Weekend La descente de la Lesse (Awagne) 24-26 augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Advertisements

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Stichting Africlowns •In de kerstvakantie van ’05/’06 heeft de eerste “Africlowns-tour” plaatsgevonden, Billy the Clown heeft diverse townships, weeshuizen.
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
1 Accommodatie:Hotel Heidekönig Bestemming:Celle Nedersaksen Periode:12 t/m 19 juli 2013 Mooie foto.
Muziek: Anastacia: You never be alone
G 2 The Present Perfect = De Voltooide Tijd (vtt)
verkeerskrant gemaakt door:
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
ms Rotterdam komt zaterdag 21 juli 2012, om 7.00 uur naar de thuishaven Rotterdam en vertrekt weer om uur voor een Cruise naar Noorwegen, zaterdag.
Op een dag wordt de leider van een bekende politieke partij helaas op straat door een vrachtauto aangereden en hij overlijdt ter plekke. Zijn ziel komt.
Herinnering aan een comitévergadering ‘Dwars door Sint-Kruis’ bij één van onze trouwe sponsors… het feeërieke kader van Domein Leegendael 2 juli 2010.
Verkeers- stellingenspel
Reisverslag Spanje Gemaakt door Dagmar, Ilse en Jellina.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Rotary Antwerpen West Celebration Sponsor Presentation 1 We Thank our generous Sponsors! Rotary Club Antwerpen West We Thank our generous Sponsors! 25.
Le Lavandou, La Fâvière, of toch Bormes-Les-Mimosas…?
Apeldoorn, 15 maart Bezoek aan Apeldoorn……..
Daar bij die molen Die mooie molen. Daar bij die molen Die mooie molen.
digitale verkeerskrant van Rilland
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Wat heb je nodig?. Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff.
Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits.
Ik wil al mijn vrienden uitnodigen op mijn Barbecue feestje.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Presentatie: Weekje Barcelona
Clubactiviteit 1 september 2007 Kajak, mountainbike + bezoek grotten van Hotton Dubbelklik om verder te gaan (als liedje nog speelt)
Op van Nature’s Best De Avondvoorstelling Welkom.
Welkom op de website van groep 1-2 B
Iedere morgen bewonder ik het uitzicht die zo mooi en rustgevend uitte. Dat ik soms vergeet dat de wereld in werkelijkheid er heel anders uitziet. Was.
1. Salut! a. Nee b. In c. Hoi. 2. vert a. Rood b. Groen c. geel.
Ik ben Marie En dit is mijn oom Tom.
Het kleurenfeest Door Jolien en Clio Niveau 7.
Goedemorgen.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
we zagen en voelden de jaargetijden verkleuren als regenbogen.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
OK, we starten met het zwaaien met die armen Waar zijn die handjes ??
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Wandeling De Jongste Telg 6km INLEIDING We hebben deze wandeling voor een zo breed mogelijk publiek gemaakt. Ze is gesplitst in 2 onderdelen, beiden van.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Les 3: Verkeer TOETS.
We beginnen met een bakkie koffie en wat lekkers erbij. Onderwijl kletsen we wat bij.
De Beer van Bram.
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
TURCKHEIM 25 – Een heenrit met hindernissen (files door wegenwerken) en veeeeeel regen, maar het weer werd steeds beter… en tegen.
HCC FRYSLAN RONDJE SCHIPHOL ZO BEGON HET……………….. 60 km per uur onder politiebegeleiding!
Wacht niet tot later ,als later iets eerder komt , ben je te laat.
In Griekenland daar zijn de huisjes wit en lacht de zon door alle straten.
Vanavond ook de avond van jouw afscheid Vanavond is voor nu de laatste keer.
Videewandeling Beerse 2 februari 2016 door Carla van Grootel.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
KAMPIOENENVIERING YPSILON HEIST vrijdag 7 juli 2017.
Het wandelseizoen is weer aangebroken
Prediker 9: 7-9 Geniet van het leven! Geniet van wat je eet
Transcript van de presentatie:

Weekend La descente de la Lesse (Awagne) augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren we langs de autostrade in de auto van Jean-Pierre & Marie-Christine… we missen Eddy & Ginette en SMS-sen een ‘spoedig herstelbericht’ naar Ginette.

Halte in Spontin Hapje aan het zonovergoten terras ‘Au Cheval Blanc’. Na een lekkere Kirr… savoureert Marleen een knapperige Croque Monsieur, Willy geeft de voorkeur aan een spiesje met scampi, Jean-Pierre aan een rijkelijk versierde truite ardennaise, en Marie-Christine en ik hebben nog nooit zo’n heerlijke frisse mix van salade, tomaat en Mozzarella voorgeschoteld gekregen.

Aankomst in Awagne, ‘Gîte à l’Etalon noir’ ( The dogs are socializing: •Google (hond van Shirley & Pepijn) •Droopie (hond van Marleen & Willy •Sammy (hond van Marie-Christine & Jean-Pierre

Boodschappen doen in het mooie Dinant… mannen voorop met de boodschappentassen, wie durft hier nu nog over rollenpatronen praten?

Marie-Christine has a secret Dinant lover…  under the wachtful eye of J.-P. Ondertussen is het jonge volkje in de gîte aangekomen… Katrien & Steve & Axelle…

Liesbet, Joeri en Briek…

Genieten van de tuin, de heerlijke kruidengeuren uit de keuken, de kwieke babbel van Katrien en Liesbet, de verhalen van Jean-Pierre over spinnen, scheerzeep aan het plafond, de zonnebril van Droopy, de Scrabble…

Niet vergeten waarvoor we hier eigenlijk gekomen zijn… •wedstrijd van 21,9 km in de prachtige valleien van de Lesse en de Maas langs de ‘Côte de Clinchamps’, het dorpje van Gendron, de ‘Aiguilles de Chaleux’, het kasteel van Walzin, de ‘Pont St. Jean’ in Anseremme en Rocher Bayard met aankomst in het centrum van Dinant. •recreatieloop ‘Gendron-Dinant’ 13,1 km Inschrijving en ophaling van chip van Jean-Pierre, Steve en Willy voor de 21,9 km en Inschrijving van Joeri en Shirley voor de 13,1 km Hier en daar ook rare snuiters in de straten van Dinant.

Daarna, nog wat slenteren in de straten van Dinant… music is in the air everywhere!

P.S. En als je op zoek bent naar sexy lingerie… then Dinant is the place to be ;-)

Na een lekker bord spaghetti ‘s avonds, een zalige nachtrust dankzij ons aller hartendief Briek ;-), na de knapperige broodjes aan de ontbijttafel die Jean-Pierre bij het ochtendgloren uit Dinant gehaald heeft, zijn onze sportieve reisgenoten er op zondagmorgen 26 augustus helemaal klaar voor…

Toon & Rita zijn ondertussen ook aangekomen… Als iedereen er is, samen de bus op, richting vertrekpunt.

Wachten op de aankomsten… babbelen in de zon met Marleen, Marie-Christine, Bart en Katrien, die net even te laat waren voor de inschrijving en deelname aan de wedstrijd van Bart. Eerste aankomsten na een loodzware loop…

Aankomst Joeri.Aankomst Rita & Toon Aankomst Shirley.Aankomst Steve En daar zijn ze dan… ze hebben het toch maar weer gedaan hé.

Aankomst Willy.Aankomst Jean-Pierre. En hier komen we dan aan het einde van deze mooie dagen. We nemen afscheid en na een hapje in de late avondzon pakken we de koffers in en rijden huiswaarts… home sweet home. Met dank aan Jean-Pierre & Marie-Christine voor het vele voorbereidingswerk van dit prachtige weekend.