Goederenstroom Hoofdstuk 6 Bestellen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
In week 2 moesten we zelf besluiten hoeveel we zouden inkopen.
Advertisements

Management en logistiek
H6 Voorraadbeheer.
Bestellen Niveau 2 Kerntaak 2.
HET EVENWICHT TUSSEN TEVEEL EN TE WEINIG
Bedrijfseconomie Uitwerking opgave Michiel Oliemans
Basisboek Bedrijfseconomie
Fase 1 Ken de (detail)handel
Goederenverwerking H16 Inkopen en bestellen Manager Handel.
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Voorraadbeheer en bestellen
Goederenverwerking H10 Voorraad inventariseren Manager Handel.
Voorraadbeheer en bestellen
Goederenstroom H4 Inkopen en bestellen Logistiek supervisor.
Voorraadinventarisatie
Voorraadbeheer en bestellen
Voorraadbeheer en bestellen
Voorraadbeheer en bestellen
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 1 Hospitality.
Goederen en voorraad Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer. Inhoud 1 De weg van goederen naar de consument 2 Goederenontvangst 3 Goederenopslag 4 Voorraadbeheer.
Basisboek Bedrijfseconomie
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer
Voorraadbeheer Hoofdstuk 2 Beheren.
Goederenstroom Goederenopslag.
Goederenstroom Online en offline.
Voorraadbeheer Hoofdstuk 1 Bestellen.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom Voorraad.
Hoofdstuk 2 Goederenopslag
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Goederenstroom Hoofdstuk 4 Derving.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Verwerken goederenstroom 2
Hoofdstuk 5 Voorraad inventariseren
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Hoofdstuk 2 Goederenopslag
Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom Voorraadbeheer.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Hoofdstuk 1 Soorten voorraad
308 Voorraadadministratie
Hoofdstuk 2 Voorraadbeheer in cijfers
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Hoofdstuk 1 Soorten voorraad
Logistieke werkzaamheden coördineren
Logistieke werkzaamheden coördineren
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Hoofdstuk 8 Online bestellingen
Het logistieke proces B
Hospitality en voorraadbeheer
Hoofdstuk 2 Voorraadbeheer in cijfers
Hoofdstuk 4 Inkopen en bestellen
Hoofdstuk 5 Voorraadbeheer
Ontvangt en verwerkt goederen
Transcript van de presentatie:

Goederenstroom Hoofdstuk 6 Bestellen

1 Goederenontvangst 2 Goederenopslag 3 De winkel verzorgen 4 Derving 5 Voorraad inventariseren 6 Bestellen 7 Voorraadbeheer 8 Online bestellingen

Bestelmoment, bestelfrequentie en besteleenheid Hoofdstuk 6 Bestellen Inkopen of bestellen Minimum niveau Bestelmoment, bestelfrequentie en besteleenheid

Hoofdstuk 6 Bestellen

Optimale bestelgrootte Hoofdstuk 6 Bestellen Optimale bestelgrootte Hoeveel per keer? Formule van Camp

Hoofdstuk 6 Bestellen Bestel methode

Hoofdstuk 6 Bestellen Bestelpunt

Hoofdstuk 6 Bestellen Servicegraad

Bestelkosten Inkoop Administratie Ontvangstkosten Hoofdstuk 6 Bestellen Bestelkosten Inkoop Administratie Ontvangstkosten

Bestelsystemen Order entry-systeem Automatisch bestelsysteem Hoofdstuk 6 Bestellen Bestelsystemen Order entry-systeem Automatisch bestelsysteem

Hoofdstuk 6 Bestellen