Maximale hypotheek 2014. Maximale hypotheek De maximale hypotheek wordt bepaald op basis van uw inkomen en de woningwaarde. In 2014 is voor zowel het.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Advertisements

PowerPoint presentatie hypotheken
Dmv de startersregeling wil de gemeente Rotterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Rotterdam.
Enquête Landelijke Makelaars Vereniging LMV via Huislijn.nl onder woningzoekenden over standpunten en consequenties politieke partijen ten aanzien van.
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
Heuvelstraat AB Diessen T: F: E: I:
Hypotheekvormen Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Elke vorm met z'n eigen kenmerken en z'n eigen voordelen. Het hangt dus van uw omstandigheden.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Koopwoning...  (het is niet zo moeilijk…). huiswerk  pak agenda en noteer bij ma 19 januri 5e lesuur:  leren tb 72 tm 77 maken 3.21 tm 3.23 wb 129.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amsterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amsterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Agenda  Les 15  wkn 14 2e  hs 2.6 winst & verlies
Dorst! Hoe de woningmarkt een rol kan spelen in de verzorgingsstaat dr. Janneke Toussaint, AFM Prof. dr. ir. Marja Elsinga, TU Delft.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Welkom! Woningmarkt Katwijk Rijnsburg en Valkenburg 2014.
§2.3 Hoe leen je? In deze PowerPoint-presentatie leer je over: Lenen
8.1 Waarom handel met het buitenland?
4.4 Een eigen huis of niet? Mensen kiezen vaak bewust om een huis te kopen, of juist te huren. Aan beide zitten voor- en nadelen. Deze voor- en nadelen.
Startersavond Woningmarkt
3.4 Hoe woon je? Als je gaat verhuizen kun je een huis kopen of huren.
§ 2.4 Geld lenen kost geld Als je geld leent, moet je dat weer terugbetalen. Daarnaast betaal je meestal rente. Hoeveel en hoe lang je terugbetaalt, hangt.
Wat is inkomstenbelasting
Financiering en inkoop H8 Budgetten Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap.
Inkomstenbelasting en belasting op vermogen
 Om te kijken of je belegging echt beter is als je geld op de spaarrekening zetten, moet je het rendement berekenen.  Bij rendement wordt de winst vergeleken.
Aantekeningen Hoofdstuk 1
Wat voor inkomen heb je & waar blijft je geld?
Ondernemen moet je doen
Studiefinanciering Hoger Onderwijs (bedragen onder voorbehoud) Dienst Uitvoering Onderwijs Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap
Het financieren van maatregelen voor een NoM-verbetering Manuel den Hollander CALorie 1.Moet ik het willen? 2.Rekenvoorbeeld 3.Hoe NoM financieren? 4 opties.
Mijn Inkomsten en uitgaven (1 m.) Klassikale aftrap
SpaarBV presentatie november 2015 Algemeen telefoonnummer:
Energiebewuste huurders: Hoe doe je dat? Communicatie en participatie rond energiebesparing en gedrag door woningbouwcorporaties.
Vervoerskosten op de begroting van huishoudens Sanne Lamers Onderzoeker Nibud.
Wanneer en hoe regel je je financiering. Programma Welkom Voorstellen Svn en bank Toelichting op proces financiering Vragen.
Aantekeningen hoofdstuk 2. Arbeidsovereenkomst 4.3 Wat moet je doen? Om in Nederland aan het werk te mogen is het verplicht om een arbeidsovereenkomst.
Inkomstenbelasting en belasting op vermogen. Box 1 Box 2 Box 3 Inkomstenbelasting Schijventarief Vennootschapsbelasting 20% over de eerste € winst.
Constante kosten / variabele kosten. Ondernemer zijn Waarom ben je ondernemer? Om geld te kunnen verdienen. Voordat je kunt beginnen: Ga je:
Aflossen Aflossen De schenkingssvrijstelling is voor veel geldverstrekkers de aanleiding geweest om de regels rond aflossen te verruimen. Bij de.
Vraag en Aanbod van financiële middelen & nominale en reële rente
Help, ik zoek een huis!.
Ben Boekraad 8 juni 2017 Relatiemanager SVn
Welkom havo 4..
OBVION HEEFT HYPOTHEEK RENTE VERLAAGD PER 5 NOVEMBER 2013
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Welkom havo 4..
Welkom havo 4..
Welkom ath 4..
Welkom vwo 4..
Welkom havo 4..
WOONFONDS GAAT HYPOTHEEKRENTE VERLAGEN PER 27 FEBRUARI 2014
Welkom havo 4..
Rekenen Les 5: vermenigvuldigen en delen Les 6: Afronden met breuken en kommagetallen.
Hfst 5 Sparen of lenen? Concept: Ruilen over de tijd
Rekenen Les 5: vermenigvuldigen en delen Les 6: Afronden met breuken en kommagetallen.
Financiële oplossingen
Huren of kopen Voordelen van huren:
EIGEN WONING © Dia van Berry Hagendijk.
Boek 4 - Hoofdstuk 3 GELD VOOR DE OVERHEID
Actualiteiten Huurprijzen o.a. Huurverhoging 2019
Transcript van de presentatie:

Maximale hypotheek 2014

Maximale hypotheek De maximale hypotheek wordt bepaald op basis van uw inkomen en de woningwaarde. In 2014 is voor zowel het inkomen als de woningwaarde de leennorm aangescherpt. Dit betekent in veel gevallen dat u minder kunt lenen.

Maximale hypotheek Woningwaarde In 2014 mag de maximale hypotheek maximaal 104% van de woningwaarde bedragen. Houd hierbij rekening met de overdrachtsbelasting (in 2014 is dit 2%) en de bijkomende kosten (vastgesteld op 6%). De verhouding tussen de hypotheek en de woningwaarde (loan to value of afgekort LTV) wordt de komende jaren stapsgewijs verlaagd naar 100% in Voor bestaande hypotheken en bij energiebesparende maatregelen gelden ruimere normen. Vraag een hypotheekadviseur naar de mogelijkheden bij verhuizen of oversluiten.hypotheekadviseur

Maximale hypotheek Inkomen Het Nibud stelt jaarlijks vast hoeveel van het inkomen geleend mag worden. De verhouding tussen het inkomen en de hoogte van de hypotheek wordt verlaagd: inkomens tot € ,- kunnen volgend jaar 1,5% tot 3% minder lenen. inkomens boven € ,- kunnen in 2014 ongeveer 1% minder lenen. Daarnaast heeft het Nibud de maximale hypotheek afhankelijk gemaakt van de hypotheekrente. In 2014 kunt u bij een lage rente (<5%) minder lenen.

Maximale hypotheek Tip Laat voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis eerst een berekening maken van uw maximale hypotheek. Een hypotheekadviseur vertelt u precies hoeveel u kunt lenen. Met deze toezegging op zak weet u zeker dat de financiering rond komt.een berekening maken van uw maximale hypotheek

Maximale hypotheek Eigen geld Met het verlagen van de maximale hypotheek wordt ‘eigen geld’ steeds belangrijker bij de koop van een eigen woning. Voorbeeld Door de bijkomende kosten (6%) kom je voor een woning 2% (104%-6%) hypotheek tekort. Bij een woning van betekent dit dat je € 4000,- zelf moet financieren. Wanneer de maximale hypotheek is teruggebracht tot 100%, moet je € ,- zelf financieren.

Nog vragen? Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, op vind je veel meer actuele informatie rondom hypotheken. Word je vraag niet beantwoord, of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon: 040 –