Autocontrole Autocontrôle

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het delend lidwoord Het delend lidwoord is een soort onbepaald lidwoord waarmee je een onbepaalde hoeveelheid aangeeft, bijvoorbeeld:
Advertisements

Hervorming van de pensioenbonus Alexander De Croo Vice-premier en minister van Pensioenen 1.
ANNO Conseil Supérieur dHygiène Section I : maladies de civilisation Section II : prophylaxie des maladies transmissibles et usage des produits.
1 RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 13 januari 2006.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
IKKB Standaard voor de Primaire Plantaardige Productie: meerwaarde voor de andere schakels van de voedselketen Alain Masure Bestuurder Vegaplan.be.
Katie Vermeersch DG Controlebeleid RC 27/05/2009
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
De Federale Commissie Rechten van de Patiënt stelt zich voor La Commission Fédérale Droits du Patient se présente Colloquium patiëntenrechten 26 oktober.
Autocontrole in België: Een voorbeeld voor Europa ?
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Autocontrôle en production primaire végétale ir. G. Houins Administrateur délégué a.i.
1 Wetenschappelijk Comité: werking en jaarprogramma FAVV Dr. X. Van Huffel Meise, 13 januari 2006.
Monitoring plan Rusland/DU
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Heffingen Raadgevend Comité van 25 juni 2008.
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 Geert De Poorter DG LABORATORIA Analyseplan 2006 – Vooruitzichten.
FORMATION INTERACTIVE EN GROUPE INTERACTIEVE GROEPSTRAINING
Autocontrole en de gidsen
FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU DE UITOEFENING VAN DE GEZONDHEIDSZORGBEROEPEN: EEN OVERZICHT VAN DE WETGEVING Door Michel.
SPF SANTE PUBLIQUE, SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE ET ENVIRONNEMENT FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU Cel Informatica,
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht verwacht wetgevend werk 2008: regelgeving ter voorlegging Raadgevend Comité (DG Controlebeleid)
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingen Raadgevend comité van 25 juni 2008 Véronique Berthot Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
1 Activiteiten van het Wetenschappelijk Comité in 2007 (tussentijds bilan) Vergadering van het Raadgevend Comité 24 oktober 2007.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november 2007 tot oktober.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire PCB’s/Dioxinen in Iers varkensvlees ___________________________ Chronologisch overzicht en maatregelen.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingencampagne 2008 Aline DEWORME Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jacques Inghelram Cel Validatie Gidsen Autocontrole en de gidsen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Activiteitenverslag 2006: controleactiviteiten Raadgevend comité van 27/6/2007 Federaal Agentschap.
A16 Aanmaken en communiceren van glossarium Composer un glossaire et le communiquer Comité consultatif : BPR van het Federaal Agentschap voor.
De Smiley, voorstel RC 19 januari 2007
1 Raadgevend Comité Installatievergadering FAVV Gil Houins Voorzitter 28 juni 2006.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire – 25 octobre 2006 Comité consultatif du 25 octobre Officieel controleprogramma 2007 Ir.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Promotie autocontrole Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Pascal Houbaert.
ADIP DGIP /3 S. DE MUL: De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession D. VAN MELSEN: Invoering van de elektronische.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité van 28 september 2011 Heffingen 2011 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Business Route 2018 For more business and jobs in Metropolitan Brussels.
Verkeersveiligheidsbarometer Het jaar 2013 Conférence de presse 20/02/2013.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaireAvril 2009 TSE-laboratoria: vergadering over voorstelling activiteitenverslagen /09/09,10.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen DG Algemene.
Economisch handelen bij voeding Gezonde voeding versus dure voeding.
Chers parents, chers enfants, En février aura lieu la journée des gros pulls ! Pour ceux qui ne savent pas ce que c’est, la journée des gros pulls consiste.
Franse Les Les 16 Vorige les & huiswerk Voyages unité 7 afmaken Les pirates chapitre 8,9, 10 Vorige les & huiswerk Voyages unité 7 afmaken Les pirates.
Bienvenue - Welkom. Persvoorstelling / Conférence de presse Jaarverslag Mensenhandel Bruggen slaan 15/10/2014 Rapport annuel Traite des êtres humains.
Districtsvergadering Réunion district.
Évolution du dividende et de la mise en réserve du bénéfice (bâtonnet de gauche) Évolution de la part de l'État selon la règle des 3% ("art.29") et dans.
Ronde tafel ADR-C Ronde tafel ADR-C Impartial Consumer Mediation Ivan Verougstraete en Hans De Coninck, experten justitie en mediatie Brussel, 24 april.
La plateforme de coordination Het coördinatie- platform Valérie STOOP Sous-division Eau et Grandes Entreprises Bruxelles-Environnement.
Gebruikerscomité van het Rijksregister - Comité des utilisateurs du Registre national
Belgische zuivelindustrie R. Debergh Afgevaardigd Bestuurder.
Priorités de la présidence française en matière environnementale Thibaut De Gyns Bruxelles Environnement ~ Leefmilieu Brussel Henk Van Noten Vertegenwoordiging.
R. Engelen Ir. Directeur. 2 Potentiel de recherche en RBC : 3 universités, 15 hautes écoles, 3 hôpitaux universitaires Depuis 2001, prise de conscience.
Belgische voorzitterschap 2010
ORALAIR 100 IR & 300 IR comprimés
Delend lidwoord l'article partitif.
De Wet op Continuïteit van Ondernemingen een statistische stand van zaken la Loi sur la Continuité des Entreprises une situation statistique 28 maart.
« 2003 – 2007, une législature marquante pour les indépendants »
LA CULTURE FRANÇAISE DIT IS EEN QUIZ OVER DE FRANSE CULTUUR.
TENDANCES CULINAIRE CHALLENGE – CHALLENGE CULINAIRE.
Gezondheidsvoorzorgen op reis La santé en voyage
Résultats de l’enquête sur les normes de qualité de la préparation des médicaments au sein des officines hospitalières 24 avril 2018.
INFORMATION SUR LES MATIERES RID LORS D’UNE INTERVENTION
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
TENDANCES.
Administratieve Vereenvoudiging SVZ & Campagne 2018
Gemiddelde WTO-douanetarieven per productcategorie
OM … TE+ infinitif.
Expeditie Doppio – Expédition Doppio
Transcript van de presentatie:

Autocontrole Autocontrôle Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ______________________ Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Autocontrole Autocontrôle RC / CC 24-04-18

De gidsen / Les guides De OCI’s / Les OCI De audits / Les audits Varia / Divers

De gidsen / Les guides

Overzicht van de gidsen □ groen : goedkeurde gidsen Toeleveranciers primaire productie G-001 Dierenvoeders G-010 Gewasbescherming G-033 Loonwerkers G-038 Agrotoelevering G-028 Organische meststoffen G-035 Minerale meststoffen G-036 Organische teeltsubstraten Primaire productie G-040 Primaire productie G-030 Imkers Transformatie & verwerking G-002 ACS-zuivel G-004 Brouwers G-005 Consumptie ijs G-006 Pluimvee slachthuizen- en uitsnijderijen G-011 Voedingssupplementen G-014 Handel & Verwerking AGF G-018 Roodvlees slachthuizen G-019 Vlees – kant-en-klaar – salade – darmverwerking G-020 Industriële Maalderijen G-017 Opslag en transport G-009 Ophaling en transport rauwe melk G-022 Chocolade – pralines – buiscuit – confiterie G-024 Margarinebedrijven G-027 Koffiebranders G-029 Frisdranken G-032 Visindustrie G-039 Groothandel G-042 Pakstations en verzamelaars van eieren G-043 handel niet-eetbare tuinbouwproducten G-026 Bakkers Distributie G-003 Slagers G-007 Detailhandel G-023 Horeca G-025 Grootkeukens G-034 Hoevezuivel G-041 kinderdagverblijven G-044 B2C Consument

Aperçu des guides Fournisseurs de la production primaire □ vert : guides approuvés Fournisseurs de la production primaire G-001 Alimentation animale G-010 Phytopharmaceutique G-033 Entrepreneurs agricoles G-038 Produits d’agrofourniture G-028 Engrais organiques G-035 Engrais minéraux G-036 Substrats de culture organiques Production primaire G-040 Production primaire G-030 Apiculteurs Transformation & traitement G-002 SAC-produits laitiers G-004 Brasseurs G-005 Glace de consommation G-006 Abattoirs et ateliers de découpe de volailles G-011 Compléments alimentaires G-014 Négoce & Transformation PFL G-018 Abattoirs viande rouge G-019 Transformation viande – plats préparés – salades - boyaux G-020 Meuneries industrielles G-017 Entreposage et transport G-009 Collecte et transport de lait cru G-022 Chocolat – pralines – biscuit – confiserie – céréales petit-déjeuner G-024 Entreprises de la margarine G-027 Torréfacteurs G-029 Boissons rafraichissantes G-032 Industrie de la pêche G-039 Commerce de gros G-042 Centres d’emballage et collectionneurs d’œufs G-043 négoce des produits horticoles non comestibles G-026 Boulangers Distribution G-003 Bouchers G-007 Commerce de détail G-023 Horeca G-025 Cuisines de collectivités G-034 Produits laitiers à la ferme G-041 Garderies d’enfants G-044 B2C Consommateur

Gidsen / Guides Stand van zaken G-044 état des lieux G-044 Module consumptie-ijs (uitbreiding sorbet) Module zuivelproducten (uitbereiding gekookte en geperste kaas) Module gefrituurde gerechten (update acrylamide) (nieuw) Module visdetailhandel (nieuw) Nieuwe kooktechnieken (nieuw) Module groenten en fruit État des lieux G-044 : Module Glace (extension sorbet) Module Produits laitiers (extension préparation de fromage cuit et pressé) Module préparations frites (mise à jour acrylamide) (nouveau) Module sur le commerce de détail du poisson (nouveau) Nouvelles techniques de cuisson (nouveau) Module légumes et fruits

De OCI’s / Les OCI

Aantal erkende OCI’s per gids / Nombre d’OCI agréés par guide

De audits / Les audits

Evolutie volledig gevalideerd / Évolution SAC complètement validé

Aantal uitgereikte smileys / Nombre de smileys délivrés Aantal smiley’s / Nombre de smileys 3.477

Varia / Divers KB autocontrole AR Autocontrôle Stand van zaken : Nu: ter ondertekening bij de minister Daarna: Koning BS État des lieux : Maintenant: à la signature par le Ministre Puis: Roi MB

Export en validatie acs exportations et validation sac Varia / Divers Export en validatie acs exportations et validation sac