13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Blokfluitdag 2014 Ma’go Antwerpen.  Ontvangst vanaf 9.15u Aanvang 10u Einde 17u samenspeelsessies van 10u tot 11.15u en van 11.45u tot 13u van 14u.
26/06/2014Lancize - Vakantieweek op maat georganiseerd1 Lancize, genieten kent geen tijd, maar heeft wel een adres! Your Logo Here Een zonnige vakantieweek,
Sardinië Wijnreis. Speciale aanbieding: • Wijnreis Sardinië in september (do 16 – ma 20). • Wijnproeverijen, kookles, zeiltocht, excursies. • Overnachtingen.
VRIENDEN VAN DE TOUR TOURREIS JULI > 27 JULI.
Allez-y Tours “Geen zorgen, geen grenzen, gooi alle remmen los in la Lorraine!”
Werkweek Londen 3e klassen
Weer zo‘n zware dag vandaag … ?
Verblijf Ardennen & Frankrijk
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
Fotografie en PowerPoint VDB
Something completely different
Noord Italië Piemonte - Barolo. Piemonte telt het grootste aantal kwaliteitswijnen van Italië. Op een strook van nauwelijks 20 kilometer vind je meerdere.
Presentatie plan uitstapje 12 t/m 16 Mei 2010 (Hemelvaartsdag 13 mei)
JubileumTocht 2014 Ons 25 jarige bestaan gaan we samen groots vieren! 30 augustus tot 6 september of 6 september tot 13 september.
Amstelland Senioren ComputerClub 1. Presentatie Clubmiddag 17 februari 2009 door Ab Wiegman Amstelland Senioren ComputerClub Ook met vakantie is de computer.
WEEKEND LEUVEN Juni OVERZICHT ZATERDAG –Rit Lierde-Leuven –Check-in Hotel –Begeleid bezoek –Diner –Stadsverkenning ZONDAG –Ontbijt –Rit Rondom.
Presentatie: Weekje Barcelona
15 – De Brabantse Lotuspijl La Fléche Brabançonne de Lotus.
De nieuwe reizigerspassage van Centraal Station Rotterdam is zaterdag 10 november 2012, officieel geopend. De nieuwe passage is zes keer breder dan.
Augustus 2006 Ritje Tolbert  Inpakken en weg wezen.  Hopende op de zon.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
NOOGOMO Studiereis november 2011
Marokko Adventure 2011 ONZE DOELSTELLING:
Als buurtbewoners willen we een aangename en warme wijk waar gezinnen rustig en aangenaam wonen, leven, werken, waar mensen met plezier voorbij komen,
Klik voor verdere info. Vertrekplaats: Deutscher Soldatenfriedhof te Hooglede (Beverenstraat, 8830 Hooglede) Inschrijven: Ofwel via de facebookpagina.
5-daagse autocarreis La Lorraine Youth Travel. Wie zijn wij?  Grensverleggende reisorganisatie met een mix van:  Avontuur  Actieve beleving  Ontmoeting.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Something completely different
München 4 daagse stedentrip naar München € 209,- p.p. P.V. CeBuSta Heerlen gaat naar München van 10 oktober t/m 13 oktober –Deze prijs geldt alleen.
Zaterdag 26 november 2011 Voorstel meerdaagse reizen 2012 Bas van Golberdinge Peter Mooren 1 Den Haag Chapter Ride Out Team meerdaagse reizen 2012.
VRIENDEN VAN DE TOUR TOURREIS JULI > 26 JULI
Agenda Inleiding Fietskalender 2015 Uitdagingen
Brandaan - Nimfenstraat 1 - B-2800 Mechelen Tel: 0476/ / Fax: 015/ mail:
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Wintersport 2015.
WEEKEND 2016 WTC Tempelhof Lierde. WANNEER 4 5 Juni 2016.
KKROVA goes KRAKAW RV ten laatste op do 06 Okt om 1800Hr tot zo 09 Okt na het ontbijt Boutique L'otel Oberża Sąsiadów.
Welkom! Chiro Liebel - Infonamiddag bivak te Oostenrijk.
Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.
Wijs me de weg ! Het noorden kwijt ? Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
VRIENDEN VAN DE TOUR TOURREIS JULI > 24 JULI.
Short ski 2017 AZH Bad Hofgastein in Ski Amadé. Wie en wanneer? Voor medewerkers en artsen van AZH Er zijn 40 plaatsen beschikbaar Van 16 – 20 maart 2017.
Informatie avond 22 maart 2017 – 19:00 uur
Meten en meetkunde in het verkeer
Sneeuwklassen Info 11 oktober 2016
WTC BLIJF FIT STELT VOOR
Marrakech 01/09/2017 – 08/09/2017.
Training: Cliëntsessies
Les 14 De Zoon bidt Wat doe ik hier vandaag?
Hoe zou het ideale huis van een man zijn ?...
Info avond Oostenrijk Dinsdag 27 oktober 2015
IK WIL GRAAG MIJN FIJNE FAMILY EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE DUS.
Geestelijke Groei-avond Bommelerwaard
Training: Cliëntsessies
Dwars door de Boerenbuiten
Noord-Zuid 19 – 21 mei 2018.
VRIENDEN VAN DE TOUR TOURREIS JULI > 29 JULI
Blok 1 Mijn eigen omgeving
Schijnbare tegenstelling
Euroklassen : klasuitwisselingsproject
Cursus kaartlezen voor vrouwen
Einde beschaving? Misschien … Maar heeft toch ook Bachten de Kupe Misschien … Maar heeft toch ook een en ander te bieden …
Noord-Zuid 8 – 10 juni 2019.
Karpata Restaurant-Hotel
Semantisatieverhaal:
Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????
Transcript van de presentatie:

13 – 16 Augustus 2010 Les Monuments de l’Oise

Les Monuments de l’Oise Augustus: de traditionele maand voor de kastelentocht Van 2005 tot 2009 “ride by” van Belgische kastelen 2010 zoeken we het iets zuidelijker en maken we er een weekendtrip van Zoals velen reeds weten is Augustus een beetje traditie geworden om een kastelentocht te rijden. Vijf jaar hebben we al in een aantal verschillende Belgische provincies een “ride by” gedaan langsheen diverse kastelen. We hebben nog wel niet alle kastelen van onze landje gezien, maar dit jaar gaan we het iets zuidelijker zoeken en maken er tegelijkertijd een weekenduitstap van.

Les Monuments de l’Oise Bestemming Valei van de l’Oise – Picardie Uitvalbasis Chantilly 300 km van Brussel 60 km van Parijs Zoals de titel van deze uitstap al laat vermoeden gaan we naar het noorden van Frankrijk, meer bepaald de regio Picardie met als uitvalbasis het in departement Oise gelegen Chantilly. Slecht een 300 tal km van Brussel verwijderd en ligt 60 km ten noorden van Parijs.

Les Monuments de l’Oise Hotel Dolce Chantilly 200 kamers Fitness Center 18 hole Golf Court We logeren in het Dolce Chantilly, een viersterren hotel dat in 2008 volledig is vernieuwd. Het is gelegen in een bosrijke omgeving en bied ruimte aan 200 kamers en suites. Meervoudige gelegenheden zijn er tot rust te komen of op een actieve manier van je vakantie te genieten. Het hotel grenst pal aan een prachtig aangelegd 18 hole golf terrein. Wij kunnen gebruik maken van de “Superior Rooms” om jullie te verwennen.

Les Monuments de l’Oise Dag 1: aanrijroute Langs glooiende departementele wegen Dag 2: West route of Golf Initiatie + verkorte west route Dag 3: Oost route of Golf Initiatie + verkorte oost route Dag 4: terugreis Landschapsroute naar huis Wat staat er op het programma? In totaal zijn we vier dagen onderweg. Dag 1 is een aanrijddag. We nemen echter niet de autosnelweg, een aanrijroute langsheen departementele wegen is voorhanden zodat vanaf km 1 onze motorvakantie eigenlijk al begint. Voor hen die al een paar keer in “La Douce France” hebben gereden met de motor weten dat je enorm kan genieten van de goede staat van de wegen, wat een veel hoger gehalte aan rijplezier met zich meebrengt dan wat we hier in ons eigen landje gewoon zijn. Voor dag 2 en dag 3 heb je telkens twee (of eigenlijk drie) keuzemogelijkheden: je kan een dagtrip met de motor doen (zaterdag de westelijke route en zondag de oostelijke route) je kan in de voormiddag meedoen aan een golfinitiatie. Voor hen die nog nooit een golfclub in de handen hebben gehad een ideale gelegenheid om de eerste stappen eens te zetten. In de namiddag heb je dan de keuze om de verkorte versie van de dagtrip te rijden, of je kan ook een het nabij gelegen kasteel van Chantilly eventueel gekombineerd met de “Grande Stable”, de beroemde grote paardestallen. Tijdens de routes heb je uiteraard de mogelijkheid om enkele van die prachtige kastelen een bezoekje te brengen. Aan de reisstand kan je even een kijkje nemen welke kastelen we onder andere aandoen. Uiteraard is het maar een korte uitstap, maar ook de terugweg op dag 4 zal u niet gaan vervelen, door de vele afwisselende landschappen zoemen langs aangenamen, rustige wegen opnieuw huiswaarts.

Les Monuments de l’Oise Enkele van de kastelen op onze route In totaal doen we zo’n een 28 tal kastelen aan. Eigenlijk nog maar een kleine selectie uit het grote aanbod aan goed bewaarde historische monumenten. Onder hen vinden we de kastelen van: Chantilly Compiegne Thierry Pierrefonds Septmonts Pissy Versigny en nog vele anderen

Les Monuments de l’Oise Golfinitiatie Open voor 10 personen per sessie Sessie 1: zaterdag voormiddag Sessie 2: zondag voormiddag Bij inschrijving vermelden Zoals gezegd heb je de gelegenheid om deel te nemen aan een golf initiatie. Deze is echter beperkt tot 10 tot 12 personen per voormiddag (zaterdag voormiddag of zondag voormiddag) Om organisatorische redenen dien je wel bij het bestellen van de reis reeds aan te geven of je deze golfinitiatie in het reispakket wil hebben. Een echte aanrader, het zal een niet te vergeten ervaring worden.

Les Monuments de l’Oise Vooraf Kenningsmakingsavond Welkomstdrink Gedetailleerd overzicht programma Uitdelen van de roadbooks / GPS Routes / Trippy Maken van afspraken voor de heenreis Enkele weken voor de afreis geven we voor de ingeschrevene een ontmoetingsavond. Op deze avond krijg je, naast een drankje, ook meer gedetailleerde informatie over deze reis. Zo worden ook de roadbooks en de toegang tot de GPS of Trippy routes uitgedeeld. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om met je medereizigers reeds afspraken te maken om in treintje naar de bestemming Chantilly te reizen.

Les Monuments de l’Oise Inschrijven Tot 42 personen 20 dubbel kamers + 2 enkel kamers Op basis van half pension Overnachting in superior rooms Uitgebreid ontbijt Gebruik fitness, sauna, hammam, zwembaden,... Diner – buffet (drank inbegrepen) First come – First serve Zoals het voor de meeste clubreizen het geval is hebben we een optie genomen om met een groep van 42 personen te kunnen verblijven. Onderverdeeld in 20 tweepersoonskamers en 2 enkele kamers. We verblijven daar op basis van half pension, overnachting in onze superior rooms, een uitgebreid amerikaans ontbijt. Gratis gebruik van de fitness ruimte, de zwembaden, de sauna, de hammam als ook vele andere mogelijkheden. Na een inspannende dag kunnen we dan weer op krachten komen tijdens het Diner buffet met aangepaste dranken. Ik zou zeggen waar wacht je nog op om je in te schrijven?