdek in de avond het nachtleven van Miami op ‘Ocean Drive Dag 8: Nassau Dag 11: Miami Misschien komt vandaag jouw droom uit. Op Paradise Island kun je zwemmen met dolfijnen en haaien voeren. bezoek één van de vele musea die dit eiland te bieden heeft. Wist je namelijk dat op de Bahama’s delen zijn opgenomen van James Bonds ‘Casino Royale’? Liever iets relaxter? Speel jetsetter voor een dag en breng een bezoek aan het privé eiland van de rederij. Vandaag brengt de transfer jou naar de luchthaven van Miami voor de terugvlucht naar Nederland.

11 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Miami:
Dag 12: Amsterdam Aankomst in Amsterdam

12 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale

13 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale
Ideaal voor cultuurliefhebbers Ideaal voor families met oudere kinderen Ideaal voor familie met jongere kinderen Ideaal als huwelijksreis Ideaal voor jongeren Ideaal voor natuurliefhebbers Ideaal voor stellen Ideaal voor tieners Vliegreis Amsterdam – Miami zit inbegrepen 3 overnachtingen in Miami (1 voorafgaand aan de cruise en 2 na afloop)

14 Kaart & route: Fort Lauderdale Nassau Charlotte Amalie Philipsburg

15 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale:
Dag 1: Amsterdam - Miami Dag 2: Fort Lauderdale Dag 3: Nassau Vandaag vlieg je vanaf Schiphol naar Miami. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel voor de eerste overnachting. Vandaag begint het cruise avontuur. Rond het middaguur volgt een transfer naar de cruiseterminal van Fort Lauderdale. Hier ga je aan boord van de Harmony of the Seas. Misschien komt vandaag jouw droom uit. In Paradise Island kan je gebruik maken van diverse waterexcursies zoals zwemmen met dolfijnen en haaien voeren. Liever iets relaxter? Speel jetsetter voor een dag en breng een bezoek aan het privé eiland van de rederij. Op Cococay kan je heerlijk genieten van een cocktail in de zon.

16 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale:
Dag 4: Op zee Dag 6: Philipsburg Met een spetterend waterpark aan boord voel jij je een echte waterrat. Er is geen weg terug als je de sprong waagt om van de langste glijbaan op zee af te gaan. De Ultimate Abyss is maar liefst 10 dekken hoog, Leer de golven bedwingen op een surfsimulator. Of zoef langs de Zip Line op duizelingwekkende hoogte. Ga een sportieve dag tegemoet en trek de schaatsen aan, want zelfs in de zomer kun je schaatsen aan boord. Ga de strijd met elkaar aan op de mini-golfbaan of maak een wandeling over ‘Central Park’. Wil je leren duiken? Aan boord worden duiklessen gegeven in het zwembad. De rustzoeker geniet van de zon op het dek of gaat naar de Vitality Spa voor een ontspannen massage. wice the vacation, twice the fun! Is een bekende uitspraak van de bewoners van St. Maarten. Zij bedoelen hiermee de verdeling van het eiland in een Nederlands en Frans deel. In het Nederlandse deel geniet je van alle prachtige stranden en een gezellig uitgaansleven. In het Franse deel bevinden zich de leukste boetiekjes. In dit gedeelte van het eiland kun je de Franse keuken uitproberen. De hagelwitte zandstranden op St. Maarten zijn onovertroffen en de ruim vierhonderd restaurants vormen een vrolijke, culinaire mengelmoes. Dag 5: Charlotte Amelie St. Thomas is één van de Amerikaanse Maagdeneilanden en staat bekend als een strandbestemming. Vandaag kan je dus heerlijk genieten van de zon en de prachtige witte zandstranden. Na één van de duiklessen op het schip ben jij klaar om de zee in te gaan. Ga opzoek naar ‘Nemo’ en zijn vriendjes. Of pak je snorkel en probeer zelf de mooiste vissen te spotten. De hoofdstad Charlotte Amelie is een belastingvrij winkelparadijs. In deze stad kan de ‘Shopaholic’ zijn hart ophalen.

17 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Ft. Lauderdale:
Dag 7-8: Op zee Dag 9-10: Fort Lauderdale Begin de ochtend met een heerlijke kop koffie van de eerste Starbucks op zee. En neem daarna een verfrissende duik in één van de vier zwembaden. Naar de kids heb je geen omkijken want in de kidsclub ‘Adventure Ocean’, hebben zij de dag van hun leven. Wie weet komen zij nog oog in oog te staan met Shrek, Prinses Fiona of de beestenboel van Madagascar in de ‘DreamWorks Experience’. In de avond hoef jij je ook geen moment te vervelen. Een terrasje op ‘Central Park’, een adembenemende show in het ‘Aquatheater’ of sluit de avond af met de Broadway hit Musical Grease. Vandaag legt het schip weer aan in de haven van Fort Lauderdale. De transfer staat al op je te wachten. Deze brengt je naar hotel in Miami waar je de komende twee nachten verblijft. Vandaag heb je alle tijd om de bruisende stad Miami te verkennen. South Beach is 'the place to be' en zeker een bezoekje waard.  Wil jij de meest geliefde activiteit van ons Nederlanders voorzetten in Miami? Dat kan! Fietsen is namelijk enorm populair in deze stad. Tuf langs Ocean Drive, waar je de meest spectaculaire auto's voorbij ziet komen. En cross door Miami's bekendste wijk 'Art Deco District'. Echte winkelliefhebbers leven zich helemaal uit in het shop walhalla 'Dolphin Mall'. In dit grote overdekte winkelcentrum vind je niet alleen honderden bekende winkels, maar ook sfeervolle restaurants en een bioscoop. Ontdek in de avond het nachtleven van Miami op 'Ocean Drive'. Dag 11-12: Miami - Amsterdam Op dag 11 brengt een transfer je naar de luchthaven van Miami voor de terugvlucht naar Nederland. Hier kom je de volgende dag aan.

18 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral

19 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Vliegreis Amsterdam – Orlando

20 Kaart & route: Orlando Port Canaveral Puerto Plata Charlotte Amalie
San Juan Grand Turk

21 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 3: Op zee Deze dag begint op zee, of zoals Carnival Cruise Line zelf zegt, een 'fun day' at sea! Genoeg te doen en te beleven aan boord. Kinderen hebben de tijd van hun leven en zijn waarschijnlijk niet weg te slaan uit het waterpark met de vele glijbanen. Voor wie geen hoogtevrees heeft kan de SkyCourse proberen. Een touw parcour met fantastische uitzichten. Liever nog meer actie, speel dan een potje dodgeball of volleybal en werk je in het zweet. Uiteraard is er ook gedacht aan rustzoekers. Zij kunnen heerlijk relaxen in het 'Adults only' gedeelte.  Dag 1: Amsterdam - Orlando Dag 2: Port Canaveral Vandaag vertrek je vanaf Schiphol naar Orlando Sanford in Florida. Aansluitend volgt de transfer naar Orlando waar je de komende nacht verblijft. Vandaag heb je een transfer naar de cruiseterminal van Port Canaveral. Hier ligt de Carnival Magic op je te wachten. Het cruise avontuur gaat beginnen!

22 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 6: San Juan Een wandeling langs de grenzen van de stad is zeker aan te raden. Een leuke manier om de stad te verkennen is per trolley, een klein treintje dat verschillende routes door de stad rijdt. U kunt overal in- en uitstappen. Buiten de stad zijn prachtige stranden te vinden en ontdekBezoek gratis de Bacardi Rum Factory, de tour door de fabriek duurt ongeveer een uurt u het echte leven op Puerto Rico.  Dag 4: Amber Cove Dag 5: Charlotte Amalie De Dominicaanse Republiek is een bijzonder eiland met vele gezichten; lange witte zandstranden, tropische regenwouden, verborgen lagunes en hoge bergtoppen. Op het eiland vind je maar liefst 17 Nationale Parken, zoals Los Haitises met haar uitgestrekte moeras en Lago Enriquillo, een groot zoutwatermeer met leguanen, flamingo’s en krokodillen.  De belangrijkste bezienswaardigheid is Fort Christian. Het rode gebouw uit diende als defensiepost, gemeentehuis, kerk en gevangenis. Tegenwoordig is het een museum, Middenin de haven ligt een eilandje met een National Park dat zeker een bezoek waard is. 

23 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 7: Grand Turk Alle ruimte om te relaxen, zwemmen, zonnen, duiken en vissen. Kom helemaal tot rust op dit vergeten eiland. Grand Turk. Het schip komt aan bij een complex dat speciaal voor de cruisepassagiers is gebouwd. Hier vind je zwembaden, een surfsimulator, een strand met ligbedden, allerlei winkeltjes en bar-restaurant Margaritaville voor verse cocktails en vooral luide muziek. Wanneer je Grand Turk wilt leren kennen, kun je het beste een eilandtour boeken of een taxichauffeur vragen om je rond te rijden.  De vegetatie bestaat voornamelijk uit struiken en cactussen met hier en daar een zoutpan. Wat er op het land ontbreekt, wordt onderwater dubbel en dwars goedgemaakt. De onderwaterwereld is fantastisch, het is één van de beste plekken voor rifduiken in de Caribbean.  Dag 8: Op zee Dag 9: Port Canaveral Geniet nog een laatste dag van al het moois wat het schip te bieden heeft. In de ochtend legt de Carnival Magic weer aan in de haven van Port Canaveral. Voor de laatste keer heerlijk ontbijten in één van de vele restaurants. Dromen over al het moois wat je deze week hebt gezien en meegemaakt. Na het ontbijt ga je van boord. De transfer staat al op je te wachten en brengt je naar het hotel in Orlando waar je de komende 2 nachten verblijft.

24 Dagprogramma 12 daagse Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 10: Orlando Vandaag heb je nog een hele dag in Orlando te besteden. Waan je in de sprookjesachtige wereld van Walt Disney World Resort. Ga in één van de achtbanen en laat de adrealine door je lijf gieren. Ga buurten in Universal Park en voel je als een ster in Hollywood. Of ontdek de avontuurlijke onderwaterwereld van SeaWorld. Golf is de populairste sport van Florida. In het nabijgelegen Port Canaveral vind je het Kennedy Space Center. Ervaar hier hoe het voelt om de ruimte in geschoten te worden met de Space Shuttle Experience. En wandel door de Rocket Garden, de thuisbasis van Apollo, waar een levensgrote replica van de Space Shuttle Explorer staat. Ook 's avonds zijn er talloze opties. De uitgaanscentra Universal CityWalk en Downtown Disney bieden vrijwel elke uitgaansvorm. Restaurants, comedyclubs, discotheken, bioscopen, cafés, theaters, salsaclubs of live concerten. Downtown Orlando heeft veel (Ierse) pubs. Laat wat ruimte over in je koffer en leef je uit in één van de immens grote shoppingmalls zoals de Florida Mall en Belz Factory Outlet. Voor koopjes kun je terecht bij The Premium Outlet Mall, een verzameling van bekende merken zoals Nike, Banana Republic en Ralph Lauren. Voor duurdere aankopen is er het chique Millenium Mall. Dag 11: Orlando Dag 12: Amsterdam Vandaag zit de vakantie er dan echt op. Vol met nieuwe en mooie verhalen ga je terug naar Nederland. De transfer brengt je naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam. Na de nachtvlucht kom je in de ochtend aan in Amsterdam.

25 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral

26 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral
Ideaal voor cultuurliefhebbers Ideaal voor families met oudere kinderen Ideaal voor familie met jongere kinderen Ideaal voor jongeren Ideaal voor natuurliefhebbers Ideaal voor senioren Ideaal voor stellen Ideaal voor tieners Vliegreis Amsterdam – Orlando zit inbegrepen 3 overnachtingen in Orlando (2 voorafgaand aan de cruise en 1 na afloop)

27 Kaart & route: Port Canaveral Nassau Charlotte Amalie Philipsburg

28 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 2: Orlando Een volle dag genieten van alle mogelijkheden in Orlando. Waan je in de sprookjesachtige wereld van Walt Disney World Resort. Ga in één van de achtbanen en laat de adrenaline door je lijf gieren. Ga buurten in het Universal park en voel je als een ster in Hollywood. Of ontdek de avontuurlijke onderwaterwereld van Seaworld. Golf is de populairste sport van Florida Wie aan Amerika denkt, denkt al snel aan ‘groot, groter, grootst’. Laat wat ruimte in je koffer over en leef je uit in één van de immens grote shoppingmalls zoals Florida Mall. Dag 1: Amsterdam – Orlando Dag 3: Port Canaveral Vandaag vertrek je vanaf Schiphol naar Orlando Sanford in Florida. Aansluitend volgt de transfer naar het hotel in Orlando waar je de komende twee nachten verblijft. Vandaag heb je een transfer naar de cruiseterminal van Port Canaveral. Hier ligt de Oasis of the Seas op je wachten. Het cruise avontuur gaat beginnen!

29 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 4: Nassau Dag 5: Op zee Dag 6: Charlotte Amelie misschien komt vandaag jouw droom uit. In Paradise Island kan je gebruik maken van diverse waterexcursies zoals zwemmen met dolfijnen en haaien voeren. Leer de ‘Pirates of the Caribbean’ echt kennen en bezoek één van de vele musea die dit eiland te bieden heeft. Liever iets relaxter? Speel jetsetter voor een dag en breng een bezoek aan het privé eiland van de rederij. Op CocoCay kan je heerlijk genieten van een cocktail in de zon. Laad je batterij even op met een massage in de spa of ontspan in een whirlpool met uitzicht over de zee. Heb je juist energie over? Bind dan de ijzers onder en schaats een paar rondes. Sla een hole-in-one op de midgetgolfbaan of klim en klauter op de klimmuur. In de avond kan je lekker smikkelen van alle dinermogelijkheden aan boord. De culinaire ervaring aan boord zal zelfs bij de grootste lekkerbekken in de smaak vallen! Vandaag kan je dus heerlijk genieten van de zon en de prachtige witte zandstranden. De onderwaterwereld van dit eiland is prachtig. Na één van de duiklessen op het schip ben jij klaar om de zee in te gaan. Ga opzoek naar ‘Nemo’ en zijn vriendjes. Of pak je snorkel en probeer zelf de mooiste vissen te spotten. De hoofdstad Charlotte Amelie is een belastingvrij winkelparadijs. In deze stad kan de ‘Shopaholic’ zijn hart ophalen.

30 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 7: Philipsburg Dag 8-9: Op zee wice the vacation, twice the fun! Is een bekende uitspraak van de bewoners van St. Maarten. Zij bedoelen hiermee de verdeling van het eiland in een Nederlands en Frans deel. In het Nederlandse deel geniet je van alle prachtige stranden en een gezellig uitgaansleven. In het Franse deel bevinden zich de leukste boetiekjes. In dit gedeelte van het eiland kun je de Franse keuken uitproberen. De hagelwitte zandstranden op St. Maarten zijn onovertroffen en de ruim vierhonderd restaurants vormen een vrolijke, culinaire mengelmoes. Vanaf vandaag heb je nog twee volle dagen op het schip. Zoef langs de Zip Line op duizelingwekkende hoogte of bewonder de acrobaten in het openlucht Aquatheater. Of maak een wandeling door Central Park. Hier vind je echte bomen op zee. In de avond kun je heerlijk dineren in één van de restaurants. In het hoofdrestaurant kan je à la carte dineren. Heb je meer zin in een stukje pizza of een Italiaanse pasta? Breng dan een bezoek aan Sorrent. Vergeet ook zeker niet het Steakhouse Chop Grill voor sappige steaks en verse zeevruchten. Of boek een balkonhut en ga lekker dineren op je balkon. Er is aan boord van de Oasis of the Seas 24 uur per dag roomservice beschikbaar. In de avond is het extra gezellig op de Royal Promenade met winkels, bars en restaurants. Gooi de voetjes van de vloer en je heupen los, want op deze Promenade is er regelmatig live muziek. Dag 10: Orlando In de ochtend legt de Oasis of the Seas aan in de haven van Port Canaveral. De transfer staat al op je te wachten en brengt je naar het hotel in Orlando waar je nog één nacht verblijft. In de avond kun je nog een bezoek brengen aan Universal Citywalk of Downtown Disney. Hier kan jij je de laatste avond zeker vermaken. Je vindt hier bioscopen, restaurants, cafés, theaters en discotheken. Voor ieder wat wils. Zoek een terras op en proost nog één keer op deze fantastische reis. Een avond in Orlando is de perfecte afsluiting van jouw vakantie.

31 Dagprogramma 12 daagse Oost. Caraïbische cruise vanaf Port Canaveral:
Dag 11: Orlando Dag 12: Amsterdam vandaag brengt de transfer je naar de luchthaven van Orlando. Hier stap je aan boord voor de terugvlucht naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam


Download ppt "Amerikaanse Maagdeneilanden"

Verwante presentaties


Ads door Google