Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen
1 ► Wat heb ik in de vorige les geleerd? ► Wat ga ik nu leren? ► Voorraadkosten ► Kengetallen ► Gemiddelde voorraad ► Inkoopwaarde van de omzet ► Omzetsnelheid en omzetduur ► Bestelkosten ► Optimale bestelgrootte.
Inhoud 1 Hospitality 2 De klant en het verkoopgesprek 3 Klachten en service 4 Voorraadbeheer en bestellen 2
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 3 ► Voorraadkosten
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 4 ► Ruimtekosten ► Huur ► Afschrijvingen ► Energie ► Onderhoud.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 5 ► Rentekosten
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 6 ► Voorraadkostenpercentage
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 7 ► Kengetallen ► Omzetsnelheid ► Omzetduur.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 8 ► Gemiddelde voorraad
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 9 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over begin- en eindvoorraad.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 10 ► Inkoopwaarde van de omzet ► Over brutowinst.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 11 ► Omzetsnelheid
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 12 ► Andere formules voor omzetsnelheid
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 13 ► Omzetduur
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 14 ► Van omzetsnelheid naar omzetduur
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 15 ► Bestelkosten berekenen ► Personeelskosten (tijd) ► Kosten van benodigde apparatuur ► Verzendkosten.
Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen 16 ► Optimale bestelgrootte ► Bestelmoment ► Bestelgrootte.