Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Advertisements

Installatie instructie
Klik op de app om de e-learningapplicatie te starten.
foto's door Casper görannsson
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Handleiding TURBOCASH
Digitale Bibliotheek Eigen selectie van databases bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Eenvoudige website Weebly Simon Hardy & Emre birinci.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Rituelen Geheugensteuntjes op vaste tijdstippen op de dag waarmee u nieuwe gewoontes kunt realiseren Volgende = → toets.
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Gegevens exporteren Handleiding
Digitaal wedstrijd formulier
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Menu - Affiliate Registratie
Basketball.nl app & mDWF
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Gevorderde programmeer Les
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Trainingsschema zaal Vanaf seizoen beschikaar:
Zoeken en filteren Handleiding
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Handleiding voor het invoeren van PROMs in FysioRoadMap
Zoeken en filteren Handleiding
Instructie om een afspraken te plannen
Bridge spellen naspelen met Wbridge5
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Digitaal wedstrijd formulier
Bankkoppeling mEt RABOBANK stopzetten
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem

Hieronder ziet u het beginscherm wanneer u ingelogd bent Hieronder ziet u het beginscherm wanneer u ingelogd bent. Druk op menu om verder te gaan.

Wanneer u het venster “uw ritten” kiest ziet u precies welke ritten u heeft gereden. Dit is persoonsgebonden, u ziet dus niet de ritten van uw collega.

Wilt u ritten uit de historie kiezen dan klikt u op de maand rechts onderin en kunt u deze aanpassen naar de gewenste maand.

Bij instellingen vindt u gegevens over het voertuig, voertuig selectie, kilometers invoeren en uw persoonlijke gegevens.

Wanneer u een voertuig gaat besturen, kies dan “selecteer voertuig” en kies het juiste kenteken waarmee u gaat rijden. Nu staat u ingelogd als bestuurder van dit voertuig. Wanneer u een voertuig selecteert word de vorige bestuurder automatisch uitgelogd.

Als u moet tanken noteer dan de huidige kilometerstand van het voertuig, op deze manier weet u bij de kassa nog de juiste kilometerstand voor het invoeren van de tankpas, tevens wordt er op deze manier een eind stand gemaakt van het voertuig. Druk op “Kilometerstand” om de nieuwe stand in te voeren.

Druk vervolgens op de “+” om een nieuwe stand in te voeren.

Vervolgens komt u in het scherm waar de kilometers invoeren kunnen worden. Het systeem weet zelf de datum en tijdstip. Klik op “kilometerteller” voer de nieuwe kilometerstand in en bevestig door op “next” te drukken. Uw kilometerstand is nu geregistreerd.