Uw veiligheid, onze zorg. Bereken je autopremie Baloise Insurance brengt klanten tot bij u Uw veiligheid, onze zorg.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Advertisements

Verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een spaarloonregeling kunnen werknemers met loon uit tegenwoordige dienstbetrekking belastingvrij een.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
DE INTERNATIONALE MOTORRIJTUIG- VERZEKERINGSKAART
Bedrijfswagens: een nieuwe fiscale regeling Vanaf 1 januari 2012 wijzigt de berekening van het belastbaar voordeel bij privégebruik van een bedrijfswagen.
Brandverzekering met afstand van verhaal
De rivier.
Autoverzekering BA bij jongeren Car Insurance Survey
SUBROGATIE Aon Risk Services.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
De nieuwe zorgverzekering
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
15.000,00 korting , % ,00 AAN TE GEVEN WAARDE (ATW) ATW = Catalogusprijs =Prijs excl. korting BTW ,00 BTW catalogusprijs Totale.
Door Jente, Pepijn, Kenneth L. en Jules.  Diefstal (of poging daartoe)  Van een voertuig  Een openbare of private plaats  Daders gebruiken geweld.
Herhaling H4  Iedereen gaat staan  Lees en luister naar de vraag  Kies het voor jouw juiste antwoord doordat je het groene of rode kaartje toont.
Zo eenvoudig is het. Kies uw product Controleer uw bestelling.
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees.
Dinsdag 6 maart 2007Telebib2 Center1 Doelstellingen - Uniformiseren van de raadpleging - Uniformiseren van de rapportering aan klanten, over de maatschappijen.
De vrijwilligerswet in een notendop! VSVw vzw 2009.
Namaak in ICT Illegale software. Wat is illegale software? Vraag: “Mag u een programma downloaden van het internet, zonder hiervoor te betalen, dit installeren.
Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties
H16: Renten H 16 gaat over renten. Wat is het verschil met H 15?
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
De VNG Vrijwilligerspolis
4.1 Pijn in je eigen portemonnee? ↗ Verzekerde ↗ Degene die zich verzekert bij een verzekeringsmaatschappij ↗ Verzekeraar ↗ De verzekeringsmaatschappij.
Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering,
Informatiebijeenkomst 24 maart 2015 Persoonsgebonden budget.
Intverantwoordelijke 28 April 2015 INFOSESSIE. BEDANKT Voor de verdeling van geschenken en waardebonnen WELKOM Aan de Sintverantwoordelijken van.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Hospitalisatieverzekering Contacten Afdeling Belonen
Rekenen.
Valkuilen van de blokpolis
Even over vrijwilligers. De VNG Vrijwilligersverzekering. Alle vrijwilligers binnen uw gemeente goed verzekerd Albert Meijer Accountmanager Overheid.
AANSPRAKELIJKHEID IN HET VERKEER. AANSPRAKELIJKHEID Inhoud 1.De vergoeding van de zwakke weggebruiker. 2.De aansprakelijkheid van en voor de leerlingen.
Bewegen Vaardigheid: Hoe je een probleem oplost. Wat GFIBAC betekend. © Ing W.T.N.G. Tomassen.
SpaarBV presentatie november 2015 Algemeen telefoonnummer:
Van harte welkom Voorstelling van de verzekeringspolissen Ruddervoorde 10/09/09 Voorstelling van de verzekeringspolissen.
Verzekering vrijwilligers Verzekering vrijwilligerswerk.
De Berichtenbox van MijnOverheid! 14 april
Steffen Frusch & Arnold Schulte Online makelaar als leadgenerator voor het intermediair.
Hospitalisatieverzekeringen. Inhoud 1.Hospitalisatieverzekering 2.Vergelijking 3 soorten hospitalisatieverzekeringen 2.1Polisvoorwaarden 2.1.1Tandverzorging.
Zicht op verzekeringen voor verenigingen en instellingen 21 april 2016, Mart Hanssen.
Domein Verhoudingen 11 Rente van spaartegoeden 2 Rente van spaartegoeden Als je geld op een spaarbankrekening stort en voor langere tijd laat staan,
Informatieavond oud papier Welkom en inleiding programma.
Interest berekeningen
Kia inkoper zoeken? Gebruikte Kia snel online verkocht. Kia verkopenKia verkopen site ikwilvanmijnKIAaf.nl.
Even over vrijwilligers. De VNG Vrijwilligersverzekering. Alle vrijwilligers binnen uw gemeente goed verzekerd Arjan Mengerink Accountmanager Overheid.
Hoe verzeker ik mijn elektrische fiets?
Lesbrief Vervoer H 3.
Autoverzekering Is een autoverzekering verplicht?.
De bedenkers.
LEKDETECTIE.
Regelingen van Haaksbergen
Verzekeringen.
Studiedag Veilig organiseren van sportieve evenementen
Tweefactor authenticatie wijzigen bij SMS methode uitzetten
Transcript van de presentatie:

Uw veiligheid, onze zorg. Bereken je autopremie Baloise Insurance brengt klanten tot bij u Uw veiligheid, onze zorg.

Prijssimulatie in 3 stappen Met welke wagen rijdt u? Ontvang uw prijssimulatie Neem contact op met uw makelaar januari 20162

Stap 1: Met welke wagen rijdt u? In stap 1 bezorgt de bezoeker ons gegevens over zijn wagen en over zichzelf. Op basis van deze gegevens kan een simulatie gemaakt worden. ! Factuurwaarde mag niet hoger zijn dan EUR. januari 20163

Stap 2: Ontvang uw prijssimulatie De bezoeker maakt in stap 2 eerst de keuze: de goedkoopste prijs of de ruimste verzekering. Wat houdt dit in? januari De goedkoopste prijs Voor Grote of Kleine Omnium: Kleinst mogelijke vrijstelling vanaf 500 EUR Afschrijvingsformule steeds formule 0 (-1 %) Verzekerde waarde is factuurwaarde De ruimste verzekering Voor Grote of Kleine Omnium: Kleinst mogelijke vrijstelling vanaf 500 EUR. Afschrijvingsformule: zo hoog mogelijk, in functie van leeftijd voertuig. Formule 36 indien max 1 maand oud Formule 12 indien max 2 jaar oud Formule 0 indien max 5 jaar oud Verzekerde waarde is factuurwaarde

Stap 2: Ontvang uw prijssimulatie Nadien vult de bezoeker ook zijn adres in. Het adres is nodig om naar stap 3 te kunnen gaan. ! Is de bestuurder 23 jaar of jonger? Dan berekent de simulator geen prijs. De bezoeker kan wel zijn adres invullen en in stap 3 een makelaar selecteren. januari 20165Leadgeneratie autoverzekering voor makelaars

Stap 2: Ontvang uw prijssimulatie Dan kiest de bezoeker de verzekeringen die hij wil nemen. Hij kan ook optionele verzekeringen opnemen in de simulatie: Bestuurder: Bestuurder Select Vergoeding op basis van forfaitaire bedragen Rechtsbijstand (Supra) Uitgebreide Baloise Assistance (enkel Vervoer) januari 20166

Stap 3: Neem contact op met uw makelaar In stap 3 kiest de bezoeker een makelaar. Hij kan zoeken op basis van: Postcode Gemeente De naam van de makelaar ! Opent de bezoeker de prijssimulator op een tablet? Dan kan hij de gps-localisatiefunctie aanzetten om snel een makelaar te vinden. Ten slotte vult hij ook nog zijn persoonlijke gegevens in. Heeft de bezoeker u gekozen als makelaar? Dan ontvangt u deze gegevens. januari 20167

Wat moet u weten over de prijssimulator?  De bezoeker heeft nu een idee wat zijn autoverzekering kan kosten. De simulatie is vrijblijvend en verplicht de bezoeker, de makelaar die hij koos of Baloise Insurance niet om de verzekering ook te nemen.  De simulator maakt een snelle prijsberekening. Om dit te kunnen doen, hebben we geen rekening gehouden met het schadeverleden. We gaan uit van volgende veronderstellingen: De bestuurder is de verzekeringnemer. Het gaat enkel om personenwagens. De verzekeringnemer heeft geen schades in fout in BA. Het gaat om een wagen met maximaal 6 inzittenden, bestuurder inbegrepen. Het gaat om een wagen zonder aanhangwagen. De bestuurder/verzekeringnemer is niet jonger dan 23 jaar.  Kortingen: Alle kortingen worden steeds maximaal toegepast.  Commissie: Sluit de bezoeker een polis bij u af? Dan behoudt u altijd uw commissie. januari 20168