Kluwer The end of Publishing

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Advertisements

#Exactlive12 / #livesessie8 Wel of niet naar de cloud?
Content voor eBooks. Kluwer eBooks  eBooks: de electronische variant van papier  Wat biedt Kluwer op dit moment: —(1) Pdf boeken (totaalpakket) online.
Carl Possemiers Studiedag ICT beleid Leuven, 20 juni 2006
Business mapping Business model canvas.
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
SOCIAL MEDIA & KERK moeten we dat allemaal maar leuk vinden?
Samenwerking met MOSS 2007! Chris Hoppenbrouwers.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Deadline week 8 •Alle producten moeten kant en klaar gepresenteerd worden •Tijdschriften in print en ingebonden •Films gemonteerd •Web applicaties online.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Basis van digitaal collectiemanagement
Organisatie en sourcing van de DLWO Jacco Jasperse Informatie- en procesmanager Manager Dienst Informatievoorziening en Automatisering.
met vallen en opstaan naar een mid-office
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
Easy Bis Bestuursdienst Informatie Systeem Van agendapunt tot besluit Met automatische internet publicatie.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Presentatie nieuwe media
Het Nieuwe Uitzoeken Over uitgeven naar
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
Mobiel Toezicht 2.0.
E-Government Architectuur Dordrecht Eén loket voor burgers
De kracht van HBSoftware
The vision at work Batteries included Ervaringen van een ISV op hosting avontuur Sven Middelkoop Corporate ICT Manager Exact Holding N.V.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
SURF Normenkader HO Geert Eenink Teammanager Software & Cloud.
HAPPY AGING Eindpresentatie ADP Tim Bosje & Janine Huizenga.
E-Team 2003 E-Government Dordrecht Mark Voogd, programma-manager e-government Corné Dekker, informatie-architect e-government Information Retrieval Day.
E-Team 2004 de midoffice binnen de e-goverment architectuur Corné Dekker, informatie-architect e-government Overheid & ICT, 29 april 2004.
Waarom applicatie rationalisatie een slimme keus is
De veranderende rol van de uitgever Leo van der Wees Recht.nl / RechtenOnline.
Juriconnect vanuit het perspectief van de kennismanager en eindgebruiker Diederik Benschop 5 april 2017.
Lenvis: ideeën van gebruikers Efrath Silver.
Enterprise Document Management Fase
Rendement uit online.. Link naar nieuwe profibus website, staat nog niet echt live.
Duurzaamheid van projectresultaten Michiel van Geloven, januari 2008.
van informatiemodel naar informatiemanagement
Concept presentatie A3. 1. Narrowcasting in past, present, future; 2. Het concept; 3. Checklist; 4. Opstarten van het concept & Casus; 5. Vragen van publiek.
Social media presentatie
Kennismanagement & Sociale media
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
Fedict Identity Authentication & Authorisation Informatievergadering M1016 – OPEN OFFERTEAANVRAAG VOOR DIENSTEN E-GOVERNMENT FEDICT PLATFORM.
Mediamonitoring Oplossingen. Duizenden klanten in meer dan 100 Landen.
Premium Cloud Backup Makkelijk.Veilig.Betrouwbaar.
Omgevingsvergunning: betere dienstverlening door integratie en digitalisering vergunningsverlening? Durven met dienstverlening 15 oktober 2015 Ranja Van.
Informatie management HC2
Orienteren/ monitoren Informatie selectie Informatie creatie Documentatie publicatie algemeen projecten Toegepaste informatieproducten 1.Copieren (bronnen)
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
De bibliotheek van de toekomst met Social CRM. In deze presentatie Wat betekent de maatschappelijke bibliotheek voor de communicatie? Welke communicatie.
Lokale media in de dynamiek van technologie en markt Paul Rutten Universiteit Antwerpen Paul Rutten Onderzoek Presentatie voor Gemeenteraad Dordrecht Dinsdag.
On(der)wijs archief Archiefpraktijk op de Haagse Hogeschool.
Project Agility. Projectoverzicht –Doel: 1algemeen pakket voor meldingen en de verwerking ervan, Melding: kan elke melding omvatten Mogelijkheden om deze.
DE UT EN JOIN LISA Business Information Management & Recordmanagement Petra de JongeDecos- 1.
Moeten we onze content door laten indexeren? Kluwerlab.nl.
‘Business at the speed of change’
Het eHealth-platform ICT InfoDay 2 maart 2011
Blackboard 6.1 Ronald Hos.
Learning Content Management Systeem
CIO 3.0: een gemeentelijk perspectief op de digitale transformatie
De talenten van mensen met autisme leiden tot grote toegevoegde waarde voor onze klanten
Marketing Week 3 Les 1 (maandag 11 december 2017)
Case: Nieuwe website Anne Heining (M&C
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Klantcontact: toen, nu, straks?
Nieuwe juridische informatiewereld, nieuwe vaardigheden?
Voorbeeld presentatie
Transcript van de presentatie:

Kluwer The end of Publishing 18 januari 2011 Het Overleg

Toekomst van de informatievoorziening? Over vier jaar willen advocaten op elk gewenst moment 24/7 kunnen beschikken over alle relevante informatie of stukken informatie, beschikbaar gesteld door de uitgever, op de wijze waarop de klant het wil en op een wijze waarbij de informatie zelf i.p.v. de vorm of drager leidend is voor de prijs. De uitgever heeft geen begin van een idee hoe hij/zij hierop structureel innovatief zou moeten anticiperen. In het beste geval blijkt de uitgever papier 1:1 te vertalen naar het scherm. Eerst maar eens back to the future

De klant investeert flink in kennismanagement en ICT systemen om dat te ondersteunen Toenemendetoegevoegdewaarderichtingintegratie, werkproces en personalisatie Integratie van content en werkproces Meer toegevoegde waarde Content Integratie Organisatie van know-how mensen Organisatie van know-how documenten Verrijking van informatie Digitalisering van informatie Stap 1 Stap2 Stap3 Stap4 Stap5 Stap6 In de tijdmeerintegratie en personalisatie

Kennismanagement is noodzakelijk in een steeds complexer informatielandschap De klant verwacht van de uitgever toegevoegde waarde in dit complexe landschap ABC: Actualiteit, Betrouwbaarheid en Compleetheid van informatie Overzicht, transparantie en gemak in het gebruik van die informatie 4

Dit vereist ‘n heel andere rol van de uitgever in zijn relatie met klanten en “auteurs” Eergisteren: Hoe vind ik lezers voor mijn auteurs? Creatie Opslag Distributie Gebruik Auteur Lezer Gisteren: hoe vind ik auteurs voor mijn lezers? Creatie Opslag Distributie Gebruik Auteur Lezer Vandaag: hoe breng ik auteurs en gebruikers van info bij elkaar? Auteurs Gebruiker 5

Het Recht.nl wordt een gratis portal met publieke informatie, user-generated content en directe links naar online research producten 1. Portal met publieke wetgeving en jurisprudentie 2. Geregistreerde gebruikers kunnen commentaar geven 3. Links naar online producten en diensten Presentatie ISSS - 14 juli 2010

Een gebruiker moet snel de relevantie kunnen bepalen

Een gebruiker moet snel de context kunnen bepalen

De informatiemoetpassen in het werkproces van de eindgebruiker Soms is de focus persoonlijkeontwikkeling en op-de-hoogte-blijven Soms is de focus puur research Research platform De informatiemoetgebruiktkunnenworden in software applicaties, zoals dossier management of Office producten

De informatie moet gebruikt kunnen worden op verschillende plekken en met behulp van verschillende middelen

The End of Publishing… The End of Publishing