De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Beverse Mout.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Beverse Mout."— Transcript van de presentatie:

1 De Beverse Mout

2 Wie zijn wij Johan Reyns , Peter De Rudder,Jurgen Thierens Peter Vandermeulen ,Gert Van Eycke, Koen Roelandt, Tuur De Rudder Beverse mout organiseren bierdegustaties – fietstocht – brouwerijbezoek – bezoeken festivals- internationale uitwisseling…- bierdegustatie op aanvraag Ontstaan in juni 2010 – idee al veel langer 100 leden – tussen 50 en 150 deelnemers Aangesloten bij Zythos – overkoepeling Bierverenigingen in Vlaanderen

3 Wie zijn wij

4 Internationaal Verbroederd met een bierclub in spanje.
Hebben deelgenomen aan lokaal winterbierfestival met Brouwerij ‘t Paenhuys en Boelens Bieradviseur op zomerfestival

5 VA’SNEE Va'Snee is een Bevers Blond Biertje dat voor het eerst werd gebrouwen ter gelegenheid de Viering van 400 jaar marktoctrooi en De Beverse Feesten Dit biertje werd gebrouwen door een samenwerking van de Gemeente Beveren, de marktkramers, De Beverse Maten en De Beverse Mout. Voor de ontwikkeling van het bier gingen hebben we samengewerkt met Wim Tindemans (Stanium). Die 3x600l hebben gebrouwen bij Brouwerij ‘t Paenhuys. Voor de verdere productie zijn we te raden gegaan bij Pieter De Bock (Anders/Br. De Bock)

6 VA’SNEE

7 VA’SNEE De naam verwijst naar een Beverse uitdrukking : het is Va'Snee : hiermee willen we zeggen just goed, we hopen dan ook dat het bier just Va'Snee is. Het blonde bier is gemaakt met verschillende soorten mout ,de hoppen Sterling goldings en Magnum en heeft een alcoholpercentage van 6,7 % en een zachte bitterheid 40 EBU, met een zeer brede toegankelijkheid en verfrissende smaak. Ideaal voor op een zomers terras.

8 VA’SNEE – Foodparing VA’SNEE gaat goed samen met alles wat gerookt is.
Gerookte eendenborst met Va’see Mousse van gerookte makreel met Va’snee Gaat ook goed samen met vis en schelpdieren. Mosselen gestoomd in VA’SNEE Kabeljauw met asperses en mousseline van VA’SNEE Gaat ook zeer goed samen met wit vlees (kalf, varken, gevogelte Stoofpotje van parehoen met VA’SNEE

9 Waar kan je ons vinden Te koop bij alle Beverse Bierstekers.
Te drinken bij verschillende café’s in de regio Huise piers, Smoutpot, Plato, Volharding,…. Te koop, alleen per bak, via website: Contact info:


Download ppt "De Beverse Mout."

Verwante presentaties


Ads door Google