Waarom een tablet PC kopen? Een tablet PC heeft een groot voordeel ten opzichte van een laptop en dat is de bediening. Met je vinger kun je alles bedienen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Lex Kouwenberg Remy van der Have 29 jan Verschillende hardware Dezelfde software.
Presentatie Clubmiddag 16 december 2008
2 beeldschermen op één PC
Presentatie Clubmiddag December 2010
Word 2007 een veelzijdige interactieve tekstverwerker De tekstverwerker werd in de jaren 70 in losse delen uitgevonden. De pionier was Donald Knuth De.
Nieuwe media. Nieuwe media Nieuwe media Definitie Vernieuwde communicatiemiddelen: Internet (en alles daaromtrent) Videogames Digitale fotografie Gsm's.
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands Cloud Computing.
Introductie iPad Onderwerpen 1.Wat is een iPad en wat kan ik ermee? 2.De verschillende uitvoeringen. 3.Altijd en overal internet en en. 4.De iPad.
IPod, iPad, iPhone e-book, e-reader Wat zijn dat? Peer Custers.
De COMPUTERHOEKEN van de Dienstencentra Kortrijk.
Consumenten elektronica Consumenten elektronica Wat gaan we behandelen? Telefoneren Fotograferen Radio en Muziek Televisie kijken Video/Film.
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
ICT-Strategie politie Onderzoek Apps4Cops. 2 STRATEGIE CTO-code: R a 1. Device onafhankelijk ICT-strategie politie Any Device 1. Device Onafhankelijk.
 QI&feature=related QI&feature=related.
Tablets wat zijn het? wat kun je er mee doen? clubmiddag 18 december © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
IPad WIO Waregem - 15 jan 14. Overzicht 1.Vergelijking tablet - laptop 2.iPad - evolutie 3.Het toestel 4.Basishandelingen 5.Standaardapps 6.App Store.
Mailoplossingen voor het onderwijs
PRISM FY11 Hans van der Meer Microsoft Nederland
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Apple en Windows vergeleken... clubmiddag 20 november © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Smartphone integratie Kristof Brams 23 juni 2009.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Over computers.
Presentatie nieuwe media
Web Apps de online plek om samen te werken Gebruik Office overal Beste gebruikerservaring Werk beter samen Breng ideeën tot leven.
Android met de Samsung Galaxy Tab Peter Blansjaar.
Office 365 voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
HOM COM Ledenvergadering 17 – Record foto Bekijk Dubai in 45 miljard pixels Inzoomen maar !
E-Boeken, E-Readers, Tablets Presentatie Clubmiddag 17 januari 2011 door Henk Kesting Ab Wiegman.
Lezing door Kick de Wolff
CLOUD COMPUTING Wat is het? Wie zijn de aanbieders? Is het veilig? Wat kun je er mee? Robert K Bol PVGE Best.
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Zakelijke applicaties TOP 3 - Charlotte Panis. Top 3 1. Dropbox 2. Evernote 3. Documents to go.
Infoavond ‘tablets en smartphones’
Inleiding
E-Readers wat zijn het? wat kun je er mee doen? clubmiddag 21 oktober © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Grip op IT.
IPadTips en trucs De iPad is een in 2010 geïntroduceerde tablet-pc van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en iPod.
Win XP alternatieven Nieuwe Laptop of PC Win 8 installeren op oude computer Tablet of i-pad Apple Macintosh Blijven werken met Win XP Linux.
NIEUW van TeleComFactory 1.0 Online Bewaken Overal via internet uw bewakingsbeelden bekijken: op uw computer, smartphone of tablet-pc.
Online filmpjes maken. (
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid voor mijn organisatie.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
3CX Telefoon Centrales. 3CX Products – 3CX Phone System 3CX Phone System.
Computerspelletjes woensdag 24 februari Computerspelletjes De spelende mens.
Johan Jacobs – maart Google Drive 15 GB gratis App voor Android App voor iOS App voor Windows OneDrive 5 GB gratis App voor Android App voor.
Basiscursus Kennismaken met de tablet. Wat gaat u leren Bediening van de tablet Verbinding maken met WiFi Gebruik maken van internet en Gebruik.
Computer Bestanden (Her)Inrichten
Smartphone via PC bedienen
Smartphone/tablet voor beginners
Herhaling les 1.
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Introductiebijeenkomst ONS Platform
Big Data.
Update naar Windows 10.
Big Data.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Computers, een leven lang leren!
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Chromecast Door Google.
Besturingssysteem.
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Voor wie doen we het? zakenreis ouderen jonge ouders zorginstelling
Netwerken & Internet 1.
Transcript van de presentatie:

Waarom een tablet PC kopen? Een tablet PC heeft een groot voordeel ten opzichte van een laptop en dat is de bediening. Met je vinger kun je alles bedienen wat er op een tablet PC als functie verschijnt. Zo kun je gemakkelijk op het internet surfen en door websites scrollen, video’s afspelen, boeken lezen inzoomen op foto’s en nog veel meer.. De bediening is in één woord te omschrijven als ‘intuïtief’, wat door veel mensen – ook veel ouderen – als natuurlijk ervaren wordt.bediening

De voornaamste functies  Surfen op het internet

De voornaamste functies  Het bekijken van video materiaal:  De beeldkwaliteit van de nieuwste tablet PC’s is absoluut hoog en vergelijkbaar met de kwaliteit van een laptop of simpele PC.  een tablet heeft een perfecte grote om ergens in de trein, het vliegtuig of in de tuin in een stoel een film te kijken. Daarnaast beschikken veel tablets over een aansluiting voor verbinding met de TV.

De voornaamste functies  Foto weergave:  De foto functie van tablets is vaak uitgebreider en makkelijker dan die op een laptop, PC of PDA. Zo kun je met je vingers zeer gemakkelijk door foto’s scrollen, inzoomen op foto’s en foto’s draaien.

De voornaamste functies  Gaming:  Er komen voor tablet PC’s steeds meer games uit en de markt staat in bloei. Dit varieert tot simpele en leuke games die je even tussendoor speelt tot uitgebreide en complexe games waar je uren aan kunt besteden.  Zo kun je met de bewegingssensor in bepaalde tablets een game besturen door de tablet te bewegen, bijvoorbeeld in een race spel. De beeldkwaliteit is ook voor games hoog en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

De voornaamste functies  E-reader functie (boeken lezen):

De voornaamste functies  Productiviteit (zakelijk):  Natuurlijk kan er op een tablet ook gewerkt worden.  Er zijn inmiddels voor elk platform voldoende applicaties en diensten beschikbaar om je werk op je tablet te kunnen doen.  Denk aan het versturen van s, het bewerken van Word bestanden, het lezen van PDF’s, het maken van een PowerPoint presentatie, het bijwerken en synchroniseren van je agenda, etc.  Er zijn zelfs diverse applicaties op de markt die tablets kunnen omtoveren in een mobiele telefoon.  Kortom, ook voor productiviteit onderweg en thuis is een tablet ideaal.

Een digitaal zakmes in uw broekzak  Middelpunt:  Eigenlijk kan een tablet gezien worden als het middelpunt van je apparatuur.  Het zit net tussen je smartphone en je computer of laptop in en je kunt de tablet overal mee naartoe nemen.  Alles is vaak ook eenvoudig tussen verschillende apparaten te synchroniseren.  Tablet PC kopen:  Kortom, genoeg redenen om een tablet PC aan te schaffen.

Keuze Mobiele platform.  Google en Android:  Draait op basis van Linux.  De snelste groeier op de mark.  Troeven:  Keuze uit tal van toestellen in alle prijsklassen.  De integratie van Googlediensten.  U zit voor Apps niet vast aan één winkel.  Opensource, waardoor fabrikanten zelf verbeteringen mogen aanbrengen.  Geen Big Brother die vertelt wat U ( niet ) mag doen met uw toestel.

Keuze Mobiele platform.  Appel en iOS:  Veruit de Hipste nog steeds  De iPhone en iPad zijn zowel trendsetters als statussymbolen.  Heel gesloten structuur ( afhankelijk van een winkel iTunes ).  Rand apparatuur duur.  Troeven:  Apps verschijnen meestal eerst voor iOS.  Zeer groot gebruiksgemak.  De ingebakken iPod met toegang tot de iTunesmuziekwinkel.  Gecontroleerde apps ( die goed werken en veilig zijn ).  Vooruitstrevende synchronisatie via iCloud ( ook voor Android ).

Keuze Mobiele platform.  Blackberry van RIK: pionier in zwaar weer.  Tot nader orde meer voor zakelijke gebruikers.  Met gevoel voor stijl en toetsenbordtypes.  Troeven:  Hoge veiligheidsvoorzieningen.  Met het BBX-besturingssyteem draaien de toestellen straks ook Androidapps.  Hardware en software zijn van de zelfde fabrikant en dus naadloos op elkaar afgestemd.  BlackBerry Messenger, al hebben sommige concurrenten intussen goede alternatieven.

Keuze Mobiele platform.  Symbian OS van Nokia:  Voor jongeren met een bescheiden budget.  Of voor gebruikers die geen übersmartphone nodig hebben.  Troeven:  Symbian wordt minsten tot 2016 ondersteunt.  Voor het instap- en middensegment is het platform krachtig genoeg.  Bepaalde Symbiantoestellen hebben gratis navigatiesoftware.  Wereldwijd is het nog steeds het op één na grootste platform.

Keuze Mobiele platform  Microsoft Windows Mobiel:  Windows mobiel mikt op drie doelgroepen.  Mensen die sociaal erg actief zijn.  Pragmatici die gebruiksgemak vooropstellen.  Professionals die zweren bij Office, Outlook en ander zakelijke software van Microsoft.  De troeven:  Personenhub, die uw contactpersonen centraal stelt.  Voor Windows Mobiel gelden minimale hardwarevereisten ( alle apps zouden daarom vlot moeten werken ).  Verregaande integratie van Office, Outlook, SkyDrive, Xbox Live enz.  Internet Explorer 9 ( krachtige en snelle browser ).  Met Windows 8 eindelijk een echte concurrent voor de ander platforms.

ASUS TRANSFORMER PAD TF GB +3G.  Interne hardware:  10,1 inch IPS touchscreen Capacitief.touchscreen  Tegra 3 Quad Core processorprocessor  Android 4.0 Ice Cream Sandwich Android  32 GB intern geheugen + 8G levensduur ASUS WebStorage ruimte.  Keyboard docking station + USB en SD slot ( tot 32 GB ).  Wifi en 3G internet, BluetoothBluetooth. Wifi Bluetooth  MicroSDkaart-slot ( 32 GB ).  Micro-HDMI aansluiting ( TV of bimer ).HDMI  8 megapixel camera en 1,2 megapixel webcammegapixel  10 uur batterijduur + 5 uur docking station.  G-Sensor, lichtsensor, gyroscoop, e-kompas, GPS

ASUS TRANSFORMER PAD TF GB +3G.  1- Power Button  2- Microphone  3- Volume  4- Micro HDMI Port  5- Reset Button  6- Micro SD Card Slot ( 32 GB ).  7-Sim Card Slot  8- Licht Sensor  9- Front Camera  10- Touch Screen Panel  11- Dock Port  12- Headphone Output/ Microphone input  13- Camera ( foto’s, video, scanner enz…)  14- Audio Speaker System ( stereo speaker ).

ASUS TRANSFORMER PAD TF GB +3G.  De software van de ASUS Transformer Pad 300.  Deze wordt geleverd met een zeer elementaire bodem op te bouwen van Android 4.0.3, Ice Cream Sandwich, met een aantal nuttige toevoegingen van ASUS.  De beste manier om kennis te maken met de Tablet is nog altijd een directe presentatie zelf.  Gerard.