Trillingsdetectie El-Far Unieke Features Systeem lay-out Integratie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Boxmeerse Dog Security Voor een veilig gevoel. Waarom collectieve beveiliging door Boxmeerse Dog Security? • U als ondernemer heeft te maken met de volgende.
Advertisements

Subtitel Rik Winters, Maarssen, 18 december 2013 Innogest: snel vergisten in een veranderende markt.
Unleash your productivity with Startup TOOLS today •Configuratie voor de PTC product ontwikkeling omgeving, •Applicaties voor een gecentraliseerd, grafisch.
Procescontrole.
Bewakingssysteem Unattended Autonomous Surveillance (UAS)
Elektrische veiligheid Zonne panelen
ZWEMBADOVERKAPPINGEN 30 jaar kennis, kwaliteit & mobiliteit.
VEILIGE MOBILITEIT: THE GOOD, THE BAD & THE UGLY BRON: TOSHIBA EUROPE GMBH.
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Software voor Productie / Boekhouding / Facturatie / Magazijnbeheer
Wie is ALIA ? VCA / ANPR Koepelstructuur samenwerking van
gebouw applicaties binnen een gebouwbesturingssysteem
Dé online software voor camerabeveiliging - 24/7 toegang tot live en opgenomen beelden - Geen lokale recorder en software nodig - Volledig online & Plug.
Centrale Controle-Stuureenheid
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Vrij..……..Motorrijden………. dus onbereikbaar voor de baas? Dat wordt nu verleden tijd!
Mobile Device Management (MDM)
Microsoft Surface Crossmedia Timon Oosterhof.
Bastiën van der Hoeff azM
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Compact Positioneer Systemen
Input/Output Invoer/Uitvoer
M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R Power over Ethernet ppt_aa1_p05_poe_v4-0_nl_0508.
... M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R IP-Adres instellen ppt_aa1_p10_ip_addressing_v4.1_nl_0508.
VERA iVPN ICT-forum 5 en 8 mei 2003 Asse en Lubbeek Carl Possemiers.
Achtergrond Voor orthopedische behandelingen dienen gaten te worden geboord in bot. Het huidige instrumentarium wat hiervoor wordt gebruikt is star en.
RESPONSIE COLLEGE CHEMISCHE ZINTUIGEN
Camera Volgsystemen Technologieverkenning François Kooman (SURFnet) Mikko Koppanen (Egeniq) SIG Weblectures.
AIR sensor AIR sensor.
PIR sensor.
DALI- uitgebreid netwerk
Werking van detectoren
M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R Video Motion Detection (VMD) ppt_aa1_p08_motion_detection_v4-0_nl_0508.
Het individueel zorgplan in ketenzorg
Technische Architectuur
Overleg Meetporten - 20 juni Daan Van Der Meersch1/9 ALARMDREMPEL Te streng of behouden? Overleg Meetpoorten / Concertation Portiques 20/06/2014.
Liquid Internet is dé nieuwe manier van online zaken doen. © Copyright IQNOMY 2010.
IP en Security Het Nieuwe Werken. Zoals het nu is.
PADS4 maakt het eenvoudig om informatie te verspreiden naar een specifiek publiek op de juiste plaats en het juiste moment PADS4 is een professionele oplossing.
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
KLANTENDAG GVT – TILBURG Bert Pijnacker ICT Manager Sluyter Logistics B.V.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
De natuurramp in Haïti.
10 april 2002Projectgroep Mijnenzoeker1 Project presentatie Pendgroep Mijnenzoeker.
Les 1: Zaterdag 10 mei 2014 Wim Peeters
OPTIGUARD OBSERVER. Eigenschappen en vereisten Eigenschappen Grafische en akoestisch alarmen Alarmen zichtbaar op kaarten van winkels en winkelcentra.
In de regen Het fotograferen in de regen is vaak geen doel op zich, het kan je ook simpelweg overkomen Mogelijkheden: Waterplassen Reflecties Natte straten.
ICT-management 2/12/2003Wellens Evi ADSL. ICT-management 2/12/2003Wellens Evi Inhoud n Geschiedenis van ADSL n Wat is ADSL? n Hoe snel is ADSL? n Wat.
Smart Woonhuisbeveiliging. 24/7 controle over uw woning Live video kijken Wie, wanneer en hoe laat Meerdere toepassingen Zorg Controle Via smartphone,
Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten.
« Netwerkenexpertise ». NETWERPENEXPERTISE  MADE is gestart in 1991 in TOULON, in het zuiden van Frankrijk, en is gespecialiseerd in het ontwerp, de.
Zorgcentrale: méér dan een alarmcentrale!
Byspy, het op internet technieken gebaseerde bewakingssysteem Agenda Inleiding met power point presentatie Live demonstraties via internet Vragen Afsluiting.
1 Bart van Muijen – Sales & Operations Manager UPDATE PV.
Dell vertrouwelijk — Dell geheimhoudingsovereenkomst (NDA) van toepassing. Dell PartnerDirect partner mag dit alleen voor interne doeleinden gebruiken.
Individuele Opdracht Michaël Heyvaert 2 Mak.  Bouwprobleem Bouwprobleem door schokken en trillingen zijn er barsten in de muren ontstaan.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
PROJECT TELEMETRIE ONLINE CONSUMPTION MONITORING SYSTEM EDF LUMINUS Dag van de Energie 07 maart 2016.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Zelf een ruimte tekenen. Rechtsklik op een getal tussen de + en – – Pas de stap aan Of type de gewenste maat in en bevestig met enter of ga naar een.
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
Sensoren Algemeenheden 2. Soorten.
WinHealth 1.0 WinHealth 1.0 WinHealt is een medisch programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt . Deze software is in staat om - met de.
urban village huisvesting in leegstaand vastgoed
FMEA Koptelefoon .Soundustry.
kwaliteitscontrole uitvoeren
Tilt monitoring: De nieuwe standaard voor deformatie meting
VIMTAG Keuzehulp voor het vinden van de juiste IP camera.
In Gods rijk zijn de burgers vrij
Website maken met Joomla
Transcript van de presentatie:

Trillingsdetectie El-Far Unieke Features Systeem lay-out Integratie Hekwerk trillingsdetectie detecteert het over klimmen en saboteren van het hekwerk. Door het hekwerk te bewegen wordt een trilling in de sensor veroorzaakt welke wordt gedetecteerd. Door het type sensor kunnen we de locatie van de trilling tot op ca. 3 – 10 meter nauwkeurig detecteren wat het ideaal maakt als input voor camera bewaking of alarm opvolging. Daarnaast is het systeem ook ideaal stand alone te gebruiken door een ongeëvenaarde false-alarm rate. Dit doordat we de alle trillingen op locatie monitoren en aan de hand hiervan de alarmdrempels zeer nauwkeurig kunnen bijstellen. Tevens heeft het systeem een ‘Weather Mode’ deze wordt automatisch geactiveerd als er over een deel van het systeem een soortgelijke trilling wordt gedetecteerd. Aan de hand van de weersinvloeden wordt de gevoeligheid bijgesteld. Unieke Features Toepasbaar op alle typen afscherming zoals muren, hekwerk, kaswanden, (Kluis) deuren, ramen, golfplaten en sandwich panelen. Uniek stelbare alarmdrempels Weather Mode voorkomt vals alarm bij wind en regen IP67 en Explosieveilige behuizing garandeert lange levensduur. Per sensor te vervangen bij schade. Één besturingskast voor 1500 meter detectie. Geen losse units, splitters en modules welke apart gevoed dienen te worden. Eenvoudige en snelle installatie op locatie Toe te passen op alle typen poorten. Systeem lay-out Stand alone Ca. 500 meter in lijn met de besturingskast InSite Ca. 1500 meter besturingskast midden in lijn. Integratie Stand-Alone Potentiaal vrij contacten InSite Volledig security management systeem IP Integratie op basis van IP

Trillingsdetectie El-Far Menu structuur De InSite software is eenvoudig in gebruik en snel te integreren met bestaande Building- / security management systemen. De sensoren kunnen op alle type hekwerk of afscheiding worden geplaatst.