Ouderraad OLVE Familia

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dit is mijn presentatie over scholen in: Frankrijk, Spanje, Rusland en Peru Door: Dieuwke.
Advertisements

Over wat we doen en wie we zijn …. Praten, lachen, klussen, organiseren, plannen, …
OUDERRAAD Vrije Lagere School
Roeselare - Izegem - Menen - Tielt
Continurooster ?.
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
Welkom INFOAVOND 6A.
Basisschool Klavertje Vier
Oudercomité Savio Kleuterschool
Oudervereniging SLN De oudervereniging:
Voorstelling Ouderraad
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
WELKOM Jaarvergadering ouderraad
Mogen wij ons even voorstellen?
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
Welkom op onze informatieavond !
aFscheid einde schooljaar
Het oudercomité Wie, wat, wanneer.
OUDERBAR Stefanie Deburchgrave Anne Peeters.
Oudervereniging “De boomhutters”. Wie zijn we? Ouders van kinderen op De Boomhut Vrijwilligers Met veel of weinig tijd Met veel zin om samen school te.
Informatiebrochure Schooljaar G. Latinislaan Schaarbeek Vergotesquare Schaarbeek.
Informatieavond groep 8 Maandag 31 augustus – uur Welkom !
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
De OR – wat is dat? En ook: wie is dat?. Wat is de OR? De Ouderraad van de Vondelschool is niet alleen voor feesten & partijen-commissie! De OR doet nog.
Informatie-avond Dinsdag 15 september 2015 WELKOM Agenda: 1 e deel Inloop: uur Algemene gedeelte: uur Informatie Weekend Academie:
Sportpleinstraat Hoeselt tel. : 012 / website:
OuderRaad Informatieavond kleuters September 2015 OuderRaad
Kennismakingsavond groep 1-2 B
op KC de Samenstroom 2 februari 2016
Jaarvergadering Ouderraad 15-oktober-2015.
Informatieavond Flora 21 september 2015 Oudervereniging Medezeggenschapsraad.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Infoavond groep 7 en Agenda Welkom Hoe werken wij in groep 6, 7 en 8? Wie ondersteunen? Methodes zijn straks vrij in te zien. Vragen?
Andere Schooltijden Obs Het Veenpluis. Welkom namens team en MR van Het Veenpluis! Fijn dat u bent gekomen.
Welkom!. Een voorstellen: Een voorstellen: Even voorstellen.
OuderVereniging Oirsbeek OVO Iedere ouder met een kind op basisschool de Sprong is automatisch lid (kostenloos)
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.
OuderVereniging Oirsbeek OVO. Wat doet de oudervereniging? Organiseren buitenschoolse activiteiten Coördinatie van de groepsouders Kriebelbrigade Coördinatie.
Jaarvergadering dinsdag 25 oktober 2016 WELKOM Op de jaarvergadering van de OR.
Algemene Ledenvergadering
Onderzoek schooltijden Willibrordschool
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Cathelijne Uit den Boogaard
Ouderraad laat van zich horen!.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
OUDERRAAD.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
Het Jozef Journaal datum: 6 juni 2017
Infoavond /09/2017 (L 1.2.3) 14/09/2017 (L 4.5.6) 18/09/2017 (K 1.2.3)
KCD – lagere school ‘17 – ‘18.
Welkom in de kleine picasso
Naam onderwijsinstelling Datum
Ouderraad olfa Schooljaar
KCD - kleuterschool Wie zorgt voor mij?
Informatieavond groep 7-8
INFO-AVOND WELKOM ! Anke Jacobs Hanne Duchateau Jelle Pauwels
Ouderavond VMBO 2 Wilt u vooraan in de zaal plaats nemen
Oudervereniging Schooljaar
Presentatie werking ouderraad
Oudervereniging van Dijck
De Ouderraad Vzw Zonnebloem.
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Algemene Ledenvergadering
Informatieavond voor vrijwilligers OLS 2019 Sevenum
voor actieve vaders en moeders!
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Eerste ouderraadsvergadering
Transcript van de presentatie:

Ouderraad OLVE Familia Schooljaar 2018-2019

Hoe werkt de Ouderraad ? Team van ouders, leerkrachten, directie (lagere school) Overkoepelend werkorgaan Brugfunctie tussen ouders en school Ondersteunen van opvoedings- en onderwijsproject Financiële ondersteuning door organisatie van activiteiten Hulp bij activiteiten van de school Werkgroep Feesten Organiseren van feesten. vb. schoolfeest, eetfestijn, … Opbrengst steunt projecten van de school Bereikbaar op ouderraad@olfa.be 5-tal vergaderingen per jaar Nieuwtjes over de ouderraad? zie “Prikbord” of website www.olfa.be Met de opbrengst van de activiteiten koopt de school materiaal aan. De school van onze kinderen wordt er beter van. Zo kon de school zich dit jaar een heel nieuw speeltuig aanschaffen voor de speelplaats van het 1ste en 2de leerjaar. De ouders kunnen altijd bij de ouderraad terecht met hun vragen, opmerkingen, suggesties. Ze kunnen ons aanspreken op school of kunnen een mailtje sturen op het gekend adres. We zullen het opnemen op de volgende vergadering. !!!! We zijn nog op zoek naar enkele leden voor onze ouderraad aangezien enkele ouders vorig jaar afscheid namen samen met hun kinderen van het 6de. De eerste vergadering gaat door op 06/10/2015

De leden van de Ouderraad JOHAN HEIDY ANKE VALERIE REINOUT TANGUY Voorzitter ouderraad Directie Olfa Secretaris ouderraad Voorzitter WG Feest Penningmeester

Wie zijn de leden van de Ouderraad ? HOMA JOELLE Juf HEIDI ANDREA NEJWA JOHAN Juf ELS SAMIRA FRANK RAYMOND LAURE-ANNE JIJ ???

Welkomkoffie op “1“ september Wat doen we ? Traditionele welkomst koffie

Winterwonderwandeling Vrijdag 14 december AGENDA Sponsorloop Vrijdag 21 september Winterwonderwandeling Vrijdag 14 december - Winterwandeling: ‘s avonds – Fort V.

Eetfestijn Vrijdag 15 februari Koffiestop Broederlijk Delen AGENDA Eetfestijn Vrijdag 15 februari Koffiestop Broederlijk Delen Vrijdag 29 maart Als uitzondering op de andere activiteiten, gaat de opbrengst van de koffiestop niet naar de school maar wel integraal naar broederlijk delen,

Wijndegustatie TBD – Mei 2019 Als uitzondering op de andere activiteiten, gaat de opbrengst van de koffiestop niet naar de school maar wel integraal naar broederlijk delen,

We kunnen je hulp gebruiken De Werkgroep Feesten zoekt steeds “Helpende Handen” ! Wie wil een handje toesteken op één van de activiteiten ?  helpendehanden@olfa.be Werkt via een doodle Oproep naar helpende handen……als kleine groep is het moeilijk om alles alleen te beredderen. We hebben er onze schouders ondergezet om dit jaar ook weer toffe en succesvolle activiteiten te organiseren MAAR we rekenen hiervoor ook op de hulp van alle ouders. Vele handen maken het werk licht en aangenaam. Via doodle kan iedereen zelf aangeven waarvoor zij wensen te helpen en eventueel dadelijk ook met wie zij dit willen doen. Op deze manier nooit verrassingen dat je iets moet doen dat je minder leuk vindt. Uiteraard hebben we hiervoor je mailadres nodig.

Werkgroep verkeer Open verkeersvergadering: 2 à 3 x per jaar Vertegenwoordigers van school, gemeente, politie, ouders, … Ouders zijn welkom ! Verkeersacties in en rond de school Ludieke acties Aya komt op bezoek Parkeren kan je leren Elk trimester Interesse ? Contacteer Peter Witters witters.peter@telenet.be Oproep naar helpende handen……als kleine groep is het moeilijk om alles alleen te beredderen. We hebben er onze schouders ondergezet om dit jaar ook weer toffe en succesvolle activiteiten te organiseren MAAR we rekenen hiervoor ook op de hulp van alle ouders. Vele handen maken het werk licht en aangenaam. Via doodle kan iedereen zelf aangeven waarvoor zij wensen te helpen en eventueel dadelijk ook met wie zij dit willen doen. Op deze manier nooit verrassingen dat je iets moet doen dat je minder leuk vindt. Uiteraard hebben we hiervoor je mailadres nodig.

Wil je lid worden van de ouderraad ? Stuur een mailtje naar ouderraad@olfa.be Spreek één van ons aan Volgende vergadering: dinsdag 25 september om 20 uur

Fijn schooljaar voor iedereen !