De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????"— Transcript van de presentatie:

1 Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????
Staat op klikken Nieuwsgierig????

2 Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn.
De eerste vakantie…naar Malaga, Spanje Mijn vliegangst werd bevestigd door hevig noodweer!!! Na een dagje daar te zijn… zonneallergie. Niet meer in de zon was het advies. 30 graden en een appartement aan het strand. Grote angst om terug te moeten vliegen. Kakkerlakken ………… wegreparaties.. Enz…. Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn.

3 Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!
Na een jaar ben je de ellende vergeten. Naar Sevilla in Spanje De zenuwen gieren door je keel met vliegen. Een hand vol pillen en het moet lukken… Helaas!!!!!!!!!!!!!!! Overstappen en turbulentie. En blikseminslag bij de landing. Aangekomen in het hotel. Wat natuurlijk tegenviel. Ok.. Een lekker bad, kraan open en liggen… vergeet het maar, ketel kapot. Drie dagen heeft het geduurd voor ik in bad kon. Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!

4 Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!
En nu?????????? Ok.. Met de auto en boot naar Ierland… Je kan het wel raden!!!!!!!!!!!!!!! Zware storm op zee. 30 uren onderweg geweest. De details zal ik jullie besparen. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

5 Is dat nu vakantie??? Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!
Ik ben ook een keer naar Tirol geweest met familie Prachtig,, maar om alles te kunnen zien moet je klimmen, klimmen en nog eens klimmen Met bergschoenen aan, hihi Ik was kapot. Is dat nu vakantie??? Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

6 Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!
Ook hebben we wel eens een huis gehuurd in Zeeland. Heel mooi. Moet je wel mooi weer hebben.. Helaas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben niet geschikt denk ik voor vakantie, in zo’n huisje heb je het hartstikke druk. Ik ben overal vies van. Dus eerst schoonmaken. Dan de bedden waar iedereen op ligt. Mij niet meer gezien. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

7 Elke dag weer opnieuw. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!
De mooiste vakantie vier ik gewoon thuis Elke dag weer opnieuw. We zijn op een leeftijd dat niks moet en alles mag. Het lekkerste eten komt toch echt uit onze eigen keuken!!! Het weer maakt ons niet echt uit, we genieten gewoon van alles En het belangrijkste natuurlijk, Gezondheid. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

8 Terug komen in je eigen huis!
Het fijnste van vakantie is…….. Terug komen in je eigen huis! Zalig!!!!! Dat is genieten. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

9 Dus…. Nee geen vakantie. Ditty
Voor alle mensen die niet zo denken als ik.. Wens ik een fijne vakantie toe. Ik blijf heerlijk thuis!!!!! Dus…. Nee geen vakantie. Ditty Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!


Download ppt "Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????"

Verwante presentaties


Ads door Google