Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Inloggen in de VREG databank
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4
foto's door Casper görannsson
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Arcilla & Bosh Glas Kunst
Techniek: Een Brug Te Ver
Godsdienst.
SPREEKBEURT 3de LEERJAAR
Een van de medewerkers legt uit over het bedrijf.
Welkom 1 aan het bestuur en de leden van OXO aan alle (plus)ouders en (plus)grootouders aan alle aanwezigen.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Tuin en Timmer management
muzikale bewerking van
Hoe ga je te werk bij aardrijkskunde?
WONDERVOL LEVEN Muziek: Lara Fabian.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Gewoon mooi om naar te luisteren...
GEBRUIK KLEUREN OM JE FYSISCH, MENTAAL EN SPIRITUEEL TE VERSTERKEN!
Inspirerende wijsheden. Muziek: Enya.
De verdwenen steen.
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
Fauvisme = Kijk naar het filmpje. Wat valt op? Let het kleurgebruik, manier van afbeelden (als een foto of juist niet), vormen, etc.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hoe maak je een: Adventskalender Men nemen: Hamer, Duimstok, Waterpas, Vijl, Boormachine met boortje 10, 2 Pluggen nr 10 met Schroeven, Schroevendraaier.
Montage en Nabewerking
Zonde en Gods reactie Seksualiteit (deel 2)
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Schrijven met een strategie
Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over Je hebt alleen enkele minuutjes.
Actie Diamant Geef Schoolgerief een langer leven!.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Liefste mama en papa, De liefste, de braafste en de tofste
Visie & Strategie.
Maak een schets van je munt. Een munt is een munt als hij…- rond is ( soms 8 of 10 hoekig) - waarde aanduiding in getal - munteenheid aanduiding(euro)
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
Lotje en de superhelden
EEN GOEDE RAAD Van iemand… Met levenservaring....
Opmaak van een dia.
Orchies met.....spreuken De orchideeënfamilie is één van de
Archeologie voor pakket ++s Les 4: Het feitelijk opgraven.
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Dit wil ik!. Weet jij wat je wil? Of moet je daar eerst diep over nadenken?
Verstoppertje spelen in het bos
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Peter Diem Koeien. Wie is die Peter? Kunstenaar uit Nederland. Veel voorkomend thema in zijn werk: koeien. Gebruikt veel felle kleuren, geen wit meer.
Divergent Schrijver: Veronica Roth Uitgeverij: van Goor Jaartal: februari 2014 Bladzijden: 348.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Talent in Ontwikkeling
MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 gekleurd vel papier 4 satéprikkers 1 ballon 1 wc rol 3 of 4 strookjes gekleurd papier.
Lekker hangen! Een hangplek in schutkleuren of signaalkleuren Blz
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Kerststalletje in de nacht. Schilder een lichtblauwe rand om de witte cirkel: meng blauw met wit.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Hoe slachtoffer maken reddingsopdracht?
Les 8 meten en meetkunde in huis
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
voorbeeld volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe en saaie ruimte. Een goed geverfde ruimte is een geschenk voor het oog, en dat is exact waarom professionals hier graag geld aan verdienen. Hier zijn enkele nuttige verf tips die je zullen helpen bij het professioneel verven van je ruimte:

1. Primer voor het verven Vul de gaatjes en openingen in de muur met een primer eer je begint te verven. Kies een primer die gelijkaardig is aan de kleuren die je koos voor je muren. Wanneer je over de gaatjes verft, worden deze zichtbaar eens de verf droog is. Indien je een getinte primer gebruikt, zal deze meteen de gaatjes verbergen. Bijgevolg zal je minder lagen moeten aanbrengen om een mooi geverfde muur te verkrijgen.

2. Plak je hout af Het is nogal frustrerend om de verf te zien druppen van het schrijnwerk, wanneer je juist alles mooi afgewerkt hebt. Het is vrij lastig en moeilijk om de verf af te schrapen van je schrijnwerk. De kans bestaat ook dat je tegelijk laagjes verf aftrekt. Om zeker te zijn dat je niet over het hout verft, moet je het hout afplakken. Plak hout en schrijnwerk mooi af. Om de plakband netjes af te plakken gebruik je het best een plamuurmes. Eens je gedaan hebt met het verven, neem je de plakband weg.

3. Meng de verf in een grote emmer De waarheid is: Geen enkele kleur kan ooit volledig dezelfde zijn. Zelfs gelijke kleuren in een andere verfpotten kunnen van elkaar verschillen. Dit wordt duidelijk wanneer de verf aangebracht is en droog is. Professionals mengen verschillende verfpotten van dezelfde kleur in één grote emmer om zeker te maken dat de kleur consistent is over het geheel. Overschotjes kan je steeds bijhouden, dit komt altijd van pas!

4. Bedek de bodem van je verfbakje Elke keer dat je een verfbakje moet gebruik, bedek je die het best met een plastiekfolie of een stukje aluminiumfolie. Dit zal er voor zorgen dat het bakje proper blijft. Al de verf zal op het plastiek of de folie blijven. Dit is een handige geldbesparende tip. Wanneer je een nieuwe kleur gebruikt, verander je simpelweg de folie in het bakje.

5. Vaseline voor je deurklink Vaseline kan nog veel meer dan enkel je huid hydrateren. Breng een dikke laag vaseline aan op deurklinken, nagels en schroeven die je niet (per ongeluk) geverfd wil zien. Eens de verf op je muren droog is, kuis je de verf op de deurklinken, … af met een vod of papieren doek en klaar is kees!

Je verf job zal een stuk makkelijker zijn met deze tips. Wanneer je wilt gaan verven, moet je vooral zorgen dat je kwaliteitsverf koopt. Dat is regel nummer 1 voor een mooi resultaat! Zorg er eveneens voor dat je goede verfaccessoires gebruikt. Vele verfwinkels- en bedrijven zijn voorzien van eersteklas verfmerken. Kies voor een gereputeerde verfwinkel die je de juiste kleuren zal aanbevelen. Kwaliteitsverf gaat langer mee en geeft je thuis een frisse en levendige stijl. verfwinkel