Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Advertisements

De OuderRaad stelt zich aan u voor…
Basisworkshop voor beginnende TFC’s
K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
Uitslag School Tevredenheid Onderzoek Ouders 2014
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
We hebben een goede basis:  Enthousiaste vaste groep hulpouders  Ouders met brede, diverse achtergrond  Ouders met kennis & kunde  Sterke community.
Ouderraad Vondelschool. Wat is de OR? De Ouderraad van de Vondelschool is niet alleen een feestcommissie! De OR onderneemt ook: – Ondersteuning activiteiten.
Continurooster op de Pionier? Laat je goed informeren!! 25 en 27 februari.
 OUDERRAAD PRESENTATIE OUDERAVOND MAANDAG 15 OKTOB ER 2012.
In het bestuursakkoord
MR ‘t Möllenveld.
10 minuten MR in een notendop
MR 10 minuten MR in een notendop Agenda Wat doet een MR Samenstelling van de MR Jaarverslag Planning
De ouderraad Woensdag 17 september 2008 KBS De Ark KBS De Ark van Noach Presentatie De ouderraad Nicolet in ‘t Anker.
Oudercommissie De Terp.
5 november 2009 Inge de Leede en Siska Rasing. 1)Wat doet de ouderraad? 2) Wie zijn de leden van de ouderraad? 3) Bijeenkomsten? 4) Welke middelen hebben.
MR Vlinderbos jaarverslag 2009 – Wij zijn de MR! Oudergeleding: Carel Albertscontactpersoon Ouderraad Hans Waldercontactpersoon Directie Jeroen.
Passend onderwijs ook op de Christoffelschool! Wat is er gerealiseerd in ? Invoering van de nieuwe schrijfmethode “Schrift” Invoering nieuwe.
oudercommissie Oudercommissie NHJ-V
Welkom op onze informatieavond !
Rebound Rivierenland Agenda: Voorstellen Dag op de Rebound
De kracht van focussen Volgehouden aandacht en concentratie centraal Executieve functies in de dagelijkse praktijk op school en thuis.
aFscheid einde schooljaar
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Ouderraad Steenen brug
oudercommissie Oudercommissie NHJ-V
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Agenda 1.Opening 2.Introductie 3.Verslag activiteiten van het afgelopen jaar 4.Financieel verslag en begroting 2014/ Verslag kascommissie 6.Afscheid/
Tutti Frutti Europese schoolfruitactie Tutti Frutti – Fruit op school is een initiatief van: met steun van:
De OR – wat is dat? En ook: wie is dat?. Wat is de OR? De Ouderraad van de Vondelschool is niet alleen voor feesten & partijen-commissie! De OR doet nog.
Ouderraad Verantwoording 2014/2015 en Begroting 2015/2016 4e Montessorischool De Pinksterbloem.
OuderRaad Informatieavond kleuters September 2015 OuderRaad
Zorgen voor een zo laag mogelijke ouderbijdrage ! Jij helpt ook mee !
Jaar 2015…. Terugblik volgt straks…. Maar eerst even…
Ouderavond De Doornick Onderwerp: Wel/geen continurooster?
Jaarvergadering Ouderraad 15-oktober-2015.
Informatieavond Flora 21 september 2015 Oudervereniging Medezeggenschapsraad.
1 Ouderraad Jaarvergadering 2014 Basisschool Gerardus Majella Cabauw.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
OuderVereniging Oirsbeek OVO Iedere ouder met een kind op basisschool de Sprong is automatisch lid (kostenloos)
Informatie avond schooltijden aanpassing 13 mei 2013 Agenda 1.Welkom; ouders, Jelte de Graaf, Monique van de Oever 2.Doel van de avond 3.Presentatie nieuwe.
Andere Tijden St Barbara Tuitjenhorn Ahoj, 17 maart 2016.
'Vriendenavond' in het Bonte Paard te Laren, op 23 Februari, 20:30 uur Stichting Vrienden van de Larense Montessori School.
1 Ouderraad Jaarvergadering 2013 Gerardus Majella Cabauw.
OuderVereniging Oirsbeek OVO. Wat doet de oudervereniging? Organiseren buitenschoolse activiteiten Coördinatie van de groepsouders Kriebelbrigade Coördinatie.
Sinterklaasfeest Pepernoten bakken School versieren met kerst Kerstactiviteiten Pasen Wandelvierdaagse Contacten ouders op informatieavonden Contacten.
Ouderinformatieavond Andere schooltijden Het belang van alle kinderen staat voorop!
Jaarvergadering dinsdag 25 oktober 2016 WELKOM Op de jaarvergadering van de OR.
Algemene Ledenvergadering
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
Passend onderwijs.
Ouderbijeenkomst Andere schooltijden
Medezeggenschapsraad
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
Terugblik volgt straks…
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
OR Wonderwind financieel (centjes)
Algemene Ledenvergadering
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Workshop – Opdracht, speelveld en verwachtingen
DE OUDERRAAD
Meld u aan als lid van de Ouder Advies Raad (OAR)
voor actieve vaders en moeders!
Programma van de avond Opening Voorstellen Doelen en kaders ouderklankbord Delen van ervaringen diverse activiteiten Wat leeft er onder de ouders? Vervangersproblematiek.
Activiteiten Commissie
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Kennismakingsavond Compaen VMBO.
Transcript van de presentatie:

Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen

Agenda Even voorstellen Het doel van de Ouderraad Dit doen we Uw vrijwillige financiële bijdrage We kunnen het niet alleen…

Even voorstellen! Leontine van Eikenhorst Arjan Morel Gerda Speelman Hans Nijland Eveline Duut Jolien Jagersma en Ciska Daalder vanuit het team

Het doel van de Ouderraad Invulling geven aan de bijzondere momenten; Organiseren en/of ondersteunen van binnen- en buitenschoolse activiteiten; Organiseren van activiteiten en voorzieningen die voor de ouders en leerlingen van belang zijn; Innen, beheren en besteden van de vrijwillige ouderbijdrage en/of andere bijdragen van ouders. 1e punt: Invulling geven aan bijzondere momenten  Samen met de kinderen en leerkrachten 3e punt: Organiseren en in stand houden  in samenwerking met school 4e punt: Besteden in de zin van het vergoeden van gemaakte kosten

Dit doen we OPEN DAG Kerst Koningsspelen Afscheid groep 8 Sinterklaas Organisatie en/of ondersteuning van: Kerstviering Sinterklaasfeest Afscheid groep 8 Koningsspelen Eindejaarsfeest Paasviering Bloemenmarkt Avondvierdaagse Open dag TSO Sinterklaas

De besteding van uw vrijwillige bijdrage

Wat zijn uw wensen/ideeën op het gebied van: Informatie Activiteiten Kansen Tips Er hangen in het lokaal 4 flipovers en er zijn allemaal post-it blokjes. Vraag aan u ouders en leerkrachten! Denk out of the box/zonder enige beperking (praktische haalbaarheid). Schrijf uw idee/opmerking op een post-it en hang het bij het betreffende onderwerp. Informatie: Welke informatie zou ik graag willen hebben? Ouders van school (welke thema’s)/ School van ouders (bijzonderheden kind) Activiteiten: Welke activiteiten zou ik graag zien? Ouders van school (voorlichting media gebruik)/ School van ouders (betrokkenheid/inspanning) Bijv: Rondleiding / Excursie werkgevers ouders Kansen: Welke kansen zie ik? Waar zou ik iets voor school kunnen betekenen of school iets voor mij. Bijv: Gastles op school Hulpouder Tips: Wat zou kunnen verbeteren of veranderen? Als u zelf een bijdrage zou willen leveren aan 1 of meer van de onderwerpen op de post-it’s, hang er dan een post-it met uw naam bij op.

Een keertje mee kijken en praten? Kom naar onze vergadering! Zie de vergaderdata op de Wilbertschool site / OR