Programma Clubavond 23 december 2016

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
BFB-bier-krat Q
Advertisements

TRAPPIST ‘t is gelijk nen engel die op mijn tongske p…
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
BEER the healthy fuel That keeps men going….
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
De Franse President, Jacques Chirac, belt naar de Belgische Minister van Buitenlandse Zaken, Karel De Gucht en vraagt hem:
Olympische Spelen.  Vraag 1 Vraag 1  Vraag 2 Vraag 2  Vraag 3 Vraag 3  Vraag 4 Vraag 4  Vraag 5 Vraag 5.
Workshop Reis door het paradijs van wijn en spijs
Anubis en het Pad der 7 Zonden
Schooljaar Op jullie gezondheid een schooljaar lang !
Fonologische herkenning en verwerking
Hoe teken je een klimaatgrafiek?
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Interactieve versie mbv DSB
3. Over smaak valt niet te twisten
Eva Bekemans Danaaï Vroman
Ronde 1: aan het werk gaan.
Winnaar Enexis Contracter Safety Award 2011 Visser & Smit Hanab regio Noord.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
Spinoza-Lyceum Amsterdam
Welkom Een middag powerpoint.
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Teylingen samen groen Informatieavond voor bewoners Kagerbuurt 13 januari 2013.
Praktische afspraken. 1) verder bouwen op tweede graad 2) voorbereiden op hoger onderwijs.
1.Mouten 2.Brouwen 3.Kelderprocessen
Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”
Blond vs. Donker Juliane Palm Alexandra Bidler Hannah Kort
Hop geeft bier bitterheid, aroma en flavour
TV Presentatie. TGG wenst u veel voetbalplezier en gezelligheid toe.
Thema 4: Waarneming en Regeling
Presentatie Presentatie door Elja Barten en John v/d Kimmenade van Stichting Welzijn Laarbeek.
Gullegems Ontmoetingsfeest StartVergadering/Brainstorm – 15/11 – OC de Cerf.
Grondstoffen voor de bierbereiding
Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,
THEMA 4 WOORDEN LEZEN. pijl zuil boek touw deur.
Pag 65 t/m 77. Wat gaan we doen vandaag? Korte herhaling Huiswerk nakijken Werken aan ondernemendheid voor Dummies.
Meten aan Bier Mout Gewicht Water Volume Maisch Temperatuur Zuurgraad
Welkom bij mij presentatie! Over paarden.. Ik rij zelf paard. Met amber (een vriendin). Op een manege (castelyn). Dit paard heet Anouska.
WELKOM Van harte welkom op de tweede officiële bijeenkomst van het Elburger Bier Genootschap.
Een bierreis door Noord Frankrijk
Lichte Bieren. Lichte bieren Alcoholpercentage 2-4 % Geen “Light-bieren” Vaak de lichtste bieren van een bepaald type.
WELKOM Van harte welkom op de zevende officiële bijeenkomst (en eerste in 2008) van het Elburger Bier Genootschap.
Het Journaal Gepresenteerd door (schrijf hier je naam)
etiquette Wat wel en wat niet te doen bij het gebruik van .
Quiz kampioen Beantwoord je de vragen goed dan ga je voor goud, maar gaat er één fout dan ben je alles kwijt!!!
Trappisten en hun bieren. De buitenlandse trappisten
1875 April maart februari juni 2016.
Bierproeverij 20 januari 2016
VAN GERST TOT BIER AARSCHOTSE TRIPEL.
Bokbieren 8 bokbieren 3 Belgische
TTC OUDENBURG W. Vl. 114 In competitie vanaf 1973-’74 Website: www
WE GEVEN GEEN KREDIET ZO VERLIEZEN WE JULLIE VRIENDSCHAP NIET
Werkwoorden in de tegenwoordige tijd
KWB-Groenenhoek Bierproefavond Tripels 29 November 2017.
Klaasdekkerstraat Beveren
Wat hebben we tot nu toe gedaan?
Bier Verenigt, gedeelde passie
Studenten Award BTSZ 2018.
TOONHOOGTES EN WEERSCHIJNEN
Computer Quiz.
De regio van Klei- en Zand-Camino
Een korte voorstelling
De Beverse Mout.
Meer informatie Smart Farming Plant : Masterclass
Dit is de vraag Hier komen allerlei antwoorden!!! antwoord 1
MOODBOARD TER INPUT tbv ontwikkeling van het PAAP® merk
Jullie opdracht Bereid in groep een presentatie voor van 5 minuten rond de onderzoeksstrategie waarin je jou verdiepte Inhoud Wat houdt de strategie.
Waarom maken zo weinig docenten instructiefilmpjes?
Hoofdstuk 3 Wat weten we al over conserveren?
Transcript van de presentatie:

Programma Clubavond 23 december 2016 Opening en mededelingen Beantwoording vragen over brouwonderwerpen. Uitreiking van de “Wisselkei”, lekkerste maandbier van 2016 door John Gouwerok. Korte presentatie van het aangeboden bier van het brouwclubje (PENARI), verkrijgbaar op tap. Uitreiking van het gouden toetsenbord, door Ben Jacobs. Foodparing: kleine hapjes met het proeven van Belgische speciaal bieren, BAPAS’. Bekendmaking winnaars clubkampioenschap 2016 door Jacques Stricker. Opening klein buffet. Uitreiking bedankjes aan de vrijwilligers van t Wort Wat 2016. Maandbier: Sierra Nevada Pale Ale, gebrouwen door Theo van Eijden

Vragen en antwoorden over onderwerpen betreffende het bierbrouwen

Uitreiking van de “Wisselkei”, lekkerste maandbier van 2016, door John Gouwerok.

Korte presentatie van het aangeboden bier van het brouwclubje (PENARI), verkrijgbaar op tap.

Uitreiking van het gouden toetsenbord, door Ben Jacobs

Hapjes en Belgische bieren ‘t Wort Wat! Clubavond december 2016 Hapjes en Belgische bieren

Gerookt forelhaasje met rode biet & Brugse Zot ‘t Wort wat Food Paring: gang 1. Belgische Blonde, Blond 6%, 13,5o Plato, 13 EBC, 23EBU, 6oC Gerookt forelhaasje met rode biet & Brugse Zot

Speciaal Trappist, Amber 6,2%, 13,4o Plato, 22 EBC, 32 EBU, 10-14oC ‘t Wort wat Food Paring: gang 2. Speciaal Trappist, Amber 6,2%, 13,4o Plato, 22 EBC, 32 EBU, 10-14oC Ardennenpaté met kiwigelei & Orval

Maatje (zoute haring) met granaatappelen zure room ‘t Wort wat Food Paring: gang 3. Belgische Blonde , Blond 7,5%, 13,4o Plato, 18 EBC, 28 EBU, 6oC Maatje (zoute haring) met granaatappelen zure room & Sloeber

Quiche van spinazie, munt en geitenkaas ‘t Wort wat Food Paring: gang 4. Begium Strong Ale, Amber, 8%, 17,5o Plato, 24 EBC, 20 EBU, 6 - 9oC Quiche van spinazie, munt en geitenkaas & Enghien Brune

Rozijnenbrood met Stilton en reuzenbalsemienhoning ‘t Wort wat Food Paring: gang 5. Belgium Strong Ale, Donkerbruin 10%, 17,5o Plato, 99 EBC, 27 EBU, 6 - 9oC Rozijnenbrood met Stilton en reuzenbalsemienhoning & Pannepot

Bekendmaking winnaars clubkampioenschap 2016, door Jacques Stricker.

Opening klein buffet.

Uitreiking bedankjes aan de vrijwilligers van t Wort Wat 2016.