Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Thema HACCP
Advertisements

Ontvangst Ontvangst Logistiek medewerker.
HACCP.
Fase 1 Ken de (detail)handel
Goederenverwerking H10 Voorraad inventariseren Manager Handel.
Ontvangst H4 Ontvangst afronden Logistiek medewerker.
Onderwerpen presentatie
Voorraadbeheer en bestellen
Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving
Verwerken goederenstroom 1
Voorraadbeheer en bestellen
Voorraadbeheer en bestellen
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.3: Derving.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.2: Maatregelen.
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Goederenontvangst / verzending
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie.
Aansturen logistieke werkzaamheden Hoofdstuk 5 Onderhoud.
Veilig en verantwoord werken Hoofdstuk 4 Milieu. Inhoud 1 Arbo en veiligheid 2 Criminaliteit en derving 3 Calamiteiten 4 Milieu 5 De winkel verzorgen.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 1 Hospitality.
Goederen en voorraad Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer. Inhoud 1 De weg van goederen naar de consument 2 Goederenontvangst 3 Goederenopslag 4 Voorraadbeheer.
HACCP.
HACCP.
HACCP.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer
Veilig en verantwoord werken
Goederenstroom Goederenopslag.
Voorraadbeheer Hoofdstuk 1 Bestellen.
Ontvangt en verwerkt goederen
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom Voorraad.
Hoofdstuk 2 Goederenopslag
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Goederenstroom Hoofdstuk 4 Derving.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Coördineren logistiek proces
Hoofdstuk 5 Voorraad inventariseren
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Hoofdstuk 2 Goederenopslag
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom Voorraadbeheer.
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom Hoofdstuk 6 Bestellen.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Verwerken goederenstroom 1
Verwerken goederenstroom 1
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Hoofdstuk 8 Online bestellingen
H5 Onderhouden van het exterieur en interieur
Hospitality en voorraadbeheer
Hoofdstuk 5 Voorraadbeheer
HACCP.
Ontvangt en verwerkt goederen
Transcript van de presentatie:

Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen Goederenstroom Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen

1 Goederenontvangst 2 Goederenopslag 3 De winkel verzorgen 4 Derving 5 Voorraadadministratie bijhouden 6 Voorraad inventariseren 7 Bestellen 8 Online bestellingen

De winkel verzorgen: Soorten vuil: Schoonmaakmiddelen: Droog vuil Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen De winkel verzorgen: Soorten vuil: Droog vuil Aangekleefd vuil Onzichtbaar vuil Schoonmaakmiddelen: Reinigingsmiddelen Desinfecteermiddelen

Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen Veilig schoonmaken

Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen Afval scheiden

HACCP Hazard Analysis Critical Control Point Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen HACCP Hazard Analysis Critical Control Point