Pinterest URL >.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Hoofdpagina uitnodigen leden mijn pagina video’s berichten Daarna klik je bij Vormgeving op appearance page op de volgende pagina kies je eerst een template.
De Altijd meteen aan de slag
Citeren, verwijzen, voetnoten, paginanummering … GIP
Wat is het  Korte berichtjes publiceren (140 tekens).  Combinatie webloggen + instant messaging =microblogging  Opgericht (oktober 2006) door Obvious.
Presentatie Cees Schipper - GHkh Koen van Kampen - GHBT Workshop beheer eigen pagina.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
Regelhulp Regelhulp is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Eerste pagina (eigenschappen) van de beheerkant toont een overzicht van alle eigen- schappen van schoenen: merk, maat, stijl, kleur, type en maximum prijs.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
WordPress Les 10.
Wat is WordPress en hoe installeer je het?. Wat is WordPress? WordPress is een CMS (Content Management Systeem) net als Joomla; Met een CMS kan een gebruiker.
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
September Linkbuilding anno 2011  Interessante websites vinden voor linkbuilding.linkbuilding  Bloggen altijd goed voor je linkbuilding strategie.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Instructie inloggen docent
Eenvoudige website Weebly
Definitief concept GG. Doelgroep 1 Singles Mannen en vrouwen Opzoek naar een serieuze relatie Tussen de 25 en de 35 jaar oud Weten wat ze willen Staan.
Prospero cursus Just getting started!
?.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Training SomToday/WikiWijs DINSDAG 24 MEI. Wat doen we vandaag ?  Huiswerk invoeren in SomToday  WikiWijs: toegevoegd aan arrangement, bekijken  Hoe.
DEMOSCHERMEN Nieuwe generatie digibordsoftware - Hello World.
DEMOSCHERMEN Nieuwe generatie digibordsoftware - Taal actief 3.
DEMOSCHERMEN Nieuwe generatie digibordsoftware - Brandaan.
Kickoff SomToday 6 SEPTEMBER Wat doen we vandaag ?  Inloggen in SomToday  Handleidingen in WikiWijs: link in WikiWijs plaatsen  Digitale leermiddelen.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Training: Inloggen en Zoeken
SEO Hoger in Google.
Training: Op je mobiel zetten
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Kickoff SomToday 6 september 2016.
Introductie social media
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Instructie inloggen docent
rekenquiz Welk antwoord is goed?
Training: Inloggen en Zoeken
Nieuws-module uitleg >.
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kun je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Wikiwijs Somtoday Teamtraining 7 maart 2017
Instructie om een afspraken te plannen
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Google webmaster account
ClupApp van HTV Berg & Dal
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Redactiekwartier.
Handleiding Prodas-app
Sneak Preview voor CV&V Yvonne de Boer
Transcript van de presentatie:

Pinterest URL >

Pinterest URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat als er een link aangepast dient te worden? Dat kan heel gemakkelijk. Aangezien de icoontjes op elke pagina (vaak) worden weergegeven, worden deze opgenomen in de configuratie van Tesla, wat betekent dat deze gevonden kunnen worden onder: Instellingen > Configuratie > Pinterest URL. Als u deze stappen volgt komt u uit op de volgende pagina (foto). Als u een Pinterest URL wilt toevoegen, plakt u de link Van de pagina waar u de bezoekers naar wilt door verwijzen onder ‘Pinterest URL’ en klikt u op Opslaan.

Bedankt voor uw tijd Mocht u na het volgen van deze handleiding nog eventuele onduidelijkheden tegenkomen kunt u altijd kijken op Freshdesk of ons een mail sturen. Deze mail kunt u sturen naar info@tesla.nl